Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inşallah doktor hiç öyle bir şey söylemedi onermedi de bilmiyorum net olsun diye belki de söylemedi hiç ense kalınlığı 5 üstünde çıktı Kan testi bile almadı doktor bilmiyorum vala ne yapicam

Yaaaa senden hep güzel haberler bekliyordum çok üzüldüm okuyunca
3 doktorda aynı şeyi söylediyse yanlışlık olma ihtimali azdır herhalde.
Ama iyi tarafından bak bir tane bebeğin hala sağlıklı maşalah
Sana ve ona birşey olmasın.
Tabi inşallah diğeride normal sağlıklı sürece döner
Allah yardımcın olsun

Merhabalar, ayrıntılı testi kaçıncı haftada yaptırdınız bizde yaptirmak istiyoruz kısmet olursa.

5 tane var canım bugün yapmadım daha bi denenmeyen burnumuz kaldı herhalde boşluk

Evet kuzum bende öyle umuyodum böyle olucagini tahmin etmedim en azından geç gelişir falan diye düşünüyordum ama öyle olmadı uzuvlar ve burun hiç yoktu gözükmedi detaylı ultrasona girmedim hiç genetik test yapilicak şimdi İnslalah onda bir problem gözükmez Amin inşallah

Yapacak birşey yok dua etmekten başka.
Allahım senin için en hayırlısını en güzelini versin inşallah

İnsallah kuzum ama net galiba 3 doktorda aynısı dedi uzuvlarda da sıkıntı olduğunu söyledi çünkü bilmiyorum çok üzgünüm test sonucuna bakicaz
Rabbim herşeyin en güzelini versin inşallah. Bol bol dua et. Bi mucize olup sağlıklı bi bebeğe dönüşebilirde inşallahta öyle olur

5 tane var canım bugün yapmadım daha bi denenmeyen burnumuz kaldı herhalde boşluk
valla tum boşlukları degerlendırıyoruz
Ben sanırım attım kalan birikmiş pıhtıyı. Saat 11 gibi 2 tane dil altı cytotec yaptım sadece ağrı çektim bana mısın demedi. 14 gibi 2 tane daha koydum. 1.5 saat sonra wc’ye gidince inanılmaz bir şey geldi 2 avuç pıhtı topu gibi düşünün korkunçtu. Şuan iyiyim umarım kanama da kesilir ve kurtulurum artık bu durumdan

ay hadı ınsallaahhh kalan pıhtıda dusmustur canım yaaa,
Bu son saglıksız gebelıklerımız olsun bundan sonra Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın hepımıze ,amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…