- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.561
MerhabaEvet transferden önce de erkek bebek görmüştüm rüyamda hep erkek bekledim sadece hiç tatlı yiyemedim hep ekşi yedim o bir düşündürmüştü ama demek bu doğru değilmiş
Amin canım inşallahBen ayrıntılı bir test yaptırdım çocukta olabilecek 70 farklı hastalık tespiti yapıyor Ankara’ya gönderiliyor 6500 TL ye yapılıyor ikili testte yanılmıyorsam 2-3 hastalık tespiti için bakıyor o 700 TL idi panik yapma cnm istersen müsaitsen imkan olarak o testi yaptırmanı öneririm orda daha net belli olur.bazen bebek iri oluyormuş orda da ense kalınlığı görülüyormuş ama bebek sağlıklı oluyor yani o yüzden hemen panik yapma arkadaşlarında dediği gibi bir de başka bir doktora görün ama şu var diyelim sonuç doktorunun dediği gibi çıktı burda karar senin ben herşeyin üzerinden gelirim biri de böyle olabilir dersen sakince serüvenine devam et dualarım seninle rabbim Şafi ismi ile muamele etsin inşallah
Yaaaa senden hep güzel haberler bekliyordum çok üzüldüm okuyuncaAmin canım inşallahdoktor hiç öyle bir şey söylemedi onermedi de bilmiyorum net olsun diye belki de söylemedi hiç ense kalınlığı 5 üstünde çıktı Kan testi bile almadı doktor bilmiyorum vala ne yapicam
Merhabalar, ayrıntılı testi kaçıncı haftada yaptırdınız bizde yaptirmak istiyoruz kısmet olursa.Ben ayrıntılı bir test yaptırdım çocukta olabilecek 70 farklı hastalık tespiti yapıyor Ankara’ya gönderiliyor 6500 TL ye yapılıyor ikili testte yanılmıyorsam 2-3 hastalık tespiti için bakıyor o 700 TL idi panik yapma cnm istersen müsaitsen imkan olarak o testi yaptırmanı öneririm orda daha net belli olur.bazen bebek iri oluyormuş orda da ense kalınlığı görülüyormuş ama bebek sağlıklı oluyor yani o yüzden hemen panik yapma arkadaşlarında dediği gibi bir de başka bir doktora görün ama şu var diyelim sonuç doktorunun dediği gibi çıktı burda karar senin ben herşeyin üzerinden gelirim biri de böyle olabilir dersen sakince serüvenine devam et dualarım seninle rabbim Şafi ismi ile muamele etsin inşallah
5 tane var canım bugün yapmadım daha bi denenmeyen burnumuz kaldı herhalde boşlukkac tane var hapın daha?
benım mınık mınık parcalar geldı ama cok parca düşürmedım 4 tane kullanmıştım ..
bırde ben agızdan almıştım belkı vajınal daha yogun kanama getırıyor olabılır
valla tum boşlukları degerlendırıyoruz5 tane var canım bugün yapmadım daha bi denenmeyen burnumuz kaldı herhalde boşluk
Evet kuzum bende öyle umuyodum böyle olucagini tahmin etmedim en azından geç gelişir falan diye düşünüyordum ama öyle olmadı uzuvlar ve burun hiç yoktu gözükmedi detaylı ultrasona girmedim hiç genetik test yapilicak şimdi İnslalah onda bir problem gözükmezYaaaa senden hep güzel haberler bekliyordum çok üzüldüm okuyunca
3 doktorda aynı şeyi söylediyse yanlışlık olma ihtimali azdır herhalde.
Ama iyi tarafından bak bir tane bebeğin hala sağlıklı maşalah
Sana ve ona birşey olmasın.
Tabi inşallah diğeride normal sağlıklı sürece döner
Allah yardımcın olsun
Yapacak birşey yok dua etmekten başka.Evet kuzum bende öyle umuyodum böyle olucagini tahmin etmedim en azından geç gelişir falan diye düşünüyordum ama öyle olmadı uzuvlar ve burun hiç yoktu gözükmedi detaylı ultrasona girmedim hiç genetik test yapilicak şimdi İnslalah onda bir problem gözükmezAmin inşallah
Rabbim herşeyin en güzelini versin inşallah. Bol bol dua et. Bi mucize olup sağlıklı bi bebeğe dönüşebilirde inşallahta öyle olurİnsallah kuzum ama net galiba 3 doktorda aynısı dedi uzuvlarda da sıkıntı olduğunu söyledi çünkü bilmiyorum çok üzgünüm test sonucuna bakicaz
Oyle tabiki amin inşallahYapacak birşey yok dua etmekten başka.
Allahım senin için en hayırlısını en güzelini versin inşallah
Hiç olmadı cnm çok şükür herşeyi rahatça yedim ben.hiç tatlı istemedi cnm hep yoğurtlu şeyler istedi mantı aşerdim hep mesela ayran içtimMerhaba
Sizde bulantı falan oluyor muydu
Oluyorsa ne zaman geçti acaba
İnslaalh kuzum insllalahRabbim herşeyin en güzelini versin inşallah. Bol bol dua et. Bi mucize olup sağlıklı bi bebeğe dönüşebilirde inşallahta öyle olur
12. Haftada yaptırdık cnm 2-3 güne de geldi sonuç hemenMerhabalar, ayrıntılı testi kaçıncı haftada yaptırdınız bizde yaptirmak istiyoruz kısmet olursa.
Kübracım çok üzüldümİnslaalh kuzum insllalahBir mucize nasip etsin
Ne güzel maşallahHiç olmadı cnm çok şükür herşeyi rahatça yedim ben.hiç tatlı istemedi cnm hep yoğurtlu şeyler istedi mantı aşerdim hep mesela ayran içtim
Benimde 12 hafta ama bana hiç yaptırmadı öyle bişey acaba bizim mi soylememiz lazım12. Haftada yaptırdık cnm 2-3 güne de geldi sonuç hemen
5 tane var canım bugün yapmadım daha bi denenmeyen burnumuz kaldı herhalde boşluk
Ben sanırım attım kalan birikmiş pıhtıyı. Saat 11 gibi 2 tane dil altı cytotec yaptım sadece ağrı çektim bana mısın demedi. 14 gibi 2 tane daha koydum. 1.5 saat sonra wc’ye gidince inanılmaz bir şey geldivalla tum boşlukları degerlendırıyoruz
ay hadı ınsallaahhh kalan pıhtıda dusmustur canım yaaa,Ben sanırım attım kalan birikmiş pıhtıyı. Saat 11 gibi 2 tane dil altı cytotec yaptım sadece ağrı çektim bana mısın demedi. 14 gibi 2 tane daha koydum. 1.5 saat sonra wc’ye gidince inanılmaz bir şey geldi2 avuç pıhtı topu gibi düşünün korkunçtu. Şuan iyiyim umarım kanama da kesilir ve kurtulurum artık bu durumdan
Bir sor istersenBenimde 12 hafta ama bana hiç yaptırmadı öyle bişey acaba bizim mi soylememiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?