- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.561
Merhaba canım hos geldin aramıza hayırlı olsunMerhaba bende dün transfer oldum
Yaaaa çok güzel hayırlı Olsun
Kacıncı gunun kuzum? Offf hayırlı olsun
Merhaba aramıza hoşgeldinMerhaba bende dün transfer oldum
HoşbuldumMerhaba canım hos geldin aramıza hayırlı olsun
O zaman tutunma olabilir sizin ki belki deBenim 2 gün oldu daha kullanali zaten ama
Ben daha transfer olmadım.Nasıl besleniyorsunuz kızlar özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı?
Merhaba sizin bir doktor olarak fikirleriniz neler siz trasfere nasıl hazirlaniyorsunuz3. transfer için hazırlanacağım belli :) Yedekte 1 tane 5.gün embriyosu var neyse ki.
İnsalalhO zaman tutunma olabilir sizin ki belki de
Vala bende öyleyim canım bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızdaHoşbuldumamin inşallah hayırlısı bakalım beklemeye başladık
Amin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunVala bende öyleyim canım bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızdabenim 3.gunum
Ben çok sağlıklı beslenemiyorum o yüzden ne yesem ne içsem diye düşünüyorumBen daha transfer olmadım.
Yarından itibaren sağlıklı beslenme başlıyor benim için
merhaba ben sizi hatırladım ilaç için görüşmüştük size vermiştim değil miAmin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunKaç tane transfer edildi
Merhaba aaa evet sizden almıştımmerhaba ben sizi hatırladım ilaç için görüşmüştük size vermiştim değil mihayırlı olsun inşallah pozitif olue sonucunuz
Aha benim gibi sigaracıBen çok sağlıklı beslenemiyorum o yüzden ne yesem ne içsem diye düşünüyorumNormalde sigara ve kahveye acayip düşkünüm bakalım transfer olduğum an itibariyle sigara içmedim inşallah dayanabilirim
Maşallah
Bilmiyorum benim de 6. Günüm de biraz sıkıcı ve beklemek zorMerhaba aaa evet sizden almıştımamin inşallah bakalım dün transfer oldum ama zaman geçmiyor sanki Sizin nasıl gidiyor
Valla normal hayatıma devam ediyorum transfer olacak olursam biraz daha dikkat edicemNasıl besleniyorsunuz kızlar özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı?
Aaa evet benim ki gibi çıkmııışşşşşşİlk kaset test yaptım onda çok az bi silik çıktı ilk defa öyle gördüm hemen erken yaptım öyle olunca bence sende erken yap yarın fln canım
Her şey için çok erken ama en azından tutunduğunu görmek bile bana iyi geldi
Kaset testte böyleydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?