- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.581
Baya pozitif test varİlk kaset test yaptım onda çok az bi silik çıktı ilk defa öyle gördüm hemen erken yaptım öyle olunca bence sende erken yap yarın fln canım
Her şey için çok erken ama en azından tutunduğunu görmek bile bana iyi geldi
Kaset testte böyleydi canım
Özel yaptığım bir şey yok, folik asit kullanmak dışında. İlaçlardan kilo da aldım biraz ödem tuttuö bir de, 58 den 60 a çıktım. Biraz diyet yaparım transfere kadar :)Merhaba sizin bir doktor olarak fikirleriniz neler siz trasfere nasıl hazirlaniyorsunuz
Aaa evet benim ki gibi çıkmııışşşşşşama eşim almıyor ya valla baktı böyle umutlanmak kötü oluyor dedi sabret diye bana erken test almıyor neyse inşallah sizinki gibidir. Erken gebelikte illaki ilk idrarla mı yapmıştınız sizde.
Senden de güzel haberler bekliyoruzMerhaba bende dün transfer oldum
Baya pozitif test var
Amin canım inşallahAmin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunKaç tane transfer edildi
Amin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunKaç tane transfer edildi
İyi maşallah çok sevindimİkiside ilk idrar değildiyaptım direk çıktı böyle kasette görünce hemen erken olanı yaptım oda hemen belirdi
Biraz da olsa iştah açıyor hormon ilaçları ne yazık ki:/Özel yaptığım bir şey yok, folik asit kullanmak dışında. İlaçlardan kilo da aldım biraz ödem tuttuö bir de, 58 den 60 a çıktım. Biraz diyet yaparım transfere kadar :)
Bende normal hayatıma devam edıyorum sadece nar suyu içtim 1 bardak ek olarakValla normal hayatıma devam ediyorum transfer olacak olursam biraz daha dikkat edicem
Hayırlı olsun canımİlk kaset test yaptım onda çok az bi silik çıktı ilk defa öyle gördüm hemen erken yaptım öyle olunca bence sende erken yap yarın fln canım
Yürüyüş hareket yapıyorum bide iste transferden sora daha dikkat edicem yediklerime bakalımBende normal hayatıma devam edıyorum sadece nar suyu içtim 1 bardak ek olarakvar mı başka bişey yapan kızlar?
Ay var vaaarİlk kaset test yaptım onda çok az bi silik çıktı ilk defa öyle gördüm hemen erken yaptım öyle olunca bence sende erken yap yarın fln canım
Bu yaklaşımınız çook yanlış sonucu olmadan negatife odaklanmak olmazki3. transfer için hazırlanacağım belli :) Yedekte 1 tane 5.gün embriyosu var neyse ki.
Aslnda sağlıklı beslenmeye geçersek kilo da veriyoruz.Özel yaptığım bir şey yok, folik asit kullanmak dışında. İlaçlardan kilo da aldım biraz ödem tuttuö bir de, 58 den 60 a çıktım. Biraz diyet yaparım transfere kadar :)
Benim ona bile daha cok varBenm gibi transfer günü alacak yokmu bakalım yarın verilcekmi günüm
Ben yarından başlıyorum sağlıklı beslenmeye eğer hareketsiz kalırsam da yürüyüş yapıcamBende normal hayatıma devam edıyorum sadece nar suyu içtim 1 bardak ek olarakvar mı başka bişey yapan kızlar?
Yariliyamiyoruz bizde bı turlu bu sefer durdu sanki zamanBenim ona bile daha cok var
2 tane transfer edildi canımAmin hepimiz için hayırlısı neyse o olsunKaç tane transfer edildi
saglıklı beslenme dediğimiz evde yemek yemek degıl miBen yarından başlıyorum sağlıklı beslenmeye eğer hareketsiz kalırsam da yürüyüş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?