- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.601
Hayırlı olsun canımKaç günde çıktı sonuç canım
Aynıyız işteYariliyamiyoruz bizde bı turlu bu sefer durdu sanki zaman
Yürüyüşün neye faydası var bilmiyorumsaglıklı beslenme dediğimiz evde yemek yemek degıl miyürüyüş yapmak rahmi kalınlaştırıyo sanırım di mi
Paketli gıda çpk problem ya. Abur cubur şeylerYürüyüşün neye faydası var bilmiyorum
Evde karbonhidratsız temiz beslenme
Evet ben cok yerim artık bırakıyorumPaketli gıda çpk problem ya. Abur cubur şeyler
Bende çok yiyorum ama bi anda bırakamıyorum azaltmaya çalışıyorumEvet ben cok yerim artık bırakıyorum
Hadi ya çok iyi benimkinde 5.Gun emriyosu iki tane koyuldu 3.GunumBugün 5.gün canım 5.gün embriyosuydu tek
Ben transfer günü dahil içtim ama transfer olduğum an itibariyle bıraktım hiç içmedim biraz zor oluyor ama dayanmak lazımAha benim gibi sigaracı
Ben hep transfere 1 hafta kala bıraktım şimdide günde 1 veya 2 belkide hiç içmemeyi düşünüyorum
İns pozitif olsun amin amin aminYarın test günüm ama hiç ümidim yok :/ Yine b-hcg <1.2 göreceğim biliyorum, 5.günde çıkmayan yarın imkansız çıkmaz.
3 tane transfer edildi bana da2 tane transfer edildi canım
Hadi ya çok iyi benimkinde 5.Gun emriyosu iki tane koyuldu 3.Gunum
Abdest namaz wc yemek yapma mutfak disinda oturuyorum bazen yatiyorum, sık sık evde yürüyüs yapiyorum. Dinlenme ile geciyor vaktim. O da aylardir ev isleriyle filan cok yoruldugum icin kendime tatil gibi zaman tanidigim icin boyle geciyor. Yoksa üc gün sıkı dikkat edip sonra rutine dönmek bence yeterliTransfer sonrası hep yatıyor musunuz yoksa direk normale döndünüz mü
Yok cnm ben dondurulmuş embriyo transferi oldumVar evet
Çatlatma iğnesi olmadıysanız
Evet genel olarak 3 gün dinlenmek yeter diye yazılmış çoğu yerde ama ben dışarı çıkıp geziyorum acaba çok etkiler mi? Dün transfer sonrası avm ye gittim gezdim bugünde dışarı çıktımAbdest namaz wc yemek yapma mutfak disinda oturuyorum bazen yatiyorum, sık sık evde yürüyüs yapiyorum. Dinlenme ile geciyor vaktim. O da aylardir ev isleriyle filan cok yoruldugum icin kendime tatil gibi zaman tanidigim icin boyle geciyor. Yoksa üc gün sıkı dikkat edip sonra rutine dönmek bence yeterli
Sağol canımBende çok yiyorum ama bi anda bırakamıyorum azaltmaya çalışıyorumsize başarılar dilerim
Ayy ben içemem ya okadar zaten azalttım bayaBen transfer günü dahil içtim ama transfer olduğum an itibariyle bıraktım hiç içmedim biraz zor oluyor ama dayanmak lazım
Ben karbonhidrat yedım kuzumYürüyüşün neye faydası var bilmiyorum
Evde karbonhidratsız temiz beslenme
Tamam ozaman varYok cnm ben dondurulmuş embriyo transferi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?