- 12 Mart 2019
- 16.322
- 35.827
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.621
Yeme yeme ben kabız olmamak adına yemiyorumBen karbonhidrat yedım kuzumama evde yedim, yemegımıde hep ev yemegı yedım
Ben hep azaltmaya çalıştım ama olmadı günde 1,5 paket içiyorum bazen 2Ayy ben içemem ya okadar zaten azalttım baya
Ben sonuc alana kadar oturuyorum yatıyorm yürüyorum hiç bişeye elimi sürmüyorumTransfer sonrası hep yatıyor musunuz yoksa direk normale döndünüz mü
Ah canm günde 2 paket içiyosan şu aşamada süpersinBen hep azaltmaya çalıştım ama olmadı günde 1,5 paket içiyorum bazen 2şuan içmemek bile benim için büyük bişey inşallah devamı da gelir tabi
İş olarak bende bişey yapmıyorum ama çok yürüyorumBen sonuc alana kadar oturuyorum yatıyorm yürüyorum hiç bişeye elimi sürmüyorum
inşallah cnm inşallahTamam ozaman var
Merhabaaa, hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsın inşallahBurda
görmüştüm hep 5.gün embriyosu 5.gün çıkıyodu denemek istedim bende seninde hayırlısı olsun canım sımsıkı tutsun bebişler
Ben yattım bı kaç gün ama arada bir dolandımTransfer sonrası hep yatıyor musunuz yoksa direk normale döndünüz mü
Ben de kendi sonucumdan pek emin değilim ama dün ki yaptığım baya tertemizdi bu sabah ki çok çok belirtisiz bi çizgi var bi gün daha bekleyin istersenizMerhabaaa, hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsın inşallahya benim de 5. Gun embriyosu bugun de 5.gunum dayanamayıp test yaptım ama bı sey cıkmadı öncekı transferlerimde dayanıp 8. 9. Gunu beklerdım. bu kez bekleyemedim. Doğrusu onlarda da çift çizgi cıkmıstı da sonu hüsran oldu. Ondan takmamaya calısıyorım.
İnşallah güzel sonuç alırsın canım3 tane transfer edildi bana da
Amin canım inşallahBurda
görmüştüm hep 5.gün embriyosu 5.gün çıkıyodu denemek istedim bende seninde hayırlısı olsun canım sımsıkı tutsun bebişler
Ben şuan olmadım ama önceki denemelerimden söyleyeyim.İş olarak bende bişey yapmıyorum ama çok yürüyorumkahve içiyor musun
Sizin çift embriyoydu değil mi bence 5. Gün hapın.Amin canım inşallahacaba bende mi 5 gün yapsam yarın 4.Gun olucak ama
Ben progesterondan sonra kabız oluyorum offf ne yapcam o zaman bılmıyorumYeme yeme ben kabız olmamak adına yemiyorum
İnşallah bu sefer sımsıkı tutunur bebişlerİnşallah güzel sonuç alırsın canımBen ilk transferimde 3 Tane koydurdum biri tutmuştu onunda kalp atışlarını duyamadik boş gebelik oldu sonra 2 hiç tutmadı bu 3 transferim 2 tane koydular dondurulmuş emriyo bakalım hayırlısı
Kayısı denediniz mi. Zeytinyağı da işe yarıyor bi kaşık. Ama direk yutamazsanız kayısıyı zeytinyağında bekletin yiyinBen progesterondan sonra kabız oluyorum offf ne yapcam o zaman bılmıyorum
Evet öyleymiş. Tirodim yüksek değil ama sınırda dedi doktorbende azıtro kullanmıstım antıbıyotık olarak ,
brufen soguk algınlıgı,ateş ılacı dıye bılıyorum..
Kaliteleri nasıl son embriyolarınİnşallah güzel sonuç alırsın canımBen ilk transferimde 3 Tane koydurdum biri tutmuştu onunda kalp atışlarını duyamadik boş gebelik oldu sonra 2 hiç tutmadı bu 3 transferim 2 tane koydular dondurulmuş emriyo bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?