- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.641
Kızlaarr
Kaçıncı günde yaptın testi yarın 6 olacak benim de dayanamiycam gidip test alıp yapasim varAy cnm ya çok sevindim hadi hayırlı olsun Rabbim bizede göstersin inş çok duygulandım ya bu ara herşeye ağlıyorum zaten
3tane nasıl koydular kiKaliteleri nasıl son embriyoların
Hadi hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldinMerhaba bende dün transfer oldum
İnşallahBen de kendi sonucumdan pek emin değilim ama dün ki yaptığım baya tertemizdi bu sabah ki çok çok belirtisiz bi çizgi var bi gün daha bekleyin istersenizinşallah olumlu olur hepiöiz için
YaaaKızlaarr
Sağol canımHadi hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldin
Anladım kuzum.bende duphaston başladım bakalımBen yıllardır kullanıyorum tarlusalı bir hafta ıcınde olurum normalde sonuncuda ilaç bitti bir iki gn içinde oldum
Ay ben neler görüyorumKızlaarr
Tedbir almış doktorun canım iyi bir seyEvet öyleymiş. Tirodim yüksek değil ama sınırda dedi doktor
Bol kayısı kefir incir komposto activia yoğurt activia shot bunları tüketince hiç olmuyo canım bana cok iyi geliyorBen progesterondan sonra kabız oluyorum offf ne yapcam o zaman bılmıyorum
Canım bende kayısıyı ıslatcam robottan gecirip içicem her sabah ac karnına transferden sonra içine zeytinyağıda koyarım o zamnKayısı denediniz mi. Zeytinyağı da işe yarıyor bi kaşık. Ama direk yutamazsanız kayısıyı zeytinyağında bekletin yiyin
Activia sakıncalı degıl di mi canımBol kayısı kefir incir komposto activia yoğurt activia shot bunları tüketince hiç olmuyo canım bana cok iyi geliyor
Kızlar ben şimdiye kadar hiç yapmadım bu grup beni bozcak heee şimdiden test yapsam mı diye düşünüyorumKaçıncı günde yaptın testi yarın 6 olacak benim de dayanamiycam gidip test alıp yapasim var
Yok ya niye sakıncalı olsun.Activia sakıncalı degıl di mi canım
Daha transfer olmadan mıKızlar ben şimdiye kadar hiç yapmadım bu grup beni bozcak heee şimdiden test yapsam mı diye düşünüyorum
Merhabaaa, hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsın inşallahya benim de 5. Gun embriyosu bugun de 5.gunum dayanamayıp test yaptım ama bı sey cıkmadı öncekı transferlerimde dayanıp 8. 9. Gunu beklerdım. bu kez bekleyemedim. Doğrusu onlarda da çift çizgi cıkmıstı da sonu hüsran oldu. Ondan takmamaya calısıyorım.
Amin canım inşallahacaba bende mi 5 gün yapsam yarın 4.Gun olucak ama
Ay cnm ya çok sevindim hadi hayırlı olsun Rabbim bizede göstersin inş çok duygulandım ya bu ara herşeye ağlıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?