Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sağol canım sizinde görcez inş
Vala ben hep yatmadım ya ilk gün yattım bitek sonra çok sıkıldım yani yemek direk yapmadım eğilmedm ama sofra fln hazırladım kaldırdım yani
Sadece eğilmemeye çalıştım uzanmamaya çalıştım 3.gün markete fln gittim yürüym birazda dedim yani
Evdede hep otrdum sıkıldım yattım yine otrdum şeklindeydi hatta dün belirti azaldı gibi geldi az dikkat etmedim bile yani olmadı galiba dedim
Yemekte normal ev yemeği yedim avokado yedim zaten hep yiyodum onuda sabah çay içtim kahve içmedim hiç çayıda bitek kahvaltıda içtim yani
Nasipte ne varsa o bence canım hayırlısıyla herkese nasip olsun
Yaaa
Ne güzel haber bu çok tebrik ederim canım
Senin ilk denemenmiydi hadi dökül hemen neler yaptın transfer sirnasi nasıl davrandın kendine

Bugün küçük boy bi latte içtim ben
Oh afiyet olsun. İmkan varsa kafeinsiz içmekte fayda var.

Bende ufaktan heyecanlaniyorum, test yapsam bende de çikardi diyorum ama eşim kararli. Ben evden cikamiyorum o da sali aksami anca alirim test gününden bir gün önce evde yaparsin diyor

Hangi tarihte transfer olmustun canim sen

Ben de avakado bulamadım ama diğerlerini aldım
Çayı sonuca kadar komple bırakmayı düşünüyorum
Marketten meyve suyu aldım kahvaltı ederken içmek için üstünde %100 yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem
Senin ilk transfermiydi

Merhaba, bence hazır meyve suyu falan ıcmeyın. Hazır ürünlerın ıcınde Koruyucu madde var. Onun yerınr evde yapılmıs kefır içebılırsın ev yapımı yogurt olabılır. Bol su içebılırsınız. Yumurta da bulabilirseniz köy yumurtası en ıyısı.

Avokado vitaminli diye yiyodum ben hep canım
Çay açık sabah içiyorum başka türlü kahvaltı yapamıyorum bende
Hazır bişey yiyip içme çok canım bence meyve suyuda olsa
Evet canım ilk transferim inş sağlıkla devam eder

Ayy ne alsak dışardan katkılı
Kefir süt aldım valla burda biri iyi geliyor demişti
Ev yapıyı yoğurt bulamam maalesef şuan
En iyisi meyve suyunu da eleyim ben

Benim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.

Avakado tutunmayı çok destekliyor Muş gerçekten faydalı bir meyve
Ben çok severim
Aşılama zamanları düzenli çok kullandım
Çoğu tadını beğenmiyor ama ben bayılıyorum
Bende işte caysiz kahvaltı etmem ama birakicam
Bu sabah son çayımı içtim
Meyve suyunu da icmemeeye karar verdim
Çay yerine sıcak su içerim artık
İnşallah bebisin seninle ölü kan testin den güzel yüksek sonuçlar alırsın çok amin
Yarın için bana çok dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…