- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.661
Zeytinyağı birebir bağırsak aktivitesi için. Tavsiye ederimCanım bende kayısıyı ıslatcam robottan gecirip içicem her sabah ac karnına transferden sonra içine zeytinyağıda koyarım o zamn
Ay ben neler görüyorum
Hayırlı olsun canım benimmmm
Oy oy oy
Gümbür gümbür geliyoruz inşallah
Hepimiz için olsunYeni yıla güzel başladıkBu yıl güzel olacak inş
Ben kahve içmem diyordum, evime dönerken havaalaninda kokusuna dayanamadim bi küçük boy kafeinsiz içtim. Ara ara yine canim istiyor ama tutuyorum kendimiİş olarak bende bişey yapmıyorum ama çok yürüyorumkahve içiyor musun
Yaaa
Ne güzel haber bu çok tebrik ederim canım
Senin ilk denemenmiydi hadi dökül hemen neler yaptın transfer sirnasi nasıl davrandın kendine
Bugün küçük boy bi latte içtim benKahve içmem diyordum, evime dönerken havaalaninda kokusuna dayanamadim bi küçük boy kafeinsiz içtim. Ara ara yine canim istiyor ama tutuyorum kendimi
Oh afiyet olsun. İmkan varsa kafeinsiz içmekte fayda var.Bugün küçük boy bi latte içtim ben
Hangi tarihte transfer olmustun canim senSağol canım sizinde görcez inş
Vala ben hep yatmadım ya ilk gün yattım bitek sonra çok sıkıldım yani yemek direk yapmadım eğilmedm ama sofra fln hazırladım kaldırdım yani
Sadece eğilmemeye çalıştım uzanmamaya çalıştım 3.gün markete fln gittim yürüym birazda dedim yani
Evdede hep otrdum sıkıldım yattım yine otrdum şeklindeydi hatta dün belirti azaldı gibi geldi az dikkat etmedim bile yani olmadı galiba dedim
Yemekte normal ev yemeği yedim avokado yedim zaten hep yiyodum onuda sabah çay içtim kahve içmedim hiç çayıda bitek kahvaltıda içtim yani
Nasipte ne varsa o bence canım hayırlısıyla herkese nasip olsun
Ben de avakado bulamadım ama diğerlerini aldımSağol canım sizinde görcez inş
Vala ben hep yatmadım ya ilk gün yattım bitek sonra çok sıkıldım yani yemek direk yapmadım eğilmedm ama sofra fln hazırladım kaldırdım yani
Sadece eğilmemeye çalıştım uzanmamaya çalıştım 3.gün markete fln gittim yürüym birazda dedim yani
Evdede hep otrdum sıkıldım yattım yine otrdum şeklindeydi hatta dün belirti azaldı gibi geldi az dikkat etmedim bile yani olmadı galiba dedim
Yemekte normal ev yemeği yedim avokado yedim zaten hep yiyodum onuda sabah çay içtim kahve içmedim hiç çayıda bitek kahvaltıda içtim yani
Nasipte ne varsa o bence canım hayırlısıyla herkese nasip olsun
Merhaba, bence hazır meyve suyu falan ıcmeyın. Hazır ürünlerın ıcınde Koruyucu madde var. Onun yerınr evde yapılmıs kefır içebılırsın ev yapımı yogurt olabılır. Bol su içebılırsınız. Yumurta da bulabilirseniz köy yumurtası en ıyısı.Ben de avakado bulamadım ama diğerlerini aldım
Çayı sonuca kadar komple bırakmayı düşünüyorum
Marketten meyve suyu aldım kahvaltı ederken içmek için üstünde %100 yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem
Senin ilk transfermiydi
Hangi tarihte transfer olmustun canim sen
Kızlar ben şimdiye kadar hiç yapmadım bu grup beni bozcak heee şimdiden test yapsam mı diye düşünüyorum
Ben de avakado bulamadım ama diğerlerini aldım
Çayı sonuca kadar komple bırakmayı düşünüyorum
Marketten meyve suyu aldım kahvaltı ederken içmek için üstünde %100 yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem
Senin ilk transfermiydi
Ayy ne alsak dışardan katkılıMerhaba, bence hazır meyve suyu falan ıcmeyın. Hazır ürünlerın ıcınde Koruyucu madde var. Onun yerınr evde yapılmıs kefır içebılırsın ev yapımı yogurt olabılır. Bol su içebılırsınız. Yumurta da bulabilirseniz köy yumurtası en ıyısı.
Benim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.Merhaba, bence hazır meyve suyu falan ıcmeyın. Hazır ürünlerın ıcınde Koruyucu madde var. Onun yerınr evde yapılmıs kefır içebılırsın ev yapımı yogurt olabılır. Bol su içebılırsınız. Yumurta da bulabilirseniz köy yumurtası en ıyısı.
Avakado tutunmayı çok destekliyor Muş gerçekten faydalı bir meyveAvokado vitaminli diye yiyodum ben hep canım
Çay açık sabah içiyorum başka türlü kahvaltı yapamıyorum bende
Hazır bişey yiyip içme çok canım bence meyve suyuda olsa
Evet canım ilk transferim inş sağlıkla devam eder
Bu gidişte aç kalacağızBenim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.
Bende sonra olmussun3 ocakta oldum canım
Test günün ne zaman ki az kalmış olması lazımBende sonra olmussunsu an evde test bukundurmadigima pismanim.
Yine kani gününde yapicam ama öncesinde evde test yaparim dayanamam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?