- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.681
12 ocak persembeTest günün ne zaman ki az kalmış olması lazım
Olsun az kalmış biraz daha sabırOh afiyet olsun. İmkan varsa kafeinsiz içmekte fayda var.
Bende ufaktan heyecanlaniyorum, test yapsam bende de çikardi diyorum ama eşim kararli. Ben evden cikamiyorum o da sali aksami anca alirim test gününden bir gün önce evde yaparsin diyor
Bazen yapmamak en iyisi12 ocak persembe
Benim eşimde aynısını düşünüyorOh afiyet olsun. İmkan varsa kafeinsiz içmekte fayda var.
Bende ufaktan heyecanlaniyorum, test yapsam bende de çikardi diyorum ama eşim kararli. Ben evden cikamiyorum o da sali aksami anca alirim test gününden bir gün önce evde yaparsin diyor
Haklilar aslinda. Hele kan testini erkenden yaptirmak beni cok geriyordu ya.Benim eşimde aynısını düşünüyorbiliyorlar bence bizim huylarımızı ondan.
Heralde degısıyor herkeste benım doktorum da ev yapımı yogurt ev yapımı kefır tüketın dedı. Meyve suyu falan ıcınde koruyucu madde katkı maddelerı var dıye önermedı. Zaten yedıgımuz sebzelerde her seyde hormonsuz bulmak o kadar zor ki barı onlara dıkkat edeyım dedım bende.Benim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.
Tamam canım 5 6 yapayım o zaman bir bekleyeyimBen 4.gün kaset yaptım çıkmadı canım bugün bile aşırı silik 5i bekle bence
Taze emriyolarKaliteleri nasıl son embriyoların
İnsalalhİnşallah bu sefer sımsıkı tutunur bebişler
Çift mi bilmiyorum ama iki tane koyulduSizin çift embriyoydu değil mi bence 5. Gün hapın.
Avakado tutunmayı çok destekliyor Muş gerçekten faydalı bir meyve
Ben çok severim
Aşılama zamanları düzenli çok kullandım
Çoğu tadını beğenmiyor ama ben bayılıyorum
Bende işte caysiz kahvaltı etmem ama birakicam
Bu sabah son çayımı içtim
Meyve suyunu da icmemeeye karar verdim
Çay yerine sıcak su içerim artık
İnşallah bebisin seninle ölü kan testin den güzel yüksek sonuçlar alırsın çok amin
Yarın için bana çok dua edin
Bende sonra olmussunsu an evde test bukundurmadigima pismanim.
Yine kani gününde yapicam ama öncesinde evde test yaparim dayanamam galiba
Kan testi yaptırmam heralde bende. Çarşamba zaten benim günüm az kaldı baya.Haklilar aslinda. Hele kan testini erkenden yaptirmak beni cok geriyordu ya.
Ayyy hiç sorma yemin etmiş benim vücut sanırımAdet oldun mu peki
Namaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diyeAbdest namaz wc yemek yapma mutfak disinda oturuyorum bazen yatiyorum, sık sık evde yürüyüs yapiyorum. Dinlenme ile geciyor vaktim. O da aylardir ev isleriyle filan cok yoruldugum icin kendime tatil gibi zaman tanidigim icin boyle geciyor. Yoksa üc gün sıkı dikkat edip sonra rutine dönmek bence yeterli
Evt tek embriyoBende seviyorum avokadonun tadını normaldede baya faydalı zaten
Bana hastanede günde 1 çay kahve içeblrsin dedi ama kahve hiç içmedim ben canım çay isterse limonlu ılık su fln içiyom bende
İnş canım bikaç gün testle takip edip kanı öyle vercem sürekli kana gitmek istemiyorum
Sımsıkı turunsun bebişin sana seninde güzel haberlerini alalım inş canımtek embriyomu seninde
Oturarak kalabilirsin canımNamaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye
Yok yani atıyorum 3bb 2bb 5 aa gibiTaze emriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?