Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Olsun az kalmış biraz daha sabır Ben daha yolun başındayım teste var 6 - 7 gün

Benim eşimde aynısını düşünüyor biliyorlar bence bizim huylarımızı ondan.

Benim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.
Heralde degısıyor herkeste benım doktorum da ev yapımı yogurt ev yapımı kefır tüketın dedı. Meyve suyu falan ıcınde koruyucu madde katkı maddelerı var dıye önermedı. Zaten yedıgımuz sebzelerde her seyde hormonsuz bulmak o kadar zor ki barı onlara dıkkat edeyım dedım bende. Napcagımjzı sasırdık

Bende seviyorum avokadonun tadını normaldede baya faydalı zaten
Bana hastanede günde 1 çay kahve içeblrsin dedi ama kahve hiç içmedim ben canım çay isterse limonlu ılık su fln içiyom bende
İnş canım bikaç gün testle takip edip kanı öyle vercem sürekli kana gitmek istemiyorum
Sımsıkı turunsun bebişin sana seninde güzel haberlerini alalım inş canım tek embriyomu seninde

Bende yapmam diyodum ama dayanamadım bide erken gebelik testi bayadır bende vardı
Son kullanma tarihi 9 ocakta yapmam gerekiyodu yani
Bende sonra olmussun su an evde test bukundurmadigima pismanim.
Yine kani gününde yapicam ama öncesinde evde test yaparim dayanamam galiba

Namaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye

Evt tek embriyo
Olmazsa sonrasında 2 koyarız dedi doktor
Yarın bebişimin birini alıp geleceğim bende inşallah
Haklısın sürekli kan vermekte stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…