- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.701
Otururak eğilmekten birşey olmaz bencede bende oturarak düşündüm. Abdesttede ayakları duşakabinde yıkarım diyorumOturarak kalabilirsin canım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum
Secde ye giderken yine eğiliyoruz ama o kadardan bişey olmaz
Himm onları bilmiyorum ki canım hiç sormadım aklıma da gelmedi açıkçası taze dondurulmus emriyo dediler sadeceYok yani atıyorum 3bb 2bb 5 aa gibi
Ben oturarak kılıyorum ya. Hani gün içinde böyle yerden vişey alacaksam arada eğiliyoeum ama namaz da hele ki uzun olunca yorar diye oturuyorumNamaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye
Abdestte de ayağıma maşrapa ile biraz yüksekten eğilmeden döküypeumOtururak eğilmekten birşey olmaz bencede bende oturarak düşündüm. Abdesttede ayakları duşakabinde yıkarım diyorum
Ayyy hiç sorma yemin etmiş benim vücut sanırımhala olmadım.duphastom içiyorum bakalım inşallah bu hafta olurum
Sağlıcakla ilerlesin inşallahBende yapmam diyodum ama dayanamadım bide erken gebelik testi bayadır bende vardı
Son kullanma tarihi 9 ocakta yapmam gerekiyodu yani
Evt tek embriyo
Olmazsa sonrasında 2 koyarız dedi doktor
Yarın bebişimin birini alıp geleceğim bende inşallah
Haklısın sürekli kan vermekte stres
Ben normal kılıyorum ya o konuda hiç sakınmadım..Namaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye
Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Birde devamlı eğil kalk olcak o yüzden bende düşüncedeyim.Ben oturarak kılıyorum ya. Hani gün içinde böyle yerden vişey alacaksam arada eğiliyoeum ama namaz da hele ki uzun olunca yorar diye oturuyorum
İnsan başına gelince neler buluyor vallaAbdestte de ayağıma maşrapa ile biraz yüksekten eğilmeden döküypeum
AynenOtururak eğilmekten birşey olmaz bencede bende oturarak düşündüm. Abdesttede ayakları duşakabinde yıkarım diyorum
Biryandan bende şey düşünüyorum. Rabbime karşı görevimizi yerine getiriyoruz oda korur bebeğimizi inşallah diyorum . Ama yine de işte insan korkuyorBen normal kılıyorum ya o konuda hiç sakınmadım..
Valla aynen öyleBirde devamlı eğil kalk olcak o yüzden bende düşüncedeyim.
İnsan başına gelince neler buluyor valla
Ben fotoğrafını isteyeceğimHadi bakalım hayırlı inş yao getirip koydukları an çok başka gerçekten çok değişik bi duygu
Benim hastane de veriyor hem embriyo hali hem de o naklettikleri ultrason bide diyorlar belki albüm yapmak istersinizBen fotoğrafını isteyeceğim
Normalde vermemiş doktor
Ama başka yerlerde veren var
Ben fotoğrafını isteyeceğim
Normalde vermemiş doktor
Ama başka yerlerde veren var
Anlıyorum seni aynı düşüncedeyim, annem de oturarak önerdi hatta, ama ne bileyim verende O, ben de normal devam edeyim istedim. Allah kabul etsin inşallah deyip nasıl huzurlu olacaksan öyle olsunBiryandan bende şey düşünüyorum. Rabbime karşı görevimizi yerine getiriyoruz oda korur bebeğimizi inşallah diyorum . Ama yine de işte insan korkuyor
Rabbim esirgesin nasip etsün inşallahAnlıyorum seni aynı düşüncedeyim, annem de oturarak önerdi hatta, ama ne bileyim verende O, ben de normal devam edeyim istedim. Allah kabul etsin inşallah deyip nasıl huzurlu olacaksan öyle olsun
İnşallah canım ya..Bence olursun bu hafta artık düzen hepten şaştı ya
İlerde çocuğa senin tohum halin derizBenim hastane de veriyor hem embriyo hali hem de o naklettikleri ultrason bide diyorlar belki albüm yapmak istersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?