Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Oturarak kalabilirsin canım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum
Secde ye giderken yine eğiliyoruz ama o kadardan bişey olmaz
Otururak eğilmekten birşey olmaz bencede bende oturarak düşündüm. Abdesttede ayakları duşakabinde yıkarım diyorum

Namaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye
Ben oturarak kılıyorum ya. Hani gün içinde böyle yerden vişey alacaksam arada eğiliyoeum ama namaz da hele ki uzun olunca yorar diye oturuyorum

Ben normal kılıyorum ya o konuda hiç sakınmadım..
Biryandan bende şey düşünüyorum. Rabbime karşı görevimizi yerine getiriyoruz oda korur bebeğimizi inşallah diyorum . Ama yine de işte insan korkuyor

Biryandan bende şey düşünüyorum. Rabbime karşı görevimizi yerine getiriyoruz oda korur bebeğimizi inşallah diyorum . Ama yine de işte insan korkuyor
Anlıyorum seni aynı düşüncedeyim, annem de oturarak önerdi hatta, ama ne bileyim verende O, ben de normal devam edeyim istedim. Allah kabul etsin inşallah deyip nasıl huzurlu olacaksan öyle olsun

Anlıyorum seni aynı düşüncedeyim, annem de oturarak önerdi hatta, ama ne bileyim verende O, ben de normal devam edeyim istedim. Allah kabul etsin inşallah deyip nasıl huzurlu olacaksan öyle olsun
Rabbim esirgesin nasip etsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…