- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.721
Ben sonuc alana kadar oturarak kiliyorum, sonrasinda normal kiliyorumNamaz konusunda nasıl yapıyorsunuz eğilmek yasak diyorlar ya genelde bende onu düşünüyorum oturarakmı kılsam diye
Gunde 1 adet mı yıyosın canım?Yok ya niye sakıncalı olsun.
Sade activia yoğurt yiceksin probiyotik li.
Her denemem de yedim ben hergün 1 tane hiç bişey olmadı
İnşallah canım ya..
Ama senin testi görünce çok mutlu oldum
Tek embriyo koyuldu dimi ?
5.gunmuydu
Valla dondurma yıyen birini izleyen cocuk gibiyim herkes yaptıkca canım cekıyoDaha transfer olmadan mı
Bak benim olduğum topikte test yapmayan olmaz biliyorsun
Evet canım kahvaltıdan sonra atıştırmalık saatimde kuru yemiş filan yerken onuda yiyorum bağırsaklarıma iyi geliyorGunde 1 adet mı yıyosın canım?
Valla dondurma yıyen birini izleyen cocuk gibiyim herkes yaptıkca canım cekıyosenden cıkıyo hep bu fikir
Yok canım 100 de 100 olanlar vakumlu saklanıyo koruyucu içermiyo bende aldım onlardanMerhaba, bence hazır meyve suyu falan ıcmeyın. Hazır ürünlerın ıcınde Koruyucu madde var. Onun yerınr evde yapılmıs kefır içebılırsın ev yapımı yogurt olabılır. Bol su içebılırsınız. Yumurta da bulabilirseniz köy yumurtası en ıyısı.
Evet cunku acık sütlerde bakteri cok oluyomuş ondan mı dedi acabaBenim hemsirem bu sürecte ev yogurdu kefiri sütü icmeyin icinde koruyucu yok onun yerine bildiginiz markalarin ürünlerini kullanin dedi.
Ay aslında beklemek işime.geldi bu ara işlerim çok yoğundu zatenGeç olsunda son bekleme olsun artık canım elbet başlıcan sona geldik artık ama sabırsızlıkta artıyo tabi
Bende çok şaşırdım hiç bikere bile pozitif görmemiş biri olarak şok oldum daha ıslak dedim çizgi var nasıl erken gebeliği yaptım halimi görme
İnş kese kalpte böyle güzel geçer sağlıklı bir şekilde endişeler bitmiyo hiç
Tek embriyo canım 5.gün embriyosuydu
Benim salı günü belli olcakBenm gibi transfer günü alacak yokmu bakalım yarın verilcekmi günüm
İnş cnm ya çok bekledim minik civcivlerimize kavusalim artık sağlıklaSağol canım inş herkese nasip etsin sağ salim kucağımzada alalım güzel devam etsinilaçlar bizi mahvetti ya
Ben hala devam ediyorum transferin 5.günü snrm daha kullanıcam bir kutu daha varKızlar bende estrofeme başladım adetimin 3. Günü günde 3 tane alıyorum. Ne zamana kadar kulanılıyo biliyo musunuz
Hayırlısı olsun yeni topiğin kuzum
Rabbim hepinizi gün yüzünüzü güldürsün sağlıcakla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin
Aaa o kadar devam edilicek yani parayla aldım bir kutu. Salı günü devlet hastanesinde kadın doğuma yazdırıcam acaba 2 kutu mu yazdırsamBen hala devam ediyorum transferin 5.günü snrm daha kullanıcam bir kutu daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?