- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.741
Ay aslında beklemek işime.geldi bu ara işlerim çok yoğundu zaten
Birde nasip ya herşeyin bir zamanı var
Oy çok güzel.bir duygu yaaa.
insan sağlıkla.kalp atışını duyalım sagliklakucagina al canim
Rabbim bağışlasın.
Canım joum teşekkür ederimHayırlısı olsun yeni topiğin kuzum
Rabbim hepinizi gün yüzünüzü güldürsün sağlıcakla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin
Hemen doktoruna yaz canımKızlar biliyorsunuz ben erken gebelik testinden yaptım evet silik çizgi var bgn 6.günümüz bitiyor ama biraz önce tuvalete gittim az az kanamam olmuş çok tedirgin oldum
Ben 4. Yü deneyeceğim canmKızlar ilk denemesi negatif olup 2.transfer deneyen var mı
Tabi ki buyrun
Evet yazdır cnm ben 3 kutu yazdırdım son kutudayim adetten beri kullanıyorum yaniAaa o kadar devam edilicek yani parayla aldım bir kutu. Salı günü devlet hastanesinde kadın doğuma yazdırıcam acaba 2 kutu mu yazdırsam
Ayda 2 kutu karşılıyor dediler doğrumu canım.Evet yazdır cnm ben 3 kutu yazdırdım son kutudayim adetten beri kullanıyorum yani
Çok zor bir süreç ya hem madden hem manen yumurta toplama fln çok zor geçti benim Rabbim Kolaylık versinBen 4. Yü deneyeceğim canm
Amin amin cümlemizin inşallahÇok zor bir süreç ya hem madden hem manen yumurta toplama fln çok zor geçti benim Rabbim Kolaylık versin
Evet ya ben birini dışardan almiştim ikisini yazdırdımAyda 2 kutu karşılıyor dediler doğrumu canım.
2 kutudan fazlasını ödemiyormuş devlet
Ben diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Transfer öncesi beslendigim gibi besleniyorum ama sekerim yüksek çikiyor. Kullandigim ilaçlari yaziyorum; estrofem,prolutex,progestan kapsül.. bunlar tokluk şekeri etkiler miTabi ki buyrun
Aminnnn kuzum insallahhO zaman o zamanını biliyo canım ya elbet gelcek sonuçta amin canım inş allah sanada nasip etsin
Yerleşme kanamasina yorarlar. Endise etmeden istirahate devam. Tabi ki doktora bilgi verilmeliKızlar biliyorsunuz ben erken gebelik testinden yaptım evet silik çizgi var bgn 6.günümüz bitiyor ama biraz önce tuvalete gittim az az kanamam olmuş çok tedirgin oldum
Öyle yapacağız canım kalp atışı ne kadar kullanılıyor diye biliyorumEvet ya ben birini dışardan almiştim ikisini yazdırdım
Yerleşme olabilir mi.Kızlar biliyorsunuz ben erken gebelik testinden yaptım evet silik çizgi var bgn 6.günümüz bitiyor ama biraz önce tuvalete gittim az az kanamam olmuş çok tedirgin oldum
Tedirgin oldumHemen doktoruna yaz canım
Yat ayaklarının altına yastık koy kalkma wc harici
Bilmiyorum ki hiç başıma gelmediYerleşme olabilir mi.
Tedirgin olma yerleşme kanaması ben de de olmuştu onuncu haftaya kadar lekelenmem devam etti sen doktoruna söyle kan sulandırıcıyı bıraktıracaktır muhtemelenTedirgin oldum
Doktoruma hemen yazdım lekelenmeler olabilir ama tutup tutmadığını belirtmez dedi tedirgin oldumYerleşme kanamasina yorarlar. Endise etmeden istirahate devam. Tabi ki doktora bilgi verilmeli
Coraspin kullanıyorum günde 1 tane ama doktorum transfer günü daha önce kendiliğinden oluşan bir kimyasal gebeliğin olmuştu o yüzden pozitif olursa Oskapar iğne yapılacak hergün dedi bu durumda onu da mı vurdurmaz kiTedirgin olma yerleşme kanaması ben de de olmuştu onuncu haftaya kadar lekelenmem devam etti sen doktoruna söyle kan sulandırıcıyı bıraktıracaktır muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?