Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabalar beni de ekleyin orayaaa yarın transfer günüm belli olacak Allah’ın izniyle

Doktorun tedavi yöntemine göre değişir tabii ki ama genelde kanamalar başlayınca aspirini keserler sadece oksapar devam eder

Ben diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Transfer öncesi beslendigim gibi besleniyorum ama sekerim yüksek çikiyor. Kullandigim ilaçlari yaziyorum; estrofem,prolutex,progestan kapsül.. bunlar tokluk şekeri etkiler mi
İlaçlar ne yazık ki az da olsa etkiliyor kan şekerini. Açlık 95 1.saat tokluk 140 2.saat tokluk 120 nin altında tutmaya çalışmakta fayda var.

Merhabalar canım hoşgeldin
Tabikide ekliyorum
Benim 22 yumurtam toplandı 3. Güne 3 tane embriyo geldi ve donduruldu. Haziranda transfer oldum pozitif sonuç aldım 6-7 hafta düşük yaşadım ve anca toparladım bu ay tekrar transfer olacak 2. Transferim yani geriye iki embriyom kaldı ama çok kararsızım ikisini birden mi istesem yoksa bir tane mi

Genelde son iki kalanı iki olarak transfer ediyorlar canım.
İki tane ettir benim öyle olmuştu iki transfer edilip bir tane tutmuştu.

Anladım cnm ama bu gece bnm için nasıl geçer bilmiyorum çok kafam karıştı hem yerleşme kanamasıdır diye seviyorum hem ya değilse diye korkuyorum
Kendinizi strese sokmayın. İnşallah bişey olmaz hem kesildiyse korkmayın fitiller bile tahriş etmiş olabilir onun sebebiyle de olabilir o tarz bi leke

Alayım canım bidahaki eklemeleri sadece transfer tarihi ve isim olarak yapacağım arkadasımız bu şekilde yapmış ama gerek yok okadar detaya
Benim bilgilerim uzun gelmis zaten, benimkini sadece transfer tarihi olarak ekleyebilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…