- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.761
Merhabalar beni de ekleyin orayaaaMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti transfer sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Doktorun tedavi yöntemine göre değişir tabii ki ama genelde kanamalar başlayınca aspirini keserler sadece oksapar devam ederCoraspin kullanıyorum günde 1 tane ama doktorum transfer günü daha önce kendiliğinden oluşan bir kimyasal gebeliğin olmuştu o yüzden pozitif olursa Oskapar iğne yapılacak hergün dedi bu durumda onu da mı vurdurmaz ki
Merhabalar canım hoşgeldinMerhabalar beni de ekleyin orayaaayarın transfer günüm belli olacak Allah’ın izniyle
İlaçlar ne yazık ki az da olsa etkiliyor kan şekerini. Açlık 95 1.saat tokluk 140 2.saat tokluk 120 nin altında tutmaya çalışmakta fayda var.Ben diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Transfer öncesi beslendigim gibi besleniyorum ama sekerim yüksek çikiyor. Kullandigim ilaçlari yaziyorum; estrofem,prolutex,progestan kapsül.. bunlar tokluk şekeri etkiler mi
Benim 22 yumurtam toplandı 3. Güne 3 tane embriyo geldi ve donduruldu. Haziranda transfer oldum pozitif sonuç aldım 6-7 hafta düşük yaşadım ve anca toparladım bu ay tekrar transfer olacak 2. Transferim yani geriye iki embriyom kaldı ama çok kararsızım ikisini birden mi istesem yoksa bir tane miMerhabalar canım hoşgeldin
Tabikide ekliyorum
Tesekkür ederimİlaçlar ne yazık ki az da olsa etkiliyor kan şekerini. Açlık 95 1.saat tokluk 140 2.saat tokluk 120 nin altında tutmaya çalışmakta fayda var.
Genelde son iki kalanı iki olarak transfer ediyorlar canım.Benim 22 yumurtam toplandı 3. Güne 3 tane embriyo geldi ve donduruldu. Haziranda transfer oldum pozitif sonuç aldım 6-7 hafta düşük yaşadım ve anca toparladım bu ay tekrar transfer olacak 2. Transferim yani geriye iki embriyom kaldı ama çok kararsızım ikisini birden mi istesem yoksa bir tane mi
Lattecim beni de listeye alir misin
Anladım cnm ama bu gece bnm için nasıl geçer bilmiyorum çok kafam karıştı hem yerleşme kanamasıdır diye seviyorum hem ya değilse diye korkuyorumDoktorun tedavi yöntemine göre değişir tabii ki ama genelde kanamalar başlayınca aspirini keserler sadece oksapar devam eder
O zaman nakil değilde transfer olarak mı değişse
Kendinizi strese sokmayın. İnşallah bişey olmazAnladım cnm ama bu gece bnm için nasıl geçer bilmiyorum çok kafam karıştı hem yerleşme kanamasıdır diye seviyorum hem ya değilse diye korkuyorum
Öyle mi dersinizKendinizi strese sokmayın. İnşallah bişey olmazhem kesildiyse korkmayın fitiller bile tahriş etmiş olabilir onun sebebiyle de olabilir o tarz bi leke
Alayım canım bidahaki eklemeleri sadece transfer tarihi ve isim olarak yapacağım arkadasımız bu şekilde yapmış ama gerek yok okadar detayaLattecim beni de listeye alir misin
5.gün 2 adet embriyo. 2 ocak transfer tarihim
Tabi. Yani yerleştirirken bile ufacık bi tahriş sonucu olmuş olabilir. Yani süren bi kanama şeklimde bişeyiniz yoksa korkmayın inşallah bişey olmaz.Öyle mi dersiniz
Aaa çok teşekkür ederm. Tüp bebek doktoru özel olduğından herşeye para gidiyoEvet yazdır cnm ben 3 kutu yazdırdım son kutudayim adetten beri kullanıyorum yani
Genelde yerleşme kanaması oluyor canım korkmaAnladım cnm ama bu gece bnm için nasıl geçer bilmiyorum çok kafam karıştı hem yerleşme kanamasıdır diye seviyorum hem ya değilse diye korkuyorum
Amacımız oydu zaten de onu ben yapamadım işte.O zaman nakil değilde transfer olarak mı değişsebi garip geliyor nakil
Benim bilgilerim uzun gelmis zaten, benimkini sadece transfer tarihi olarak ekleyebilirsin canimAlayım canım bidahaki eklemeleri sadece transfer tarihi ve isim olarak yapacağım arkadasımız bu şekilde yapmış ama gerek yok okadar detaya
Yok böyle yaptım güzel oldu benceBenim bilgilerim uzun gelmis zaten, benimkini sadece transfer tarihi olarak ekleyebilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?