Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Tabi. Yani yerleştirirken bile ufacık bi tahriş sonucu olmuş olabilir. Yani süren bi kanama şeklimde bişeyiniz yoksa korkmayın inşallah bişey olmaz.
Yok aslında baktığımda kanama yoktu ben progestan fitil kullanıyorum yapmadan önce WC ye gideyim dedim sonra kendim farkettim peçeteyle sonra biraz dolaştım kafam karıştı görünce tekrar baktım yoktu

Rica ederim. Fazla meyve yemeyin yerseniz de yanında süt veya yoğurtla alırsanız daha dengeli olur kan şekeriniz. Zaten siz biliyorsunuzdur beslenmeyi muhakkak
Evet bu transfer icin üç ayda diyet spor ile üc aylik sekerimi düşürdüm, cok dikkat ediyorum aslinda. Daha da dikkat ederim

Ayy kızlar bu saatte başıma gelen iş
Sabah size progestran 17 çıkmış yüksek mi diyordum ya
Bu saatte hastaneden haber geldi progestran düşük çıkmış sizin nöbetçi eczane bulup progestran alıp kalçadan vurdurun bı hastaneye gidip diyorlar . Sonuç sabah çıktı beni şimdi arıyorlar.
Düşük riski olurmuş

Yok be canm sen onlara bakma 10 değeri olan bile doğum yaptı değerin zaten gittikçe articak inşallah değerin çokta düşük degil

Sağol canım
Şubatta da olsan gel
Yarın muayene olcam sorun yoksa ilaçlara başlıcaz canım. Bu aya denk geliyor yine ama son dakika iptallerle ünlendim o yüzden son dakikaya kadar girmiyim ben bu defa böyle totem yapıyorum. Transfer olduğum gibi etiketlixem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…