- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.821
Yok ya bence. Çünkğ mesela ilk hemen göze çsrpmalıydı erken gebelik test olunca kasete göre birsz daha belirgin olmalıydı bi gün daha geçti mesela. Bide ilk görünmedi için biraz geç baktım da bu şekildeydi. İlk anda belirginleşmedi. Nasip ya vardır bi hayırBence var gibi geç tutunmuş olabilir olmaza hiç çıkmazdı
Olsun canım ya bu defaböyle bir yol izliyimOda geç olur be
Yok ya bence. Çünkğ mesela ilk hemen göze çsrpmalıydı erken gebelik test olunca kasete göre birsz daha belirgin olmalıydı bi gün daha geçti mesela. Bide ilk görünmedi için biraz geç baktım da bu şekildeydi. İlk anda belirginleşmedi. Nasip ya vardır bi hayır
Hayırlısı olsun inşallah ama en net sonuç kan tahlili sonucuEki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun
Bunlar da yeter canım tamamBen listeye adımı yazdırmayı unutmuşum4 adet 5. Gün embriyom var kaç tanesi transfer edilecek daha konuşmadık. Her şey yolunda giderse 18 ocak da transfer günüm
Amin canımm inşallah öyle olurÖyle mi yapayımmm Allahım düşündükçe heyecanlanıyorum ikisinin birden tuttuğunu düşünürsek eğer bir daha bu sürece girmeme gerek kalmayacakAllahım bu yol hepimizin kucaklarını bebelerimizle doldursun
Ne diyim bebegimOlsun canım ya bu defaböyle bir yol izliyim
Daha hiç bişey yapma kanını ver canım.Eki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun
Günaydın hanımlar
Topiğimiz artık nakil değil düzeltildi
Doktora gidenler bilgilendirin bizleri de
Ne güzel olmuş böyle transfer olucaklar diyince daha heyecanlı oluyorGünaydın hanımlar
Topiğimiz artık nakil değil düzeltildi
Doktora gidenler bilgilendirin bizleri de
Beni de ekler misin bilmiyorum da 6gun 2 embriyo transferi şubat ayında olacak dondurma haberi bekliyordum şükür geldiBunlar da yeter canım tamam
Banada düşük gelmişti kuzum cunku benım daha once 200 lere yakındıAyy kızlar bu saatte başıma gelen iş
Sabah size progestran 17 çıkmış yüksek mi diyordum ya
Bu saatte hastaneden haber geldi progestran düşük çıkmış sizin nöbetçi eczane bulup progestran alıp kalçadan vurdurun bı hastaneye gidip diyorlar . Sonuç sabah çıktı beni şimdi arıyorlar.
Düşük riski olurmuş
Hepimizeİsim değişmişhayrlı olsun
Ekliyorum hoşgeldinBeni de ekler misin bilmiyorum da 6gun 2 embriyo transferi şubat ayında olacak dondurma haberi bekliyordum şükür geldi
Görücez sonunda bunuHarika olmuş valla
Hadi bakalım güzel haberler le gel ben inanıyorumNe güzel olmuş böyle transfer olucaklar diyince daha heyecanlı oluyorbende doktora geldim bekliyorum bakalım dua edin bana da heyecan yaptım
Canım naptın merak ettim transfer oldun mu?Evt tek embriyo
Olmazsa sonrasında 2 koyarız dedi doktor
Yarın bebişimin birini alıp geleceğim bende inşallah
Haklısın sürekli kan vermekte stres
Hadi inşallah güzel haber alırsınHadi bakalım güzel haberler le gel ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?