- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.801
Hayır birde sonucum sabah 10 da çıktı bunlar gelmis beni 22.30 da arıyorYok be canm sen onlara bakma 10 değeri olan bile doğum yaptı değerin zaten gittikçe articak inşallah değerin çokta düşük degil
Yarın cıkarsam alıcamAl al o bizim rituielimiz.. transfer ritüeli
Tamm vericem inşallahSağol kuzum
Haber ver daha benim o bile belli deil
Demekki sık eliyotlar olsun bak beğendim bu ilgiyi progeston hormonu önemsiz hormon değil merak etme kötü bı değerde değilHayır birde sonucum sabah 10 da çıktı bunlar gelmis beni 22.30 da arıyor
Vuruldum geldim duruma göre devam edecekler miş iğneye
Tekrar hormon bakılacak miş
Olsun kalsanda burda ol yinedeTamm vericem inşallaholmassa bende şubata kalicam bu gidişle
Genelde benim topikler uğurlu gelir ama dur bakalımkaramel Latte
Ben de pozitif görürsem listeye yazdırcam nereye yazildiysam kaldım negatiflere
Totemim bu
Ay ne biliyim canim ilk defa belirsizlik oldu ya bende arafta kaldımOlsun kalsanda burda ol yinede
Hem niye kalasın ki
Kader yazdı.yazacagini bakalimkaramel Latte
Ben de pozitif görürsem listeye yazdırcam nereye yazildiysam kaldım negatiflere
Totemim bu
Düşünme öyle hersey güzel ilerleyecek merak etmeAy ne biliyim canim ilk defa belirsizlik oldu ya bende arafta kaldımburdayım bende kuzum
Elen giden yok mu küçüğüm. Ocak geldi, senin ki gelmedi miBenimde 18 ocakta dişte randevum variyi yapmışsın halletmekle
Abla adet oldum yarın ilk randevum varElen giden yok mu küçüğüm. Ocak geldi, senin ki gelmedi mi
Yaaa zamanlamama bakar mısınAbla adet oldum yarın ilk randevum var
Diğerinde taze transfer olmuştum ya abla kaçıncı gün olur merak ediyorum hayırlısı artıkYaaa zamanlamama bakar mısınay sonuna da transferin olur inşaallah. Herşey çok güzel olsun ❤
Yumurtlama gününden bir kaç gün sonra olmuştu kızlar sankiDiğerinde taze transfer olmuştum ya abla kaçıncı gün olur merak ediyorum hayırlısı artık
Ben listeye adımı yazdırmayı unutmuşumMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti transfer sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ geceyagmuru Ocak Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 embriyo 2 ocak
Amin abla dualarını bekliyorumYumurtlama gününden bir kaç gün sonra olmuştu kızlar sankibekleyip görücez artık
Öyle mi yapayımmm Allahım düşündükçe heyecanlanıyorum ikisinin birden tuttuğunu düşünürsek eğer bir daha bu sürece girmeme gerek kalmayacakGenelde son iki kalanı iki olarak transfer ediyorlar canım.
İki tane ettir benim öyle olmuştu iki transfer edilip bir tane tutmuştu.
Eki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?