- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.841
Yok ilaçlara devamDaha hiç bişey yapma kanını ver canım.
Ama bende silik görüyorum
Az kalmış12 ocak persembe
Yok be kuzu hepımıze hayırlı gelcekGörücez sonunda bunu
Hadi yaa senin baya yüksekmiş bana göreBanada düşük gelmişti kuzum cunku benım daha once 200 lere yakındı
Yok canım bekliyorum doktor Opu daymisCanım naptın merak ettim transfer oldun mu?
Transferden once yapılan progesteron sonucu dı mı? Cunku adetlıyken 1 in altında olması gerekıyorHadi yaa senin baya yüksekmiş bana göre
O belirginleşme bazen hiç olmuyor test aynı bile çıkabiliyor canım yapılan testin markasına göre de değişebilirYok ilaçlara devamama belli olurdu 7. Gün bugün. Düne göre artan bi hormon olması lazım ki belrşgimleşsim ama nasip
İnşallah bakalımYok be kuzu hepımıze hayırlı gelcek
Ama 15 in mi 25 in mi ne üstü olsa yetıyodu hatırladıgımYok canım bekliyorum doktor Opu daymis
Doğrudur tabi oda var. Bilmem ki neyse 2 gün kaldı zaten.O belirginleşme bazen hiç olmuyor test aynı bile çıkabiliyor canım yapılan testin markasına göre de değişebilir
Aynen canım güzel haberler al inşallahDoğrudur tabi oda var. Bilmem ki neyse 2 gün kaldı zaten.
Aaa tabikide cok erken dahaBugün 3. Günüm ama hiç belirti yok normal mi ya
Normal kuzumBugün 3. Günüm ama hiç belirti yok normal mi ya
HoşbuldukEkliyorum hoşgeldin
Büyük ihtimalle ondandır canımKızlar benım transfere 1 hafta kala akıntınız coğaldı mı? Süt beyazı gibi ve yogun benım kalınlaştıgı için mi acaba
Kız Şubat Ocak yazmışsınİnşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?