- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.861
Hadi hayırlısı bugün yapilicakmi pekiYok canım bekliyorum doktor Opu daymis
Kafam karısmışdüzeltiyorum
Varmış yineKız Şubat Ocak yazmışsın
Herkes kasık ağrısı falan bişeyler yazıyor bende sorun var heralde diye düşündümNormal kuzumilla belirti arıyoruz bende arıyorum transferden sonra
Vala bugün benim çok fazla ağrım oldu sabah 7 kalktım hem kasıklarımda hemde tuvaletim çok sıkışmıştı.Normal mi kizlar sizce fazla belirtim yok ama bugün 4.gunumHerkes kasık ağrısı falan bişeyler yazıyor bende sorun var heralde diye düşündüm
Benımde aklım kalınlaşıyo mu diye düşünmektenBüyük ihtimalle ondandır canım
Ne diyim bebegim
Ben ilk muayenemi oldum ama bu defa hormon tahlili istemedi doktorum daha öncekilerde istiyordu. Ultrasonda bir problem yok çok şükür. Reçetemi atıcaklar birazdan başlıcamGünaydın hanımlar
Topiğimiz artık nakil değil düzeltildi
Doktora gidenler bilgilendirin bizleri de
Herkesde belirti farklı oluyo bazılarında hiç olmuyoHerkes kasık ağrısı falan bişeyler yazıyor bende sorun var heralde diye düşündüm
Evt transferden 1 gün önceTransferden once yapılan progesteron sonucu dı mı? Cunku adetlıyken 1 in altında olması gerekıyor
Herkesde belirti farklı oluyo bazılarında hiç olmuyo
Ben hiç bişey düşünmüyorum niye kalınlaşmasın canım aaBenımde aklım kalınlaşıyo mu diye düşünmektenbirimiz tutunuyo mu diğerimiz kalınlaşıyo mu diğerimiz belirti var mı yok mu hayırlısıyla bitsede su sürec
Evt yapacaklar hazırlandım bekliyorumHadi hayırlısı bugün yapilicakmi peki
Ben de yaptırmadım canım benim doktorum da yapmıyor diğer tedavilerinde yaptırıyordumBen ilk muayenemi oldum ama bu defa hormon tahlili istemedi doktorum daha öncekilerde istiyordu. Ultrasonda bir problem yok çok şükür. Reçetemi atıcaklar birazdan başlıcam
Kalınlaşırda ne kadar kalınlaşcak kaç mmBen hiç bişey düşünmüyorum niye kalınlaşmasın canım aa
ben belirti olmayanlardanım o zaman
beklemeye devam
Hayırlısı olsun inşallah canım bu defaBen de yaptırmadım canım benim doktorum da yapmıyor diğer tedavilerinde yaptırıyordum
Hadi bakalım hoşgeldin
Hadi hayırlı olsun canımBen ilk muayenemi oldum ama bu defa hormon tahlili istemedi doktorum daha öncekilerde istiyordu. Ultrasonda bir problem yok çok şükür. Reçetemi atıcaklar birazdan başlıcam
Sağolasın canım inşallah bakalım bu ay olcakmıHadi hayırlı olsun canım
Bende bekliyorum bir belirti olsun diye niyeyseBenimde 6.günüm arada kasıkta batma gibi ağrı dışında çok bariz bi belirtim yok henüz çok belirti olmayabiliyor çoğu zaman canım
Olur inşallahSağolasın canım inşallah bakalım bu ay olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?