Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ya sorun morun yok dedı doktorr olmuo dedım bı ara prolaktın yuksek cıktı ıkı tanecık hap yutttum hemen duzeldı o ayda cok stres yapmıstım doktor stresten yukselmıs dedı sonra yıne olmadı klomen vereım dedı ama hıc bı muayene yok dusun yanı ne alttan ne ustten dırekt olmuosa bunu kullan dedı onu bı hafta kullandım gıttım doktora ultrasonla baktı 33mm yumurtan var super dedı bı hafta ılışkı onerdı gecıkırse gunun gel test yapalım dedı gecıkmezse ıkıncı gunu yıne gel dedı sımdı regl oldum ıste yarında baska doktora gıdıcemmm

sende hep anana gıdıon beee bu sefer ne yemek yapmısss artık kıme umut baglıcam bılmıomm valla doktor oldular yaa hepsının burnu havadaa hıhhhhhhh benım doktor hep ıkıncı gunu cagırdııı

Son düzenleme:

hay alahım yaaa... bencede git cnm... ve gerçekten stres etkilio sakin olmaya çalış... gün aşırı çalış yok yumurtalık günü şusu busu düşünme... akışına bırak.. dene bakalım başka doktorlarıda.... biri görmez biri görr bişi varsa... ne zmndır deniyodun... bana ilaç milaç vermiolar yaa size nasıl veriolar daha mı kolay oluyo ilaçla acaba yada çok uzun zamandır mı olmuyo?

craftycim olabilir tabii bişi diyemicem bana böle söledi... kolay değişmez dedi değerler erkekte... bnmde kafamda çok soru var bu ay zaten.. regl bitince gidicem tekrar çağardı.. soracam halada dr dr geziom buuu4.cüydü... bu ay 5.ciyede gidicem kısmetse...

sende hep anana gıdıon beee bu sefer ne yemek yapmısss artık kıme umut baglıcam bılmıomm valla doktor oldular yaa hepsının burnu havadaa hıhhhhhhh benım doktor hep ıkıncı gunu cagırdııı

tarhana, kuru fasulye, etsote, pilav, cacık, salataaaa :)
ii git yarın o zaman
ama karar ver hangine gitçen sabahtan ara randevu al

bebikim
kocan ık mık etmezse yaptır derim ben
ben yaptır dersem yaptır sen
6. hissim iidir :)

kac aydır denedıgımı unuttum dur hesaplayım heh 7 ay cokk bilinçli calısarak onun oncesınde de 5 ay esım askerdeydı onn yanına gıttıgım zaman da korunmuoduk ama onları saymıom ayda bı kere falan gıdıodum onda da ya yenı regl bıtmıs oluodu yada taam olacagım zamana yakın oluodu sonuc olarak 3 ay doktor tedavılı deneme toplam 7 ay bilinçli deneme

sigortalıyız biz 30 tl muayene ücreti tahlil falan istenirse onlar ücretli bide zübeyde hanımı bende duymuştum bülent baran diye bi doktor varmış çok iyiymiş ama devlete bağlı olduğundan böyle sorunlar olabiliyo benimde en kızdığım şey hayatındn bezmiş devlet memurları cevap vermeye bile üşenirler

yarından alıorum randevuyu beklememin gittiği yere gıdıcemmm

zubeyde de bulent baran deıldır o bulent kayhandır bende onu duydum işte onun için gideyim dedim ama gitmicem sinir oldmm kız bende sigortalıyım ama cekırge dorukta sıgorta gecmıo dıye duymustum yıldırımdakınde gecıo ama o özel dıye duymustum deılmıs demekkk yupppiii bahara gıtmeyım o zaman dımı hangı doktora gıdeım her ay alıomu ucret yoksa kontrol falan verıomu ay 30 tl yse bısı deıl baharda bıle 50

Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir. Hz. Mevlâna

bu sözü facede gördüm çok beğendim tam bize göre ne güzel söylemiş mevlana

heyyy
bende beğendim
benim rahmim de kan revan içinde olacak
sona bebeğe az kalacak

"taam taam kendi kendime yaptım ben ne hale getirdim lafı ya pühh bana"

allahıma hep dua edıorum rabbım hayırlı zzamanda ver hayırlı zaman uzaksa sabır ver sınavından alnımızın akıyla ısyan etmeyıp cıkmayı nasıp eyle ama o kırmızıları gordum muu cınlerım tepeme gelıoo

yok yaw bülent baran dediler bana benim yengeme doğum yaptırmıştı hatta o söyledi bana walla ben çekirge doruğa gidiyorum sigortalıyım 30 tl geçiyo sigorta kontrol vermiyo bana ama ben gittikçe randevu alıyorum 30 tl ödüyorum amn o kadarcık para sağlıktan önemlimi

herşeyin hayırlısı sen en azından kırmızıları görüyosun ben onuda göremedim ilk defa kırmızıları görmek için dua ediyorum düşün yani

ama ne memnunsun dımı bende gıdıorum kardes saolll hangıne gıdeyım sımdı hem bayan doktor ıı olur herseyı derım ona allttan muayene edermı kı acep reglim ya senı ettı mı hiç

varya
ben yeni bi meslek edineceğim galiba
iice okuyup hatmetsem aşamaları bilsem
bi muayene etmesem
kadınları dinlesem
şu şu olabilir bu yolları izle desem
parayı kırarım heeeeee

varya
ben yeni bi meslek edineceğim galiba
iice okuyup hatmetsem aşamaları bilsem
bi muayene etmesem
kadınları dinlesem
şu şu olabilir bu yolları izle desem
parayı kırarım heeeeee

eskiden olsa hamileyim derler ya he ii hayırlı olsun ama şimdi hamileyim diolar ya hemen sorasım gelıo kacıncı denemen belırtın neydıı doktora gıttınmı......................

sanırım kafayı yedikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…