Ocak ayında da çalışacağım diyenler

kızımm
vallaha billaha hamile kalamayanlar burda
diğerleri pırt die kalıo
:)

sökücü vermedı mı sana(

gitmedimki doktora telefon ettim 1 hafta daha bekleyelim dedi doğal yollarla gelmesini bekliyoruz inşallah öylede olur ilaç kullanmak taraftarı değilim çok mecbur kalmadıkça adet düzenimde bozulmuş oldu böylece kaç günde olcam falan artık zor hesaplarım

hngi doktoraa gideyimm beklemedeeeeeeeeee

suan cok hazırımm

süpperr
ben dr a ve epilasyona gidecekken kafayı yiyom :)
kremler parfümler fln :)
çapada ne gülmüşlerdir bana
gir dediler muayene etçez (Reglim ya)
ii dedim çıkardım çantadan koca paket genital temizleyici ıslak mendili
çıkın hazırlaniim dedim
kuzu kuzu çıktı 1 opr 4 asistan dr :)

kızımm
vallaha billaha hamile kalamayanlar burda
diğerleri pırt die kalıo
:)

bende imreniyorum valla zırt diye hamile kalanlara hemen hamile kalınır sanıyodum bende meğer öyle değilmiş kimisi evlendiği gece kalıyo ben ilk gece hatta ilk 2 ay acıdan dogru dürüst yapamadım bilekısmet işi bu işler

cidddimisinn ben de mis gibi banyomu yaptım epilasyonumu yaptımm ama genital temızlıyıcı mendılım yohh onuda alayımm ya reglken hiç muayene olmadımmm ıykk ama benım öle cok asırı olmuo zatennn

ya hadi ikinci cocuga hamiş olamak isteyenler yine bi nebzee o duyguyu tatmıslarrr ama bizzzz(((((((((

isyan yok
günahhh
kız onlarda üzülüooo
bence daha acı onların
hadi biz bebek kokusu bilmioruz, içimizde kıpırdanışını bilmioruz
onlar biliolar
daha üzülüolardır

hani şey gibi şeftalinin tadını bilmezsen yemeyi çok istemezsin ya
ne biliim öle gibi

hngi doktoraa gideyimm beklemedeeeeeeeeee

valla canım ben feyza hanıma gidiyorum benim doktorum hatice hanımdı o izinde onun yerine feyza hanım bakıyo mecbur ona gittim yine ona gidicem o takip ediyo çünkü ama kkda isminide duydum bi topikte bursada iyi doktorlardan dıye yazmış biri

bide bennn kapalı bi bayanımmm kafam kapalıı alt taraf komple açık o çok komiğime gidioo
tam tezat hee

cidddimisinn ben de mis gibi banyomu yaptım epilasyonumu yaptımm ama genital temızlıyıcı mendılım yohh onuda alayımm ya reglken hiç muayene olmadımmm ıykk ama benım öle cok asırı olmuo zatennn

kız ne alcan
şart diil ki
ben hep kullanıorum işyerindeki wc ortak bizim erkek milletiyle die
zaten adım deliye çıktı :)
her tuvalet ayrı macera
tuvalet silinio
çamaşır suyu
oturamam
zaten böle son ana kadar gitmiom :) kıvran kıvran sona gidiom

bide bennn kapalı bi bayanımmm kafam kapalıı alt taraf komple açık o çok komiğime gidioo
tam tezat hee

iğrenç o masa o şekil yaaaa
başka çaresi olsa keşke
benim rehat beyim var yeni keşfim
nasıl rahatlatıo bi bilsen
örtüyü ürttürüo
rahat et kızım rahat et die die yapıo muayeneyi
yerim seni rahat rehat :)

ama seftalının adı da gusell tadı nı bılmesekte hosumuza gıder yanııı de gett ben öle dusunmuom ıllla uzulurler ona bıısı demıom ama gece yattıklarında ahh evladım deyıp basını koklayacak bı evlatları varr zamanında bıı bebek beşiği sallamıslarr uykusuz kalmıslarr bebek mevlıdı yapmıslarr kız ise 6 ay kınası yapmıslarr ilk yuruyusune sahıt olmuslarrr ılk anne deyısnı duymuslarr rabbım bıze de nasıp etsınnn ama asla ve asla onların durumu bızımkınden kotu deıl hatta kat be kat daha iii

feyza hanım mı ii doktorlardanmıss topikte okudugun.. tamam ona gıdeyım bu saatte randevu alınmaz dımı

klozetmi amaaannn en sevmediğim şey benim evimdede alaturka wc yok klozet var her girişimde silerim bi ben bi kocam kullanıyoruz halbuki bi kere taaa eskişehire gitmiştim düğüne yolda bir sıkıştım düğün evine zor attım kendimi bi baktım klozet ama patlıcam o durumdayım yapmadım yinede sıktım sıktım düğün salonunda allahtan vardı normal wc rahatladım başka bi yerde asla giremem alafranga wcye

evet öyle okudum bende bi kere gittim valla ama kibar bi bayandı bilemiyorum sen bilirsin yarın alırsın zaten hemen veriyolar randevu zor olmuyo almak

ya akadaslar bugun hamıle oldugumu sızlerle paylastım fakat ben kan sonuclarına bakıyorum ınt.te hıcbırı benımkı gıbı degıl (( kafayı yıcem yaa... benm sonuc 158,81 > 4 hamıleyım demı ben... nolur bırı bısey desın ((((

bende bişi var bugün
anneme gittim pijama giydim giyerken doncağızımın lastiği söküldü ip ip halbukisim yeniydi hemide papatyadan aldımdı
şimdide çorabın lastiği elimde kaldı
pehh
neyse parmağım da düşmeden gidem yatem barim
MUCXXXXX cümlenize

beklemeeee feyzaa yok kızzz doruk cekırge dee onlıne randevuya baktım ismi cıkmadı melike hanım var ona alim miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…