- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.261
eskiden olsa hamileyim derler ya he ii hayırlı olsun ama şimdi hamileyim diolar ya hemen sorasım gelıo kacıncı denemen belırtın neydıı doktora gıttınmı......................
sanırım kafayı yedikkkk
sökücü vermedı mı sana(
kızımm
vallaha billaha hamile kalamayanlar burda
diğerleri pırt die kalıo
:)
gitmedimki doktora telefon ettim 1 hafta daha bekleyelim dedi doğal yollarla gelmesini bekliyoruz inşallah öylede olur ilaç kullanmak taraftarı değilim çok mecbur kalmadıkça adet düzenimde bozulmuş oldu böylece kaç günde olcam falan artık zor hesaplarım
suan cok hazırımm
kızımm
vallaha billaha hamile kalamayanlar burda
diğerleri pırt die kalıo
:)
süpperr
ben dr a ve epilasyona gidecekken kafayı yiyom :)
kremler parfümler fln :)
çapada ne gülmüşlerdir bana
gir dediler muayene etçez (Reglim ya)
ii dedim çıkardım çantadan koca paket genital temizleyici ıslak mendili
çıkın hazırlaniim dedim
kuzu kuzu çıktı 1 opr 4 asistan dr :)
ya hadi ikinci cocuga hamiş olamak isteyenler yine bi nebzee o duyguyu tatmıslarrr ama bizzzz(((((((((
hngi doktoraa gideyimm beklemedeeeeeeeeee
cidddimisinn ben de mis gibi banyomu yaptım epilasyonumu yaptımm ama genital temızlıyıcı mendılım yohhonuda alayımm ya reglken hiç muayene olmadımmm ıykk ama benım öle cok asırı olmuo zatennn
bide bennn kapalı bi bayanımmm kafam kapalıı alt taraf komple açık o çok komiğime gidioo
tam tezat hee
bide bennn kapalı bi bayanımmm kafam kapalıı alt taraf komple açık o çok komiğime gidioo
tam tezat hee
ama seftalının adı da gusell tadı nı bılmesekte hosumuza gıder yanııı de gett ben öle dusunmuom ıllla uzulurler ona bıısı demıom ama gece yattıklarında ahh evladım deyıp basını koklayacak bı evlatları varr zamanında bıı bebek beşiği sallamıslarr uykusuz kalmıslarr bebek mevlıdı yapmıslarr kız ise 6 ay kınası yapmıslarr ilk yuruyusune sahıt olmuslarrr ılk anne deyısnı duymuslarr rabbım bıze de nasıp etsınnn ama asla ve asla onların durumu bızımkınden kotu deıl hatta kat be kat daha iiiisyan yok
günahhh
kız onlarda üzülüooo
bence daha acı onların
hadi biz bebek kokusu bilmioruz, içimizde kıpırdanışını bilmioruz
onlar biliolar
daha üzülüolardır
hani şey gibi şeftalinin tadını bilmezsen yemeyi çok istemezsin ya
ne biliim öle gibi
valla canım ben feyza hanıma gidiyorum benim doktorum hatice hanımdı o izinde onun yerine feyza hanım bakıyo mecbur ona gittim yine ona gidicem o takip ediyo çünkü ama kkda isminide duydum bi topikte bursada iyi doktorlardan dıye yazmış biri
kız ne alcan
şart diil ki
ben hep kullanıorum işyerindeki wc ortak bizim erkek milletiyle die
zaten adım deliye çıktı :)
her tuvalet ayrı macera
tuvalet silinio
çamaşır suyu
oturamam
zaten böle son ana kadar gitmiom :) kıvran kıvran sona gidiom
ama seftalının adı da gusell tadı nı bılmesekte hosumuza gıder yanııı de gett ben öle dusunmuom ıllla uzulurler ona bıısı demıom ama gece yattıklarında ahh evladım deyıp basını koklayacak bı evlatları varr zamanında bıı bebek beşiği sallamıslarr uykusuz kalmıslarr bebek mevlıdı yapmıslarr kız ise 6 ay kınası yapmıslarr ilk yuruyusune sahıt olmuslarrr ılk anne deyısnı duymuslarr rabbım bıze de nasıp etsınnn ama asla ve asla onların durumu bızımkınden kotu deıl hatta kat be kat daha iii
feyza hanım mı ii doktorlardanmıss topikte okudugun.. tamam ona gıdeyım bu saatte randevu alınmaz dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?