Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canım yaa 11 gün önceden belli olmazki günün yaklaştıkça belli eder kendinii üzülme sen daha çok zamanın var hele bi günün yaklaşsın o zaman üzülll

poti sen kaç yaşındasın canım ben 33 yaşındayım bazen geç mi kaldım diye düşünüyorum 15 yaşında kızım var tuhafıma gidiyo bazen

hatta ne yapıyorum biliyomusunuz?

Her ay temmuz annelerine gidiyorum yakında aranızdayım diyorum,Ağustosa giidyorum yakında buradayım diyorum,Sonra eylül annelerine gidiyorum bekleyin geliyorum diyorum,,Ben bu gidişle yılın annesi olacam

Eraycım kaçırmışım arada cnm.Yoksa boş geçmezdim...Telefon girince araya mesajlar kaynadı.

Nbr?Nasıl gidiyor sende durumlar?

ben evdeyim ya unutuyorum sizin çalıştığınızı bende iyiyim canım bu ay nedense çok umudum var ama sabırsızlanmıyorum bekliyorum daha 11 gün var

ben evdeyim ya unutuyorum sizin çalıştığınızı bende iyiyim canım bu ay nedense çok umudum var ama sabırsızlanmıyorum bekliyorum daha 11 gün var

ya ben okuduysan geçmişi son 3 günüm bnm de her ay gibi strese girdim yine son günler.

Test yapsam mı çıkar mı nasıl süpriz yapsam ?
Hep aynı sorularrr...

Allah tan poticik rahatlattı beni biraz...

Senin daha çok varmış gülüm...Daha erken başlamışsın düşünmeye.

test yapmıyorum ben günümün geçmesini beklicem ama nerde erkenden geliyo sinir hiç aklımdan çıkmıyoki bebek fikri hatta geçen ay okadar abartmışız karı koca yumurtlama zamanımda bizde tık yok konsantre olamadıkki bebek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…