Ocak ayında da çalışacağım diyenler

kızlar selam.Poticim senin için bir yasin okurum ben canım.fazlada okuyabilirim.ama sen 1 tanne demişin.Bu rada bugün adet günüm tık yok.Göğüslerim ağrırdı bu ay hiçbişey hissetmiyom.Ne olaki acep.ama 3-4 gün bekliycem test filan yok bana.Sizler napıyosunuz bacılarrrr

selam kızlar nasılsınız
ben de temizlik yapıyorum
bilgisayar açık
evi süpürdüm 5 dk ara verdim buraya bakayım dedim
kendimi fazla yormayım belki bişey vardr

kızlar naber miskinliğim üzerimde bnm bugün yaaa neyse çıkacm şimdi pazara gidecem sonrada markete.. ama size bişey sormak istedim adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı sizce
bi bakmak istedim... sizce mantıklı sonuç çıkarmı???

aman canım 4 güncük kalmış sabret hiç olmadı gününde yaparsın

ayyy dayanamıyorum yaaa aşırı baş dönmem ve uyku düşkünlüğüm var merak ediyorum...

çok merak ediyosan yap o zaman ama çıkmazsa üzülürsün valla bende berbat durumdayım 9. günüm hala adetim gelmedi gece ve bu sabah akıntıyla ip gibi kan geldi başka bişey yok bende sıkıldım iyice

kızlarrrrr ben geldimmm..... hepinizi çokkk özledim yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olur göbeklerimiz bebişlerimizle dolar inşallahhh elmakurdu bebişin tutunmuş sana çok çok mutlu oldum cnm allahım sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.

oooooofffffff çooook sıkılıyorum bi kişi bilem yok yaaaaaaaa çok ıssız kaldı bu topik:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende test yaptım dayanamadım ve çok üzüldüm tek çizgiden nefret ediyorum çok canım sıkıldı yaaa....

nirde bu topiğin hatunları.alooooooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84: ses veren yokmu.Bu hale düşecek topikmiydi burası yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…