Ocak ayında da çalışacağım diyenler

günaydım kızlar nasılsınız ben süperim hep hayalini kurduğum butik işine giriyorum eşim bana dükkan açıyo ev hanımlığından istifa ediyorum çok şükür

günaydım kızlar nasılsınız ben süperim hep hayalini kurduğum butik işine giriyorum eşim bana dükkan açıyo ev hanımlığından istifa ediyorum çok şükür

oooh :) gözün aydın canım... çok sevindim senin adına.. çok kötü evde durup tüm işini bitirince ne yapsam şimdi acaba derdi.. :) Allah bol kazanç verir inşallah

ne olcakcnm kalkarsın allahın izniyle altından...
amiiiiiiiiiiinnn
oooh :) gözün aydın canım... çok sevindim senin adına.. çok kötü evde durup tüm işini bitirince ne yapsam şimdi acaba derdi.. :) Allah bol kazanç verir inşallah
evet canım kendimi çok boş hissediyodum allahın izniyle artık benimde bi işm olcak dualarınız için teşk

ve de herkese günaydınnn...
dün misafir geldi bize.. kuzenim eşi ve çocuklarıyla
kız kasıklarımda batma var falan dedi sürekli soramadım hamile misin yoksa diye
cevabın evet olmasından korktum

günaydın arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım.benim beklenmeyen günüme daha 10 gün var inş.gelmez. bu dördüncü ayımız. bi bebişimin olmasını çok istiyorum. adetime 10 gün olmasına rağmen kasıklarıma arada bi sancı giriyo. çok kısa süreli. off.bu ayy bu ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil

Son düzenleme:

yaşın kaç canım, bi rahatsızlık var mıydı pco flaan?

kıyamam sana bıdıkım üzme kendini yaaa...

oldum olası hamile olup da ay ay off off aman aman diye eli karnında gezenlerden nefret ederdim
hamile kalırsam yapacam hepsini sanırım milletin gözüne gözüne sokacam karnımı...
görmemişin oğlu misali doğunca da pipisini koparcam

yaş kaç.. nekadar oldu evleneli.. bir rahatsızlık var mı? kontrollerinizi eşinle birlikte yaptınız mı :) fazla oldu sorularımız ama kusurumuza bakma :)
ayrıca şu kasık batma olayına geleyim içimde kalcak yoksa.. 2-3 haftadır takip ediyorum kızların çoğunda aynı şikayet var ama yine adet oluyorlar.. sınırım bunun açıklaması tek.. kış sezonunda üşütülüyor, e doğal olarak yumurtalıklar da buna bu şekilde tepki veriyor ben başka birşey düşünemiyorum.. aynısı bende de oldu.. ama üşüttüğümü biliyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…