- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.761
amaaan ne bileyim yaaa... bekleyemedim bide görümcem ben adetime 10 gün vardı öğrendim testle varsa belirti al yap dedi aklımı çeldi...
of yaşanmaz böle oldu olmadı die bebeğe takılarak şekercik
eşine test yapmamıştın dimi sen
bi ay daha bekleyip yaptır ok mi?
Bugün yada bu hafta Kimin beklenmeyen günüyse yazsın canişkolar
günaydım kızlar nasılsınız ben süperim hep hayalini kurduğum butik işine giriyorum eşim bana dükkan açıyo ev hanımlığından istifa ediyorum çok şükür
gözün aydın cnm bnm
çok teşekkür ettim canım birazda korkuyorum laf aramızda becerebilecek miyim diye
günaydım kızlar nasılsınız ben süperim hep hayalini kurduğum butik işine giriyorum eşim bana dükkan açıyo ev hanımlığından istifa ediyorum çok şükür
amiiiiiiiiiiinnnne olcakcnm kalkarsın allahın izniyle altından...
evet canım kendimi çok boş hissediyodum allahın izniyle artık benimde bi işm olcak dualarınız için teşkoooh :) gözün aydın canım... çok sevindim senin adına.. çok kötü evde durup tüm işini bitirince ne yapsam şimdi acaba derdi.. :) Allah bol kazanç verir inşallah
gözün aydın eray cok sevındım cnm
ve de herkese günaydınnn...
dün misafir geldi bize.. kuzenim eşi ve çocuklarıyla
kız kasıklarımda batma var falan dedi sürekli soramadım hamile misin yoksa diye
cevabın evet olmasından korktum
günaydın arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım.benim beklenmeyen günüme daha 10 gün varinş.gelmez. bu dördüncü ayımız. bi bebişimin olmasını çok istiyorum. adetime 10 gün olmasına rağmen kasıklarıma arada bi sancı giriyo. çok kısa süreli. off.bu ayy bu ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil:2:
kıyamam sana bıdıkım üzme kendini yaaa...
hayırlı olsunnn Allah hayırlı kazançlar versin
günaydın arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım.benim beklenmeyen günüme daha 10 gün varinş.gelmez. bu dördüncü ayımız. bi bebişimin olmasını çok istiyorum. adetime 10 gün olmasına rağmen kasıklarıma arada bi sancı giriyo. çok kısa süreli. off.bu ayy bu ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?