Ocak ayında da çalışacağım diyenler

volüm:4 cc
viskozite: artmış
likefikasyon: 20 fazla
ph:9
lokosit: 2.2x10.6
sayı: 250.000.000

WHO'YA GÖRE: % 10

1.SAAT HAREKETLİLİK: %10 İLEİ HAREKETLİ REFERANS: % 70-% 90 İLERİ HIZLI HAREKETLİ ?
% 20 İLERİ NORMAL HAREKETLİ
% 20 A TİPİK HAREKETLİ
% 30 İLERİ YAVAŞ HAREKETLİ
% 20 YERİNDE HAREKETLİ

3.SAAT HAREKETLİLİK: % - İLERİ HIZLI HAREKETLİ
% 20 İLERİ NORMAL HAREKETLİ
% 40 İLERİ YAVAŞ HAREKETLİ
% 10 A TİPİK HAREKETLİ
% 30 YERİNDE HAREKETLİ

medim ben şunu sormuştum mediye hani 250.000.000. demişya bu mililitredekimi..bu değer çok yüksek demi..

sayı cok ıyı canım dıger degerler de normal gorunuyo ama bu who ya gore krugere gore olsa daha iyi açıklayabılırdım sana
morfolojı flan yok burda

sayı cok ıyı canım dıger degerler de normal gorunuyo ama bu who ya gore krugere gore olsa daha iyi açıklayabılırdım sana
morfolojı flan yok burda

evet benim eşimin sonuçlarıda krugere göre..orda morfoloji vardı...medi ya senin eşinde ileri hareketlilik, sayı ve morfoloji kaçtı..

Penceresiz kaldım anne
penceresiz kaldım anne
uçurtmam tellere takıldı
hani benim gençliğim nerde

oyyy oyyy bi Ahmet KAYA şarkısı..gözümden yaş geldi...

ne bileyim canım yaaa, garip bi hal...keşke hiç büyümesydim, annem,babam ve kardeşim aynı evde..

Evet canım keşke büyümeseydik.Öle diyosun ama olsun canım sağlıkları yerinde olsun o bile yeter.Ben geçen mart ayında babamı kaybettim.dün akşam anneme gittim.yanlız kalmasın diye.Hüngür hüngür ağladık.Bu daha kötü.Baba acısı çok zor çokkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…