- Konu Sahibi medicalsecreter
-
ölemiş ama bide kistim var yine ... hayırlısı tabii.. ay sıkıntı bastı yine nesse... ee yılbaşını nasıl geçirdiniz...[/QUO
dün gece çok güzel geçti, arkadaşlarla müzikli bi yerde eğlendik..kurt felan kalmadı...bana iyi geldi..şerkıcı kızdan güşenin bi şarkısı varya YA TUTARSA diye..o şarkıyı böyle bağıra bağıra söyledim:))))))))))
napçaz cnm pozitif dusuncez rabbım yuzumuzu guldursun..
Yılbası yemek yedık tv ızledık cerez mesrubat
cuppa yat
içimden aglamk geldı bırden
baya bı agladım rahatladım
duygularım cok karmaşık
ve cok sinirliyim
kımsenın kahrını cekemıyorum
kapı calıyo kapıyı kımseye acmıyorum depresıfmıyım ne
dosthanem merhaba canım nasılsın?
ölemiş ama bide kistim var yine ... hayırlısı tabii.. ay sıkıntı bastı yine nesse... ee yılbaşını nasıl geçirdiniz...[/QUO
dün gece çok güzel geçti, arkadaşlarla müzikli bi yerde eğlendik..kurt felan kalmadı...bana iyi geldi..şerkıcı kızdan güşenin bi şarkısı varya YA TUTARSA diye..o şarkıyı böyle bağıra bağıra söyledim:))))))))))
VAYY TANSELIME BAK BEEE:)
iyiyim canım benim.geçmişi okuyodum.Hepinize tekrar mutlu yıllar.İnşallah bu yıl bütün dileklerimiz gerçekleşir.ve hepimiz ANNA oluruz.Sen nasılsın tanselim.
iyiyim canım benim.geçmişi okuyodum.Hepinize tekrar mutlu yıllar.İnşallah bu yıl bütün dileklerimiz gerçekleşir.ve hepimiz ANNA oluruz.Sen nasılsın tanselim.
VAYY TANSELIME BAK BEEE:)
ya medicim, yılbaşı bahane eğlence şahaneydi..yaklaşık 3 saat oynamışımdır..bugün hamlamışım bacaklarım ağrıyor...
Mediii sen nasılsın.sürekli çift çizgiyle ilerliyosun hadi bakem.İnşallah gebelik testindede görürüz bu çizgileri canım.
ya medicim, yılbaşı bahane eğlence şahaneydi..yaklaşık 3 saat oynamışımdır..bugün hamlamışım bacaklarım ağrıyor...
OYNA OYNA BIDAHA OYNAYAMICAN 9 AY ZATEN:):)
canım güzel dileklerin için sağol..inşallah ANAoluruz be arkadaşım..
canım ya geçen size eşimin spermiyogram sonucunu yazmıştım.siz crafty ile ii yazmıştınız.sonra bununla ilgili bir topiğe daha yazdım sonuç kötü çok düşük demişler.canım sıkıldı.Doktora da göstermedik daha.Öyle işte...
OYNA OYNA BIDAHA OYNAYAMICAN 9 AY ZATEN:):)
oynada oyna kafana göre oyna
oynada oyna yakışır sana....
ayyy hele eşimle şöyle bi çökeltme oynadık sorma..Arkadaşlar çok beğendi, siz evde hep bu oyunumu oynuyosunuz dedi..o kadar uyumlu oynamışız..
medi bakarmısın yazsam peki.
bakar medim bakar candır o..yardımcı olur..ekle sen canım..
bakar medim bakar candır o..yardımcı olur..ekle sen canım..
medi bakarmısın yazsam peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?