Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canım başın sağolsun...Allah cennette kavuştursun sizleri..öyle dediğin gibi herşey sağlık...

Kızlar 19 şubat doğum günüm. Ben hayattan çok fazla şey istemem elimdekiyle mutlu olurum..Ama bu doğum günümde Allahımdan bir hediye istiyorum hayırlısı ile..bir kuzucuk istiyorum..Allahım nasip etsin...

Kızlar 19 şubat doğum günüm. Ben hayattan çok fazla şey istemem elimdekiyle mutlu olurum..Ama bu doğum günümde Allahımdan bir hediye istiyorum hayırlısı ile..bir kuzucuk istiyorum..Allahım nasip etsin...

ay cnm inşallahhh...... 2 tane oluverir bakarsın belli mi olur inş. ikiziniz olur craftyle...

İnşallah canım ya.İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sayı :51 mılyon
Hızlı hareketli: %3
morfoloji%2
durum böyle malesf morfoloji çok düşük mucıze olur yanı gebe kalmam
umut dunyası işşte rabbım cok aratmasın

canım eşin keçi boynuzuna devam etsin...bence iyi geliyor.ilk teste eşimin morfolojisi %2 idi şimdi %5 iyi bi gelişme..keçi boynuzuna bağlıyorum..

iyi cnm nolsun.. aynen devam işte.. gün saymaya başladım.. tutmadıysa geçikmez inş. kırmızılar çünkü kötü oluyorum ozmn. zaten sabırsız biriyim.. sen nasılsın..

Hayırlısı olsun canım.Bende aynı işte.Doktor takibine başladım bu ay.Geçen yapışıklık mevzusunu seninlemi konuşmuştuk biz peki.

arka arkaya olduğunu düşünsenize....

ona da eyvallah deriz oh ne süper olurrrr:)

canım eşin keçi boynuzuna devam etsin...bence iyi geliyor.ilk teste eşimin morfolojisi %2 idi şimdi %5 iyi bi gelişme..keçi boynuzuna bağlıyorum..
evet devam edıyoruz ıkı aydır tanselcim
bide doktorun verdıklerını kullanıyo işte 3 ay snra gebelık olmazsa gene gtcz dohtura

Benim eşiminde 15 Şubat.O nasıl olacak peki..
he ozaman o da çok doğurtkan olcak
kistinin tedavisine decam et sonu selamet olcak :)

aay bende hep girip okuyorum nedense takıntı oldu galibaa.yazmıyomda öölee okuyorum alla allaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…