- Konu Sahibi medicalsecreter
-
Evet canım keşke büyümeseydik.Öle diyosun ama olsun canım sağlıkları yerinde olsun o bile yeter.Ben geçen mart ayında babamı kaybettim.dün akşam anneme gittim.yanlız kalmasın diye.Hüngür hüngür ağladık.Bu daha kötü.Baba acısı çok zor çokkkkkkkkkkkkk
canım başın sağolsun...Allah cennette kavuştursun sizleri..öyle dediğin gibi herşey sağlık...
sağol canım benim.Yaprak dökümü beni mahvetti.O gündür kendime gelemedim zati..
Kızlar 19 şubat doğum günüm. Ben hayattan çok fazla şey istemem elimdekiyle mutlu olurum..Ama bu doğum günümde Allahımdan bir hediye istiyorum hayırlısı ile..bir kuzucuk istiyorum..Allahım nasip etsin...
Kızlar 19 şubat doğum günüm. Ben hayattan çok fazla şey istemem elimdekiyle mutlu olurum..Ama bu doğum günümde Allahımdan bir hediye istiyorum hayırlısı ile..bir kuzucuk istiyorum..Allahım nasip etsin...
evet benim eşimin sonuçlarıda krugere göre..orda morfoloji vardı...medi ya senin eşinde ileri hareketlilik, sayı ve morfoloji kaçtı..
ay cnm inşallahhh...... 2 tane oluverir bakarsın belli mi olur inş. ikiziniz olur craftyle...
Sayı :51 mılyon
Hızlı hareketli: %3
morfoloji%2
durum böyle malesf morfoloji çok düşükmucıze olur yanı gebe kalmam
umut dunyası işşte rabbım cok aratmasın
Cazii sen nasılsın canım
tansel bende 13 şubat
kovasın demek bu sene bızım senemız cok doğurgan olcakmışız öyle diyolar
Sayı :51 mılyon
Hızlı hareketli: %3
morfoloji%2
durum böyle malesf morfoloji çok düşükmucıze olur yanı gebe kalmam
umut dunyası işşte rabbım cok aratmasın
iyi cnm nolsun.. aynen devam işte.. gün saymaya başladım.. tutmadıysa geçikmez inş. kırmızılar çünkü kötü oluyorum ozmn. zaten sabırsız biriyim.. sen nasılsın..
tansel bende 13 şubat
tansel bende 13 şubat
arka arkaya olduğunu düşünsenize....
evet devam edıyoruz ıkı aydır tanselcimcanım eşin keçi boynuzuna devam etsin...bence iyi geliyor.ilk teste eşimin morfolojisi %2 idi şimdi %5 iyi bi gelişme..keçi boynuzuna bağlıyorum..
he ozaman o da çok doğurtkan olcakBenim eşiminde 15 Şubat.O nasıl olacak peki..
ona da eyvallah deriz oh ne süper olurrrr:)
evet devam edıyoruz ıkı aydır tanselcim
bide doktorun verdıklerını kullanıyo işte 3 ay snra gebelık olmazsa gene gtcz dohtura
he ozaman o da çok doğurtkan olcak
kistinin tedavisine decam et sonu selamet olcak :)
aay bende hep girip okuyorum nedense takıntı oldu galibaa.yazmıyomda öölee okuyorum alla allaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?