- Konu Sahibi medicalsecreter
-
ona da eyvallah deriz oh ne süper olurrrr:)
evet devam edıyoruz ıkı aydır tanselcim
bide doktorun verdıklerını kullanıyo işte 3 ay snra gebelık olmazsa gene gtcz dohtura
he ozaman o da çok doğurtkan olcak
kistinin tedavisine decam et sonu selamet olcak :)
iyide medicim bende kist yok canımya.Miyom vardı.Oda ameliyatnan gitti....
iyi yıllar kızlar hepinize....
izmirlikuzu cnm çok üzüldümama ümidini kaybetme sen inşallah allah müjdeyi vericek bize. ben kimyasal gebelik yaşadım ozaman testte pozitif çıkmıştı. sonra kan testı yaptırdım deger cok dusuk cıktı o sekılde öğrenmıs olduk. oyle bısey olabılırmı acaba? tekrar teste yaptır sen de emın ol.
benim kasık ağrılarım ve batmalarım devam edıyo. kırmızıyı görmemeye son 8. umutla bekliyorum.
canım kac gunde bir adet oluyorsun sen
29 gunde bır cnm. 11 inde oldum en son.
benım de bırkaç aydır gecıkmelerım oluyor sıklusumu tam kestıremıyorum
normalde 29 benım de cnm
o yuzden fazla fazla hesaplıyorum normalde 8 ocak ama 10 ocak dıyorum kendime
sen ovulasyon testi alarak en güzelini yapmışsın ama canım. ben almadım bu ay böyle deneyelim dedik. ondada tam yumurtlama gunumde esımın ısı cıktı çalışmayı bıtırdık mecburen
ben bı ay dogum kontrol hapı kullandım bı doktora uyup yarım bırakınca adet donemın sasırdı. 14 ekim 13 kasım 11 aralık. şimdi 9 u gibi gozukuyo ama bakalım. ümitlenmemeye çalışıyorum hayal kırıklığının en kotusunu yasadım tekrar oyle olmasın dıye.
sizin kaçıncı deneme bu[/QUOTE
benım beşinci denemem canım
siz demene gerek yok sen dıyebılırsın
bu arada yubacım gelmiş
nasılsın tatlım
eski dostum
teşekkür ederim ozaman senin için hadi inşallah bu sefer son olur. hergun dua edıyorum hepimiz için.
gerçekten bu haftada yoğun geçsin bitsin pıt diye. bebişler daha gelmeden nelere kadirler vallahi
yazsana kuzu
başka topişlere yazıyosun gördüm seni ben
medical dedektıfcılıkten kaçmazzz
yazıyorum arada işte bide benim pek belli değildi bebiş olayım karar verememiştik ama şimdi kesin kararlıyız eşimde bende.artık olana kadar ve tabi daha sonrasında da buradayım hep
slm kızlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı yeni bir yıl diliyorum...umarım bu yeni yılda hepimiz muradımıza ulaşır ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
bu arada yeni topiğimiz bereketli olsun inş.
yazıyorum arada işte bide benim pek belli değildi bebiş olayım karar verememiştik ama şimdi kesin kararlıyız eşimde bende.artık olana kadar ve tabi daha sonrasında da buradayım hep
hosgldn cnmslm kızlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı yeni bir yıl diliyorum...umarım bu yeni yılda hepimiz muradımıza ulaşır ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
slm kızlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı yeni bir yıl diliyorum...umarım bu yeni yılda hepimiz muradımıza ulaşır ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
hayırlısı olsun hakkınızda canım. allah bir an önce versin inşallahhhh
aminn inşallah arka arkaya mutlu haberleri veririz inşallahhh yeni yılda
Eyyy 2011!..Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git,istikrarlı ol,akıllı ol,sağlam ol,bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim, süperdi".. dedirt..Yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben.. Sen 2011'sin göster farkını! :)))
heh şööle:76:
hosgldn cnm
aminnnnnn dıleklerın ıcın
ben smdı kaçayım
keman caLISAYIM BRZ[/QUOTE
sağoolll
Hayırlısı olsun canım.Bende aynı işte.Doktor takibine başladım bu ay.Geçen yapışıklık mevzusunu seninlemi konuşmuştuk biz peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?