Ocak ayında da çalışacağım diyenler

peki şu çatlak yumurta ne demek oluyo bilgii olan var mı.. dr bu çatlamsyumrta kalıntısı mı catlmıs ymrta mı dedi ne bişi gösterdi ultrasonda ve küçükken büyümüş.. eğer bebk olursa bundan beslenecek dedi ne demek istedi acaba bu ay ihtima yüksek mi.. bi fikriniz var mı bayanlar düşünmeden alamıyorum kendimi belki saçmalıyorum aa kusuruma bakmayın artık....

herkeseee i yıllarrr olsun insallah gıremıyorum bı kac gundurr anemler geldı yarın gıdıcekler bende onları yatırdımmm hemencıkkk sızın yanınıza geldım ama bu saatte kımsecık kalmamıs tabe yenı topiğimizde hayırlı olsun ıns bu topıkte fazla kalmayız heemen yenı bı topık acarızz yaa alllahıım nolurr ya rabbımm

yaaa kızlarrrr cokk sevdım muhabbetınızı oku oku doymadımm sonuna kdargeldım ne kaaa akıcı ne kaa guzelll ne kaaaa sıcakk bı muhabbet etmısınızz o muhabbette bulunamadıgım ıcın uzuldumm

ELMAMMM supersınn allaah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın nazarlardan saklasın ZUZUMM sana da ınss aynısını...

bende bu ay klomen kullandım bakayım ilk denemem benım de beklıorumm 9 ocagı

MEDIIII senle aynıyız bacımmm umutlanma yok okudum yazdıklarınızı bırden bı gaza gelme olmuss yapmaa bacımmm allahkorusun olumsuz sa cok yıkılırsın.. beraber sayacaz gun hıc merak etme hayırlısıyla olucakk bu araada kehanet durumuna gıremeden edemıcemmmm hemenn benıde araya sıkıstırosunn ziraaa bende eskılerdenımm heeeee

yenıııı yılll hepıcımızeeee umut olsunnnn

hosgeldin fistik nasiin bakalim insallh gelmezlerrr kirmizililar

slm arkadaşlarrr...

benimde beklenmeyen tarihim 12 ocakkk...

bakalımm sonuc ne olacakk??

inş. geb

gebelik testinde böle çıkaaaaaaaaaarrrr

aminnnn

gunaydın kızlar
ya benım bogazım sısmıs yutkunurken acıyo parol kullansam bısey olurmu kı yaaa
hamıssem dıe ılac da alamıyom

Son düzenleme:
aminnnn

gunaydın kızlar
ya benım bogazım sısmıs yutkunurken acıyo parol kullansam bısey olurmu kı yaaa
hamıssem dıe ılac da alamıyom
canim bir sey degil birbirimize yardimci oluyoruz

bir bardak sicak suya bir yemek kasigi bal limon at sicak sicak ic canim gecmis olsun

izmirlizuzu sen nasılsın
sanırım sonucun negatif çıkmış
testini de gördüm pozitif:18:
hayırlısı inş. pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…