- Konu Sahibi medicalsecreter
-
yaaa kızlarrrr cokk sevdım muhabbetınızı oku oku doymadımm sonuna kdargeldım ne kaaa akıcı ne kaa guzelll ne kaaaa sıcakk bı muhabbet etmısınızz o muhabbette bulunamadıgım ıcın uzuldumm
ELMAMMM supersınn allaah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın nazarlardan saklasın ZUZUMM sana da ınss aynısını...
bende bu ay klomen kullandım bakayım ilk denemem benım de beklıorumm 9 ocagı
MEDIIII senle aynıyız bacımmm umutlanma yok okudum yazdıklarınızı bırden bı gaza gelme olmuss yapmaa bacımmm allahkorusun olumsuz sa cok yıkılırsın.. beraber sayacaz gun hıc merak etme hayırlısıyla olucakk bu araada kehanet durumuna gıremeden edemıcemmmm hemenn benıde araya sıkıstırosunn ziraaa bende eskılerdenımm heeeee
yenıııı yılll hepıcımızeeee umut olsunnnn
yaaa kızlarrrr cokk sevdım muhabbetınızı oku oku doymadımm sonuna kdargeldım ne kaaa akıcı ne kaa guzelll ne kaaaa sıcakk bı muhabbet etmısınızz o muhabbette bulunamadıgım ıcın uzuldumm
ELMAMMM supersınn allaah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın nazarlardan saklasın ZUZUMM sana da ınss aynısını...
bende bu ay klomen kullandım bakayım ilk denemem benım de beklıorumm 9 ocagı
MEDIIII senle aynıyız bacımmm umutlanma yok okudum yazdıklarınızı bırden bı gaza gelme olmuss yapmaa bacımmm allahkorusun olumsuz sa cok yıkılırsın.. beraber sayacaz gun hıc merak etme hayırlısıyla olucakk bu araada kehanet durumuna gıremeden edemıcemmmm hemenn benıde araya sıkıstırosunn ziraaa bende eskılerdenımm heeeee
tamam sana da kehanetım gelunce şeyttiririmm hayatım
yenıııı yılll hepıcımızeeee umut olsunnnn
inş. geb
gebelik testinde böle çıkaaaaaaaaaarrrr
canim bir sey degil birbirimize yardimci oluyoruzaminnnn
gunaydın kızlar
ya benım bogazım sısmıs yutkunurken acıyo parol kullansam bısey olurmu kı yaaa
hamıssem dıe ılac da alamıyom
insallahhhh canim benim insallaahh dikkat hastaneye git bakalim kan testiii icinninş. gecelik testinde böle çıkaaaaaaaaaarrrr
hadi bakalim hayirlisi canimslm arkadaşlarrr...
benimde beklenmeyen tarihim 12 ocakkk...
bakalımm sonuc ne olacakk??
saol gurbet ablammmm canımsıncanim bir sey degil birbirimize yardimci oluyoruz
bir bardak sicak suya bir yemek kasigi bal limon at sicak sicak ic canim gecmis olsun
saol gurbet ablammmm canımsın
öpücükler yolluyom sanaaaaaaaaaa
aaa mediş gelmiş
hoşgeldin nasılsın
iyidir cnm bıraz rahatsızım ama iyiyim
sen nasılsın meslektaşım
günün ne zamandı senin
geçmiş olsun canım
ben de iyiyim sonuçta pazar evdeyim
günüm 10-11 i, az kaldı bakalım ne olcak:18:
ay gundaş sayılırız
Ay ben buoı ov. testıne cok takıldım sımdı de yaptım gene pozitif
çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?