Ocak ayında da çalışacağım diyenler

Kızlar,
Ben geldim kimse yok
Doktora gitmedim kan testi yaptırmadım
pazartesini de atlatıp öyle gidicem
aylardır erken gebelik kan testi yapmktan helak olduk bu kez
bekleyip direk görcem bebişi inşllah

ıyı etmıssın canım ama
keske bıze de haber etsedın catladık meraktan
yanı kendı adıma soylıyım çatladım :)
ben sana neler yapçam gör bak!!
cadalozzzz:76::76:

mediiiiiiiiiiiiiii selam sabah yokmu???
bişey sorcam sana bu bnm ticket var yaaaa orada yazıyorr ya test die yazıyorya ona göre ne yapacam anlamadım ben???

hoşbuldum dosthane senle tanışamadık daha biraz kendinden bahsedermisn??

evet canım henüz tanışmadık.Ben eylül topüğünden beri buralarda gezinip duruyorum işte.Aslında fazlada bişey istemiyom şu dünyada sadece bir tane bebek istiyom o kadar.2.5 yıllık evliyim.Bu ay doktor takibine başladım işte.sizler gibi bebek için uğraşıp duruyom.ya sen

ben daha 6 aylık evliyim. ve geçen ay adetim gecikti ama hüsranla bitti kesin olarak çocuk isteğiyle çalışmamıştık ama bu ay tam olarak isteyerek çocuk için çalışmalara başladık. 31 inde yumurtlama günümdü bakalım geçti görücez varı yok mu bişey die daha doktora falanda gitmedim açıkcası bakalım bu ayıda atlatayım ona göre doktorada gidicem.. allahım bizim gibi çocuk isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah..

ne olsun cnm evde netimi açtırdım artık mesai bitişinde de akşamları girebilecem çok mutlu oldum valla... sen neler yapıorsun..

aa çok iyi olmuş canım akşamlarıda gel....bende iyiyim işte aynı pazar günü yarın iş var..öyle yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…