- Konu Sahibi medicalsecreter
-
kimse yomuşşş.kızlar bugün yada yarın yımrtlıyoruumm ovülasyon testim kızardııı :18: :18: inşallah bu ay tutar ya sabrım kalmadı hiiç.çok ümitliyim
ben varım tatlım.EE ne duruyosun sen madem yımırtlama günün o zaman ne işin var burda senin
Kızlar,
Ben geldim kimse yok
Doktora gitmedim kan testi yaptırmadım
pazartesini de atlatıp öyle gidicem
aylardır erken gebelik kan testi yapmktan helak olduk bu kez
bekleyip direk görcem bebişi inşllah
medicim nbr nassın bakem..
mediiiiiiiiiiiiiii selam sabah yokmu???
bişey sorcam sana bu bnm ticket var yaaaa orada yazıyorr ya test die yazıyorya ona göre ne yapacam anlamadım ben???
hoşbuldum dosthane senle tanışamadık daha biraz kendinden bahsedermisn??
evet canım henüz tanışmadık.Ben eylül topüğünden beri buralarda gezinip duruyorum işte.Aslında fazlada bişey istemiyom şu dünyada sadece bir tane bebek istiyom o kadar.2.5 yıllık evliyim.Bu ay doktor takibine başladım işte.sizler gibi bebek için uğraşıp duruyom.ya sen
ben daha 6 aylık evliyim. ve geçen ay adetim gecikti ama hüsranla bitti kesin olarak çocuk isteğiyle çalışmamıştık ama bu ay tam olarak isteyerek çocuk için çalışmalara başladık. 31 inde yumurtlama günümdü bakalım geçti görücez varı yok mu bişey die daha doktora falanda gitmedim açıkcası bakalım bu ayıda atlatayım ona göre doktorada gidicem.. allahım bizim gibi çocuk isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah..[/QUOTE
İnşallah canım Allah kimselere aratmasın.Herkesolsun bu topikte ve isteyen herkes
Tanselim hoşgeldin
nasılsınız kızlar söyleyin bakayım...
ne olsun cnm evde netimi açtırdım artık mesai bitişinde de akşamları girebilecem çok mutlu oldum valla... sen neler yapıorsun..
dosthanem iyi akşamlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?