Ocak ayında da çalışacağım diyenler

gülden merhaba hoşgeldin kendinden bahsedermisin biraz tanışamadık senle..

merhaba evet tanışamadık seninle ben ara ara denemeler yapmıştım ama bu ay kesin kararlı olarak istiyorum bebiş.çalışmalar devam ediyo bugün yımırtlama günüm 6 yıldır evliyim ben ,sen ne yaptın nasıl gidiyor

kızlar hormon tahlilinde nelere bakıyo bilginiz varmı acep

CANIM ADETİN 2. GÜN BANA YAPILAN TAHLİLDE, LH HORMONUNA TSH,FSH BİR SÜRÜ HORMONA BAKTILAR.PROGESTRONA FELANDA BAKMIŞLARDI...Allaha şükür hepsi normal çıktı seninkide öyle çıkar inşallah...

canım bebişin seni bekletmesin hemen gelsin inşallah...bende 4,5 yıllık evliyim..

yuppiii gelenler olmuş kalabalıklaşmışız.... yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız kızlarrr????

galiba cnm bahsediyorum her konusu açıldığında senlede konuşmuşuzdur.. sende kist mi çıkmışştı senmiydin o

yok canım bendeki miyomdu.ama ameliyatla alındı.fakat yapışıklıktan bende korkuyorum doktor rahim filmi çekecez dedi ne zaman çekilir bilmiyom.

bende 6 aylık evliyim kısmen bende senin gibiydim geçen ay ama bu ay tam anlamıyla çalışmalardaydık bakalım yumurtlama günlerim bitti geriye gün sayıyorum artık test için...

yuppiii gelenler olmuş kalabalıklaşmışız.... yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız kızlarrr????

iyiyiz sebboşcum öyle oturuyorum...eşimde şehir dışında, artık sadece hafta sonları görüşebileceğiz..işten dolayı bir süre öyle olucak...

CANIM ADETİN 2. GÜN BANA YAPILAN TAHLİLDE, LH HORMONUNA TSH,FSH BİR SÜRÜ HORMONA BAKTILAR.PROGESTRONA FELANDA BAKMIŞLARDI...Allaha şükür hepsi normal çıktı seninkide öyle çıkar inşallah...

İnşallah iyi çıkaer canım bakalım artık.bu arada PROGESTRON ne oluyo.

iyiyiz sebboşcum öyle oturuyorum...eşimde şehir dışında, artık sadece hafta sonları görüşebileceğiz..işten dolayı bir süre öyle olucak...

yaaa benmde eşim şehir dışında pc de problemim vardı hallettirdim bende bundan sonra mesai bitiminde de burada olabilecem die seviniyorm... nasıl evde yanlız kalabliyormusun??? ben hala alışamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…