- Konu Sahibi medicalsecreter
-
selam kızlar nasılsınız
ben iyiyim beklemecim sen nasılsın?
gülden merhaba hoşgeldin kendinden bahsedermisin biraz tanışamadık senle..
kızlar hormon tahlilinde nelere bakıyo bilginiz varmı acep
merhaba evet tanışamadık seninle ben ara ara denemeler yapmıştım ama bu ay kesin kararlı olarak istiyorum bebiş.çalışmalar devam ediyo bugün yımırtlama günüm6 yıldır evliyim ben ,sen ne yaptın nasıl gidiyor
iyi sayılırız cazii sen nabersin
ben geldimmmm....... nabersiniz.....
galiba cnm bahsediyorum her konusu açıldığında senlede konuşmuşuzdur.. sende kist mi çıkmışştı senmiydin o
merhaba evet tanışamadık seninle ben ara ara denemeler yapmıştım ama bu ay kesin kararlı olarak istiyorum bebiş.çalışmalar devam ediyo bugün yımırtlama günüm6 yıldır evliyim ben ,sen ne yaptın nasıl gidiyor
yuppiii gelenler olmuş kalabalıklaşmışız.... yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız kızlarrr????
CANIM ADETİN 2. GÜN BANA YAPILAN TAHLİLDE, LH HORMONUNA TSH,FSH BİR SÜRÜ HORMONA BAKTILAR.PROGESTRONA FELANDA BAKMIŞLARDI...Allaha şükür hepsi normal çıktı seninkide öyle çıkar inşallah...
iyiyiz sebboşcum öyle oturuyorum...eşimde şehir dışında, artık sadece hafta sonları görüşebileceğiz..işten dolayı bir süre öyle olucak...
beklenmeyen gün yaklaştı stres topu olarak dolaşıyorum... sende ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?