- Konu Sahibi medicalsecreter
-
İnşallah iyi çıkaer canım bakalım artık.bu arada PROGESTRON ne oluyo.
beklemedeyim bi tanem işte:) 5-6 ay bekelyelim olmazsa bi üst aşamaya geçeriz dedi... bu ay nasıl olsun istiyorum anlatamam...iyiyim caziii sen nasılsın? doktor sana ne zaman tüp bebek yapalım diye önerdi..
slm cnm sende hoşgeldin...yuppiii gelenler olmuş kalabalıklaşmışız.... yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız kızlarrr????
yok canım bendeki miyomdu.ama ameliyatla alındı.fakat yapışıklıktan bende korkuyorum doktor rahim filmi çekecez dedi ne zaman çekilir bilmiyom.
yaaa benmde eşim şehir dışında pc de problemim vardı hallettirdim bende bundan sonra mesai bitiminde de burada olabilecem die seviniyorm... nasıl evde yanlız kalabliyormusun??? ben hala alışamadım..
güldencim 79 lumusun sen.bende 78 li.yaş olayı varya birde.:18oktora gittiğimde yaşımı sordu ve bence fazla zaman kaybetmeyelim takibe alalım dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ya evlenmeden önce 4 yıl yanlız yaşadım..ama evlendikten sonra zor oluyor insan çok alışıyor birbirine..Allah ayırmasın ama mecburen..onun işi için bende işi bırakıp gidemem..bi süre böyle devam edicez..bide tüp bebek tedaviisne başladık..zor bir süreç ama güçlü olmalıyım..
ya evlenmeden önce 4 yıl yanlız yaşadım..ama evlendikten sonra zor oluyor insan çok alışıyor birbirine..Allah ayırmasın ama mecburen..onun işi için bende işi bırakıp gidemem..bi süre böyle devam edicez..bide tüp bebek tedaviisne başladık..zor bir süreç ama güçlü olmalıyım..
canım bebişin seni bekletmesin hemen gelsin inşallah...bende 4,5 yıllık evliyim..
öyle kızlar yaş faktörüde önemli..bende 82 doğumluyum..bizde şimin sperm sonuçalrı kötü doktor doğal yolla çok zor dedi..bende doktorun yönlendirmesi ile tüp bebeğe işine daldım..eğer bekleyin 4 ay felan gebe kalamazsanız mutlaka eşinizle doktora görünün..
Olsun canım benim.sağlığınız yerinde olsun.bizler varız işte canın sıkılmaz.İnşallah yakında yoldaşında seninle olacak.İNŞALLAHHHHHHHH tatlım benimmmm
güldencim 79 lumusun sen.bende 78 li.yaş olayı varya birde.:18oktora gittiğimde yaşımı sordu ve bence fazla zaman kaybetmeyelim takibe alalım dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
herkese selaaammm..
yoğun bi haftasonuydu giremedim nete yaa..biraz önce aralık ayını okudum bitti ocağı daha okuyamadım..napıyosunuz kızlar yaa??
benim yaşım müsaitte noluyo 24 oluyorum ama sağlık yok
benim yaşım müsaitte noluyo 24 oluyorum ama sağlık yok
selam kızlar
dayanamadım geldım aranıza
oh oh toplanmısız yıne
kaynaşın kaynaşın ne hoş ne hoş :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?