- Konu Sahibi medicalsecreter
-
selam kızlar
dayanamadım geldım aranıza
oh oh toplanmısız yıne
kaynaşın kaynaşın ne hoş ne hoş :13:
dosthane cim sana ayrıca teşekkür ederim benim için dua başlatmışsın..çok duygulandım canım yaa çok saol..rabbim güzel kalbinin muradını versin inşallah tez zamanda:79:
öle tabii amin....ya kızlar bu işler ne yaş dinliyor nede baş allaha bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısını versin birazda ii tarafındna bakalım.. allahım dermanı olmayan dert vermez..
öyle deme cazicim gerçekten yaş önemli...senin bir çoçuğun vardı demi yanlışmı hatırlıyorum...
iyi yaptın gel tabiki... bizde öyle vakit geçiriyoruz..sen buğünde yaptınmı ovulasyon testi..
öyle kızlar yaş faktörüde önemli..bende 82 doğumluyum..bizde şimin sperm sonuçalrı kötü doktor doğal yolla çok zor dedi..bende doktorun yönlendirmesi ile tüp bebeğe işine daldım..eğer bekleyin 4 ay felan gebe kalamazsanız mutlaka eşinizle doktora görünün..
ayyy canım ya bende seni merak ediyordum..aşılama yaptırdın sonuç ne zaman belli olur?
benim yaşım müsaitte noluyo 24 oluyorum ama sağlık yok
evet işte bende onun için acele ediyorum hemen olsun istiyorum.6 yıl bekledik zaten.düzenli benim adet ama hiç sorunum yok inşallh olur hepimiz için dua ediyorum kızlar
bu ay olmazsa bizde dr ye gitcez canım öyle aylarca bekleyemem zaten.biran önce öğrenip çaresine bakarız senin de allah yardımcın olsun canım inşallah bebişine bir an önce kavuşursun.çok zor tüp işleri valla
Canım benim Allah hepimizin muradını versin.Senin için 2 yasini şerif ve 30 ayetel kursi okudum ve dua ettim tatlım.Allahım inşallah aşılamandan olumlu sonuçlar alırsın.
evt yaptım tanselcim:26::83:
bugun son baska yapmıcam
ya kızlar bu işler ne yaş dinliyor nede baş allaha bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısını versin birazda ii tarafındna bakalım.. allahım dermanı olmayan dert vermez..
kızlar ben yarında adet olmazsam salı idrar testi yapsam doğru sonuç verirmi
kızlar ben yarında adet olmazsam salı idrar testi yapsam doğru sonuç verirmi
inşallah dosthaneciğim yaaHadi bakalım hayra yoralım bu işi sonu güzel olsun inşallah..
inşallah tanselim yaa
eşim de durumdan haberdar
bana evde hiçbişey yaptırmıyo canım ya
insallah hayırlı sonuc alırm bu sefer
eşim hamıleymısım gıbı davranıyo
bide korkuyorum fiki fiki yapmaya:94::83:
evt yaptım tanselcim:26::83:
bugun son baska yapmıcam
ya cnm en geç bu pazar beklenmeyen günmedicim selam..kaç gün var adetine??
canım bence sen bekle günün geçsin önce stres yapma hiç olacağı varsada olmaz,inşallah hamişsindirvar gibi geliyor bana inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?