Ocak ayında da çalışacağım diyenler

dosthane cim sana ayrıca teşekkür ederim benim için dua başlatmışsın..çok duygulandım canım yaa çok saol..rabbim güzel kalbinin muradını versin inşallah tez zamanda:79:

Canım benim Allah hepimizin muradını versin.Senin için 2 yasini şerif ve 30 ayetel kursi okudum ve dua ettim tatlım.Allahım inşallah aşılamandan olumlu sonuçlar alırsın.

ya kızlar bu işler ne yaş dinliyor nede baş allaha bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısını versin birazda ii tarafındna bakalım.. allahım dermanı olmayan dert vermez..
öle tabii amin....
öyle deme cazicim gerçekten yaş önemli...senin bir çoçuğun vardı demi yanlışmı hatırlıyorum...

doğru cnm çok şükür... ama bu hastalık çok moralimi bozuyo da yinede bunada şükür....

bu ay olmazsa bizde dr ye gitcez canım öyle aylarca bekleyemem zaten.biran önce öğrenip çaresine bakarız senin de allah yardımcın olsun canım inşallah bebişine bir an önce kavuşursun.çok zor tüp işleri valla

benim yaşım müsaitte noluyo 24 oluyorum ama sağlık yok

evet işte bende onun için acele ediyorum hemen olsun istiyorum.6 yıl bekledik zaten.düzenli benim adet ama hiç sorunum yok inşallh olur hepimiz için dua ediyorum kızlar

İnşallah canım ya.

Daha önce doktora gittinmi hiç güldencim.Ne kadar zamandıe istiyosun bebik

ya kızlar bu işler ne yaş dinliyor nede baş allaha bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısını versin birazda ii tarafındna bakalım.. allahım dermanı olmayan dert vermez..

öyle tabi allah hayırlısını versin ben hep bunun için dua ediyorum olmicaksa da zorlamamak lazım bence canım

geldimmmmm
dün içtim azcık rakı balık yaptık istiklalde
başıma gelmeyen geldi bildiğin körkütük oldum :) hala üzerimde sersemliği yahuu
mediii
bişi sorcam sana
tarantulaya kısa protokol mu uygulandı?
Dr muayene etmeden sadece eşimin testine bakarak kısa dedi ya bana aklıma takıldı yaaaaaa

medicim selam..kaç gün var adetine??
ya cnm en geç bu pazar beklenmeyen gün

canım bence sen bekle günün geçsin önce stres yapma hiç olacağı varsada olmaz,inşallah hamişsindir var gibi geliyor bana inş.

of beklemek çok zor
aylar geçtikçe daha da zorlaşıyo gülden79..
bi hamiş olayım bu sefer çokk nazlancam keyfini çıkarıcam
eşim hariç herkes yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…