- Konu Sahibi medicalsecreter
-
mediye inanırım olacak olacakkk
o zaman :)
canım eşim şunu der bi kadın doğumcuyla uzun uzun konuşulmaz..biliyorsun doktorum eşimin arkadaşı inan 25 dk felan yanındaydık..her dakika telefonu çalıyor..randevulu gittik ama 1 saat bekledik..bu normal galiba..
geçen bi prof hocaya gittik paşa paşa 135 YTL sinide yatırdık 1 saat bekledik...o kadar kısa konuşuyorduki..
aramızda bursalı olan yok muu hepınız mı ıstanbullusunuz yaaafff
öyle negatif düşünme sakın.. Allahımın bana doğum günü hediyesi olacak diyorum...seninde eşin kova o da şubatta doğmuştur..siiznkide eşine doğum günü hediyesi olacak..
zıkkımım kökü onlara
oldu
konuşmayıp napçaklar günah diil mi bize !
şölle uzanmalı koltuğu olan kadın doğumcu istiorum
kurcalamak için yatırcaklarına iki dk dinleyip konuşsunlar banane
zıkkımım kökü onlara
oldu
konuşmayıp napçaklar günah diil mi bize !
şölle uzanmalı koltuğu olan kadın doğumcu istiorum
kurcalamak için yatırcaklarına iki dk dinleyip konuşsunlar banane
bursalı mıstrall var gece gelme gunduz gel anam
düttürürdüüüüüüüüüüüüüüüüüüürü dürü dürü dürülerineeeeeeeevet cnm 11 Şubat :)
o zamana yetişmez ama
benim 25 Ocak regl :) bak gelme gelme die beklediğim regli bu ay davul zurna ile karşılayacağım :)
valla benım ıs altta yavrum kocamın spermlerıne manyetık dalgayla ısınla mısınla bısıler yapılsa atıl kurt fılan desem coktan olcek teeeeee bakcez gorcezsanırım hepımızın kadın doğumcuya deılde bı psıkıyatrıye gıdıp rahatlamamız lazımbıızım iş altta deil huuu doktorlarr beyınde beyınde beynımızı kurcalayın acıkkk
sanırım hepımızın kadın doğumcuya deılde bı psıkıyatrıye gıdıp rahatlamamız lazımbıızım iş altta deil huuu doktorlarr beyınde beyınde beynımızı kurcalayın acıkkk
valla mailine falan cevap verirse telefonla ulaşabilirsen o bile iyi ozaman..
kııızz ist.da kalcak yerim yoktu zaten sende kalırım
sanırım hepımızın kadın doğumcuya deılde bı psıkıyatrıye gıdıp rahatlamamız lazımbıızım iş altta deil huuu doktorlarr beyınde beyınde beynımızı kurcalayın acıkkk
:)
gel buyur bacım
şaka maka bak ist a memoriale gelecek olan varsa arayın he beni
evim ufak misafir edemem ama o hain memoriale bırakıp gecede 200 TL (evet misafirhanesinin geceliği 200 milyonmuş!!!) ödetmem sizeeeeeee
otel ayarlarım ucuzundannn
yemekler yaparım en lezzetlisindennnn
ilgilenirim en sevgilisindennn
amannn canım o da dinlemez yazar ilacı..iç uyuştursun seni..
ben iştecep e sorcam
pasiflora fln içsem zarar gelir mi die
içimm yaaa
kalp çarpıntısından hık die gitçem valla Ali Rıza ya benzicek sonum Allah korusun :)
ben iştecep e sorcam
içimm yaaa
kalp çarpıntısından hık die gitçem valla Ali Rıza ya benzicek sonum Allah korusun :)
ben iştecep e sorcam
içimm yaaa
medicalsecreter,elaa_79,cazii,tannsel,crafty+,haykolik,GurbetGuzeli+,avci82,seb_bosh,beklemede,
ey masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bıze:92::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?