Ocak ayında da çalışacağım diyenler

o zaman yarın bi kan testi yaptır..hiç uğraşma idrarla falan..onda bişey yoksada dr.a gidersin ilaç için..

alllaaah senııı eiii etmişintabe bee parasını verıon yaa aklına ne takılırsa soracan bence hatta bırıncı agızdan duymak en mantıklısı ii yapmısın bacımmm

ahahahahahahahaha
para var huzur var kardeşimmm

bilmiorum içim kıpır kıpır
heyecan, hüzün, gariplik en çok da KORKU hakim

erkek:KÜRŞAD
kız: TUĞÇE

Ayyyy yazarken bile heycanlandım.delimiyim ne

ahahahahahahahaha

hani canım ben ilk tüp bebeğe başlıyoz dediğimde garip bir haldeyim diyodumya işte öyle bir hal..heyecan, korku, endişe hepsi var..bazen hayal kuruyorum işte sonuç olumlu olursa diye..bazende aklıma geliyor diğer ihtimal..ama biliyorumki üzülürüm ama kalkarım yeniden..Acısada öldürmez yani

Canım ya iyi düşününki iyi olsun.İnşşalh sonuç çook güzel olacak bence.

ahahahahahahahaha

bacımmm bu devırde paran var mı tamamdırrr hastane doktoruna gıtseydınn bole maıl atardınn...

boşver korkuyu düşünmee içindeki kıpırtıyı yaşa hersey gusel olucakkk ona odaklan senınde en kalıtelı lpg den bı ikizin olucekkk

ok tamam sonuç benim elimde değil bişi yapamam
ALLAH ! Pazarlık edemeyeceğimi biliorum
sonuca giden yol üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıorum sadece!
Of bilmiorum
kalbim birinin elinin içinde, mıncıklıo gibi

3 gün gecikti ama kistten diye bekliyorum hafif karın ağrımda başladı yarın gelir

bence dee yarın heemen gıt kan testı yap ıdrarla ugrasma bıde orda da negatıf cıktı mı ıcınde hala umut olucak belkı ıdrara gecmemıstır fılan dıyecen kan da da cıkmazsa fortual mı ne vermıstı bana onu kullandım heemen geldı sanada verır bı ılaç gelır

Gurbet abla hoşgeldin.Nasılsın.Bayadır güldürmüyon bizi ya..Ama olmazki böle.İhtiyacımız var bak gülmeye.Hadi patlat yine bişeyler.

o da var dimi,
tuttu mu
beta değerleri doğru yükselio mu
kalbi attı mı
2 li test nasıl 3 lü test nasıl
Allah'a sığınıyorum
Hayırlısını diliyorum
bilmiorum cnm valla tavan yaptı korku ve endişe salgılıorum sadece !

canım tabikine öyle...senle yaklaşık aynı zamnalarda bu işe girecekmişiz gibime geliyor:)))))))))hadi inşallah...........

crafty hayırlı olsun canım tedavin.inşallah ilk seferde tutar canım..memorial da yaptırıyon dimi?
bende orayı düşünüyorum..dr.undan memnun kalırsan ona giderim bende..

bende ilk aşılamada çok değişik hisler içindeydim çokta gergindim..
canım benim mümkün olduğunca rahat olmaya çalış.stress yumurtanın gelişmesinden çatlamasına herşeyi etkiliyo..sonuç inşallah güzel olacak..ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun canım..

canım yaşım oldu 29 ve annem ilk açtığında merhaba der sonra ne yedin..anne ne yapacaksın diyorum..merak ediyorum diyor..tüp bebek işini söyledin sen tak babamı koluna bi tüp bebek merkezine git ve bilgi al..anne ben bilgi aldım dedim sen ne sordun..ilaçların zararı ne diye sormuş..

sonra dedimki işte annelik bu .....doğursak bile bitmeyecek bir süreçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…