Ocak ayında da çalışacağım diyenler

benim en çok korkum da 1. olmazsa 2. için maddi olarak zorlanacak olmak ve hemen başlayamayacak olmak
maddi durumu halletsem bu kadar cesaretli olamayacak olmak
mağazalara girdik bugün salak gibi, beşiklere kıyafetlere baktık ne gerek varsa !!!!!!

baskaları için bebek cocuk ne ifade edior bilmiorum ama bu topikteki arkadaslar için ne ifade ettiğini doğmadan once doğana kadar doğduktan sonraaa pamuklara saarılacak kadar ilgi olucak cok bilinçli bi anne olucazz bundan eminimm

sabaha kadar gelmezse yarın sabah giderim inşallah ama içimden bi his gelecek diyor neyse herkese iyi geceler kaçtım ben

oyy kıyamamm 1 senedır de olmuyooo hee korundunuz ama dımı bı sure kurtaj oldu mu dusukten sonra yksa hepsı dustu muu off bılmıodum yaa

ayy öyle bide maddi yön var..yaklaşık 5000 YTL yi bulacak..Allahtan bu ayki günler hep bende paralarım gelecek:))))))))))) bundan sonrada hiç alışveriş yapmayacağım..bi süre para biriktirmem gerek...

ah bebeğimmm
ilk mesajını görmedim kusura bakma
aşılaman inş tutar arkadaşım
tüp kararı alırsan ben ellerimle götürürüm seni merak etmeeeeee
her adımında da yanında olurum kuzumm
zor zor
bide memorial ne kalabalık yahuuu
kocaman merkez bi ara oturcak yer yoktu :)
dr lar ordan oraya koşuşturup duruo :)
müstecep de çok yoğundu 15 dk fln anca konuşabildik
derdim de o sanırım
hani demişlerdi ya memorial çok bilgi verio anlatıo fln
öle olmadı
ama gönlümü bozmak istemiorummmmmm

canım bırıncısı ıkıncı ıslem ıcın bellı sure beklemek gerekıyor onu bılıyorum
ıkıncısı bırıncıye baslamadan ıkıncıye nerden daldın okadar uzun vadeye dalmaaaaaa
akışına bırak olacak dıyorum sende olacak deeeeee hep olacak dee tamammııııııııı
ucuncusu de cesaret ınsanoglunda bıtmez o ıstek yuregınde oldukca merak etme tarantulayı anlattım sana onunda ıkıncısı yaaaaaaaaa anladınmı cicim :)

aynen arkadasım katılıyorum

ya sorma bende hamile olsam söyle giyinirim diyorum..çok manyak ya...dur bi ol demi...

crafty cim.. içini ferah tut 2011 uğurlu gelecek inş. ya uğraşarak yada hemen ama bi şekilde gelcek o bebişler... rabbim hayırlısını versin...

mediye inanırım olacak olacakkk
o zaman :)

benım eşim CEMRE ismini cok sevıo bende YÜSRA kız ismi olarak ikisi arasında dusunuces inş.

erkek olursada kayınpederım istio ismini ismail aama koymam herhalde buyuk konusmayım yıne de ama

valla mailine falan cevap verirse telefonla ulaşabilirsen o bile iyi ozaman..
kııızz ist.da kalcak yerim yoktu zaten sende kalırım

canım eşim şunu der bi kadın doğumcuyla uzun uzun konuşulmaz..biliyorsun doktorum eşimin arkadaşı inan 25 dk felan yanındaydık..her dakika telefonu çalıyor..randevulu gittik ama 1 saat bekledik..bu normal galiba..

geçen bi prof hocaya gittik paşa paşa 135 YTL sinide yatırdık 1 saat bekledik...o kadar kısa konuşuyorduki..

crafty cim.. içini ferah tut 2011 uğurlu gelecek inş. ya uğraşarak yada hemen ama bi şekilde gelcek o bebişler... rabbim hayırlısını versin...

olsun demiorum olmasın hiç demiorum
SADECE HAYIRLISI diorum kuzum bende
nasip kısmet
Allah yardımcımız olsun

oyy kıyamamm 1 senedır de olmuyooo hee korundunuz ama dımı bı sure kurtaj oldu mu dusukten sonra yksa hepsı dustu muu off bılmıodum yaa
1 yıldır degıl cnm 5 aydır denıyoruz
dusuk kendılıgınden oldu ondan sonra esım korundu psıkolojık olarak rahatlayalım dedık.. o yuzden bekledık yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…