- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.441
yaa ne kadar güzel... nekadarlık bebiş.. sağlığınız sıhatiniz iyidir inş.. bnm de 2 gün var bekliorum sıkıntıdan testler yapıorum falan2. olcak olursa inş.
daha 6 haftalık filan..inş bişey olmadan 9 ayı doldururuz.sağ tarafımda kist varmış.o yüzden korkuoyorum biraz..inş sende bu ay hamiş olursun
daha 6 haftalık filan..inş bişey olmadan 9 ayı doldururuz.sağ tarafımda kist varmış.o yüzden korkuoyorum biraz..inş sende bu ay hamiş olursun
enemmmmmmmmmmmmmm
sen hamilemiydin yahuuu
MAŞALLAH
Allah tamamına erdirsinnn
benim ablamda da kist vardı
bişi olmadı
bebişle birlikte gitti bilemm :)
hoşgeldiniz hatuınlar ngelin gelin bnm uykum yok zatennetimde yavaş...
yav amannn ne çabuk uykunuz gelio yaaa ...... ben kk nın gece nöbetçisi olduğum için..
ay sende yeni öğrendin.. kistle mi kalmışsın yani hamiş.. bende de varsen nasıl ne zmn öğrndn ne kadar geöçmişti.. acaba gidip kan tahlili yaptırsam mı 4-5 gibi olmam gerek zati...
enemmmmmmmmmmmmmm
sen hamilemiydin yahuuu
MAŞALLAH
bişi olmadı
2 -3 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım evde hafif kırmızı çıkmıştı. yine 2-3 gün geçtikten sonra doktora gidipi kan testi yaptırsım. doktor ultrasonda bakınca keseyi goremedi fakat 5 cm lik kist gordu ve kan değeriminde düşük olduğunu soledi.birazcık boş gebelikten şüphelendi kistten dolayı. tam gebelikten söz etmek için değerin 700 civarında olması gerekiyomuş benim ilk değerim 300 civarındaydı. bi kaç gün sonra tekrar yaptığımızda doktor keseyi gördü zaten değerimde yükselmişti. biraz meşakkatli oldu benim durum..
hayırlısı olsun cnm allah sağ sağllim kucağınıza almayı nasip etisn.. bende laproskopi aldırdım kistimi ama yapışıklık falan var normal olmasını beklerken kist tekrarladı hala bekliorum olmazsaa bi kaç ay sora tüp e geçicem... o yüzden beklerkende burda herkesin başını ağrııtoyum habire aynı şeyleri yazıorum anlatıyorum stres yapıorum bu kist nasıl bir şeyse :/2::2:
insan birileri ile konuşunca kafası dağılıyo bence çok iyi yapıyosun..hain kistler hiç belirtide vermiyorlarhayırlısı olsun cnm allah sağ sağllim kucağınıza almayı nasip etisn.. bende laproskopi aldırdım kistimi ama yapışıklık falan var normal olmasını beklerken kist tekrarladı hala bekliorum olmazsaa bi kaç ay sora tüp e geçicem... o yüzden beklerkende burda herkesin başını ağrııtoyum habire aynı şeyleri yazıorum anlatıyorum stres yapıorum bu kist nasıl bir şeyse :/2::2:
insan birileri ile konuşunca kafası dağılıyo bence çok iyi yapıyosun..hain kistler hiç belirtide vermiyorlar
enemmmmmmmmmmmmmm
sen hamilemiydin yahuuu
MAŞALLAH
bişi olmadı
bnm reglim çok sancılı oluyordu ve ara ara kasıklarım ağrılar giriyodu bu kist çıktı sonunda yok. d kontrolle gider yok adet olunca gide rfalan hiiiçç bi yere gitmedi biri tam yumurtalığımın üstünde alamıyorlarda gebe kalmamı engeller yumurtlığa zarar verr ler die... bütün gerginliğimi burda atıyorum.. gabliba bu ayda bende hayır yok... yine boşa heycan yaptım bekliim diorum bi yandan yarı yapim kan tahlili diorum ama kanda da çıkmayınca daha kötü zoruma gidiyo idararda dii deiçim böle bi sızlıyo geçio sonra kısmet diorum ama .... ama işte....
sen rahat ol gebelik geriletiyo bu kistleri.. ve stres de tetikliomuşş... koru kendini sakın dr kontrolünü ihmal etme cnm... folic,ni iç bunlar kistin düşmanı erir gider korkma..
özel olacak ama sana bir soruuu
2. bebek için neden tüp?
neden bu zorlu süreç tercihi bebiş?
bi kere hamile kalımşsın ya yine kalırsın inş. progesteron verdi doktor banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?