Ocak ayında da çalışacağım diyenler

oyyyy ben nerelere gideeemmmm dün hafif adet sancım vardı şimdi o da kalmadı ne oluyo bana yaaa içim şişti yaaa

Evet yaptım
Çift çizgi
Ama kan testi yapmadım
Henüz doktora gitmedim
canim cok sevindim ya hayirli havadisler verirsin insallhhh

hani düyolar ya sabahları migden kalkarmiş.kokulara karsı hassasırmıssın.akıntın olurmus.bende hiç biri yok.buarada sanada hayırlı olsunn:)
8 haftadadan baslar belirtilerrrr
ayy aynen crafty cim bende başlamak istiyorum ama bi türlü olmuyo..
bukadar günahla O nun huzuruna çıkmaya utanıyorum resmen..
gel ne olursaN OL YINE GEL

SLM CANLAR BU SEFER bacaklarim karnim cok agridi adetliyken yaa kendimi taniyamadim normalkde ya siddetli bas agrisiyla yada mide bulantisiyla adet olurdum bacaklarim felaket agriyor karnim belim hayirl olsun bende yaklasiyorum artik menepoza girecem bizim sulalede erken girermis kadinlar yaaa 4 aydir tih da yok

kısaca anlatiiimmm gecen hafta dr a gittim sağ yumurtalıkta kist varmış adet olamadım 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım negatif hamile olma şansım varmı merak ediyorum hala akıllanmam ben
ben dr. hamile kalabulun dedi gebelige engel degilmis guzelimmm

çok kaptırmamaya çalışıyorum hatta yok biliyorum test doğru yinede umut neyse ya hayırlısı olsun çıkıyorum canım görüşürüz öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…