Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ben onuda anlıyorum ama inan bana diğer topiklerde neler oluyor karşılaşmıyoruz çoğumuz başka siteler de topiklerde bu rahatlık bu samimiyet yok ben bunu anlatmaya çalıştım sadece yani birbirmizi rahatsız etmek bi kenara rahatlatmak için uğraşıyoruz demek istedim keşke demeseydim...

hay maşallah :) ne "marka" balık aldın :) yavrularını kendi mi atıyor yoksa siz de yardımcı oluyormusunuz

lepistes aldım
ayda bir yavruluyormuş hatunlar
üstelik 1 kez ilişkiyle 6 kez yavruluyorlarmış
bakması çok eğlenceli
kendileri doğuracak biz yardım edemeyiz:26:
ama bizden becerikli dişileride erkeleride

kızlar dün geceki rüyamı anlatayım size rüyamda burda topikteyim sizinle yazışıyorum akşam oluyo eşim geliyo eve oturuyo bilgisayara topiğe sonra burdaki herkesin eşide geliyo akşam olunca onlar yazıyomuş güya birbirine sabah öyle çok güldümki düşünsenize adamlar ne konuşurduki kendi aralarında

lan balık bile becerdi biz beceremedik die iğrenç bi espri yapem bari

haha :) bizim de kayınımın köpeği var o bile doğurdu... sonracıma... onlarda dişi bizde erkek muhabbet kuşu var diye bahsetmiştim daha önce.. dişi yumurtladı 3 tane 1.boş çıkmış 2. çürük.. 3.den haber bekliyoruz.. ama sonuçta yumurtladığını gördük yaaani

aynen canım valla çok haklısın bende çevremden 1 kişiye bile anlatamadım size anlattıklarımı
hem derdimizi paylaşıyoruz hem çare buluyoruz hemde yeni şeyler öğreniyoruz
ama işte insan bazen bebek lafını bile duymak istemeyecek hsle geliyor o yüzden uzaklaşmak istiyor ben anlıyorum mediyi

üzülme arkadaşım medi çok üzgün ya sana denk geldi sitemi kişisel diildir yani

lepistes aldım
ayda bir yavruluyormuş hatunlar
üstelik 1 kez ilişkiyle 6 kez yavruluyorlarmış
bakması çok eğlenceli
kendileri doğuracak biz yardım edemeyiz:26:
ama bizden becerikli dişileride erkeleride

hmm :) ama döllenme anı çok ilginç ya.. denk geldin mi bilmiyorum.. bizde yunus, frontoza, portakal prensesi vardı.. yunuslar çok çalışkandı, prenseslerde öyle.. ama frontozalar ağırdan satıyordu kendilerini.... bir kez oldu onların işi ama yavrucaklarını yedi gerizekaaaalı....

selam kızlar bu doktora sinir oldum telefon ettim adetim 5 gün gecikti napayım diye 1 hafta daha bekle diyo yaa sonra test yapcakmışız

sıkma canını... ben ilk ayda 8 gün falan gecikince gittim doktor sordu nekadar gecikti diye söyledim tamam dedi kan verdim falan.. sonra sordum nekadar gecikmiş olması gerekiyor test için, o da dedi ki normalde 10 gün gecikmiş olması daha sağlıklı sonuçlar veriyor.. hem bu da bebeğin tutunduğunu gösteriyor.. erkenden düşük rakamları görünce sevinmek hayal kırıklığına da uğratabilir falan dedi... çünkü normalde 5 güne kadar gecikme diye sayılmaz dedi.. stresten olur, iklim değişikliği, üşütmekten, ya da kullanılmış bir ilaçtan bile kaynaklanabilir demişti..

o yüzden no stres... hem sende kist te var ... bir de sürekli sıkıntı yapıyorsun kendine, büyük bir ihtimal ondan gecikiyordur... beklemekte fayda var güzelim

seda bacımı izliyorum su bebekleri döven bakıcı kadınları bana versinlerrrrrrrr ula ben komşunun bebegini kucagıma alırken korkuyorum bişey olur diye millet çok adi yaaaaaaaa sinirim bozuldu vallaaaaaa

biz o kadar profesyonel değiliz
japon almıştık hepsi öldü
şimdide bunları aldık,daha 2 gün oldu alalı, döllenme tarihleri geçmiş, zaten bizim yanımızda yapmıyolar şimdilik uslular ama doğum anını görmek isterim, dün gece 12ye kadar başında bekledik doğurur diye ama yok... bakalım inşallah bunlarda yemez yavrucakları

saol canım ilk defa bu kadar gecikti ondan sıkıntı yaptım yani gecikmenin bi zararı olmazmı acaba adet döngümde bozulcak zaten bozulduda

ahahahahhahhahahhhahahah
çok komik olurdu
canım sigara bırakma durumu nasıl gidiyo ayy hatırlatma gibi oldu ama napim merak ettim
fösürdetmek suretiyle içiorum şekerim :) 2. yi içtim demin :)
iş çok fena bu ara kafayı yiyecek durumdayım

canım balıkçı anlattı mı bilmiyorum ama, balıkların yumurtlama günü 21 ile 40 gün arası diye biliyorum bizimlilerde 20gün olunca balıkçıklar çıkmaya hazırdı.. ağzında fazla durunca sıkışıyorlar çoğu da ölür.. o yüzden biz kendimiz kusturuyorduk yani eşim.. ve ondan sonra kesinlikle ayırırdık balıkları.. bu hayvanlar salak ta biraz yerler yavrularını.. bir de kaç tane balık aldınız? 1 erkeğe en az 2 dişi lazım.. yoksa çok yorar 1 dişi olunca.. dişi de vermeyince resmen kuyruğuyla döver :)))

ahahahahhahhahahhhahahah
çok komik olurdu

fösürdetmek suretiyle içiorum şekerim :) 2. yi içtim demin :)
iş çok fena bu ara kafayı yiyecek durumdayım

malesef bende devam bi aralar günde4 taneye indin sonraa hooop günde 1 paket devam nasıl bırakacam bilemiyorum çok zorlanıyorum

2 erkek 3 dişi aldık balıkçı öyle dedi ama yavrulmayla ilgili bişe demedi, biz zaten belli gene beceremiyecez bu işi ama heves işte
yem vermeyi bile unutuyoruz

ben iyiki balık diilmişim o ne be bi erkeğe iki dişi o erkeği de dişiyide yerdim valla :84::84:

saol canım ilk defa bu kadar gecikti ondan sıkıntı yaptım yani gecikmenin bi zararı olmazmı acaba adet döngümde bozulcak zaten bozulduda

bende kistim falan var diye korktum.. benim adetim 16gün gecikti tatlım ama gebelik falan yoktu.. kontrol hapı hele hiç kullanmadım.. temmuzda bebek düşünmeye başladık eylülde icraata geçtik.. (temmuzdan beri düzensizim ben) 4 eylülde adet oldum ondan sonra 21 ekimde :) sen hesab et artık yaaaani... ikinci ay da tutmayınca kontrole gittim ihmale gelmesin diye sıkıntı varsa.. herşey gayet normal.. kist yok hormonlar normal çıktı.. bu ay da denedik sanırım dünden beri adet olmaya çalışıyorum 38.günüm galiba.. bi adet olsam da ilaca başlıcam çantamda gezdiriyorum anca..

heee hakkaten bişi danışayım hepinize.. dün ben karnıma bişi düştü sanki demiştim... bizim burda dükkanda wc de ışık tesisatı henüz fark edemedim... eve gidince iç çamaşırımda fark ettim hafif bir kırmızı-kahve arası bi lekelenmem olmuş... ama adet oluyomuşum gibi bi his var .. bugün hala tık yok... pedle geziyorum çeşme akacak diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…