- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.561
yanlış anlaşılmadın kuzumm
herkes hepimiz haklı.
boşver üzülme sen
o da çok hassas bi dönemde
regl öncesi hassasiyeti var
işi dertli
hasta insanların içinde bide ruh hastalarıyla uğraşıyor
onu anlıyorum ben
kocada bu sorun çıktığında bende deli gibi olmuştum
hay maşallah :) ne "marka" balık aldın :) yavrularını kendi mi atıyor yoksa siz de yardımcı oluyormusunuz
lan balık bile becerdi biz beceremedik die iğrenç bi espri yapem bari
ben başka yerde bu konuları kimseyle konuşamıyorum,
ne arkadaşlarım ne akrabalarım, annem bile bilmiyor kaç aydır denediğimizi
o yüzden sanal adı altında farkında olmadan o kadar çok şey paylaşıyoruz ki
haftada 1-2 kez görüştüğümüz yakın arkadaşlarımızdan bile yakın oluyoruz.
içimizdekileri bi psikologa döker gibi döküyoruz...
bulut lekelenmem var dedi nete girmedi hepimiz 3 gün merak ettik,
zuzunun 4 buçukta çıkacak sonucunu heyecanla bekledik..
normal hayatta 50-60-70... kadının bu denli dayanışması bence imkansız
ve çok şey öğreniyoruz birbirimizden
örneğin ben;
çalışma sonrası koşa koşa banyoya giderdim temizlenirdim hemen
yumurtlama günü falan hak getire akıntıları iltihap sanıordum az geldiği ay iyi bu ay üşütmemişim diyordum..düşün artık
ben onuda anlıyorum ama inan bana diğer topiklerde neler oluyor karşılaşmıyoruz çoğumuz başka siteler de topiklerde bu rahatlık bu samimiyet yok ben bunu anlatmaya çalıştım sadece yani birbirmizi rahatsız etmek bi kenara rahatlatmak için uğraşıyoruz demek istedim keşke demeseydim...
lepistes aldım
ayda bir yavruluyormuş hatunlar
üstelik 1 kez ilişkiyle 6 kez yavruluyorlarmış
bakması çok eğlenceli
kendileri doğuracak biz yardım edemeyiz:26:
ama bizden becerikli dişileride erkeleride
lan balık bile becerdi biz beceremedik die iğrenç bi espri yapem bari
:78::78::78::78:üzülme arkadaşım medi çok üzgün ya sana denk geldi sitemi kişisel diildir yani
selam kızlar bu doktora sinir oldum telefon ettim adetim 5 gün gecikti napayım diye 1 hafta daha bekle diyo yaa sonra test yapcakmışız
hmm :) ama döllenme anı çok ilginç ya.. denk geldin mi bilmiyorum.. bizde yunus, frontoza, portakal prensesi vardı..yunuslar çok çalışkandı, prenseslerde öyle.. ama frontozalar ağırdan satıyordu kendilerini.... bir kez oldu onların işi ama yavrucaklarını yedi gerizekaaaalı....
sıkma canını... ben ilk ayda 8 gün falan gecikince gittim doktor sordu nekadar gecikti diye söyledim tamam dedi kan verdim falan.. sonra sordum nekadar gecikmiş olması gerekiyor test için, o da dedi ki normalde 10 gün gecikmiş olması daha sağlıklı sonuçlar veriyor.. hem bu da bebeğin tutunduğunu gösteriyor.. erkenden düşük rakamları görünce sevinmek hayal kırıklığına da uğratabilir falan dedi... çünkü normalde 5 güne kadar gecikme diye sayılmaz dedi.. stresten olur, iklim değişikliği, üşütmekten, ya da kullanılmış bir ilaçtan bile kaynaklanabilir demişti..
o yüzden no stres... hem sende kist te var ... bir de sürekli sıkıntı yapıyorsun kendine, büyük bir ihtimal ondan gecikiyordur... beklemekte fayda var güzelim
kızlar dün geceki rüyamı anlatayım size rüyamda burda topikteyim sizinle yazışıyorum akşam oluyo eşim geliyo eve oturuyo bilgisayara topiğe sonra burdaki herkesin eşide geliyo akşam olunca onlar yazıyomuş güya birbirinesabah öyle çok güldümki düşünsenize adamlar ne konuşurduki kendi aralarında
fösürdetmek suretiyle içiorum şekerim :) 2. yi içtim demin :)canım sigara bırakma durumu nasıl gidiyo ayy hatırlatma gibi oldu ama napim merak ettim
biz o kadar profesyonel değiliz
japon almıştık hepsi öldü
şimdide bunları aldık,daha 2 gün oldu alalı, döllenme tarihleri geçmiş, zaten bizim yanımızda yapmıyolar şimdilik uslularama doğum anını görmek isterim, dün gece 12ye kadar başında bekledik doğurur diye ama yok... bakalım inşallah bunlarda yemez yavrucakları
ahahahahhahhahahhhahahah
çok komik olurdu
fösürdetmek suretiyle içiorum şekerim :) 2. yi içtim demin :)
iş çok fena bu ara kafayı yiyecek durumdayım
canım balıkçı anlattı mı bilmiyorum ama, balıkların yumurtlama günü 21 ile 40 gün arası diye biliyorum bizimlilerde 20gün olunca balıkçıklar çıkmaya hazırdı.. ağzında fazla durunca sıkışıyorlar çoğu da ölür.. o yüzden biz kendimiz kusturuyorduk yani eşim.. ve ondan sonra kesinlikle ayırırdık balıkları.. bu hayvanlar salak ta birazyerler yavrularını.. bir de kaç tane balık aldınız? 1 erkeğe en az 2 dişi lazım.. yoksa çok yorar 1 dişi olunca.. dişi de vermeyince resmen kuyruğuyla döver :)))
canım balıkçı anlattı mı bilmiyorum ama, balıkların yumurtlama günü 21 ile 40 gün arası diye biliyorum bizimlilerde 20gün olunca balıkçıklar çıkmaya hazırdı.. ağzında fazla durunca sıkışıyorlar çoğu da ölür.. o yüzden biz kendimiz kusturuyorduk yani eşim.. ve ondan sonra kesinlikle ayırırdık balıkları.. bu hayvanlar salak ta birazyerler yavrularını.. bir de kaç tane balık aldınız? 1 erkeğe en az 2 dişi lazım.. yoksa çok yorar 1 dişi olunca.. dişi de vermeyince resmen kuyruğuyla döver :)))
saol canım ilk defa bu kadar gecikti ondan sıkıntı yaptım yani gecikmenin bi zararı olmazmı acaba adet döngümde bozulcak zaten bozulduda
ben iyiki balık diilmişim o ne be bi erkeğe iki dişi o erkeği de dişiyide yerdim valla :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?