Ocak ayında da çalışacağım diyenler

toplantının sonu hayırlı olsun.

girme ok karar senin ama,
anlamadığım girmeyince ne değişecek hayatında? Bebek mi olacak? Burasımı engel?
Bebek fikrini mi kafandan atacaksın hayır!
Buraya girmeyince bebek düşünmüyor muyum? Hayır her saniye düşünüorum, düşünüosun
burda bebek mi tek derdimiz?
Ben buranın bana terapi etkisi yaptığını düşünüorum
buraya da girmezsem, sormaz paylaşmazsam hepten sıyıracakmışım gibi geliyor.

çok haklısın craftycim durası bebek yapabildin mi yada yapanla yapamayanın kıyas yeri değilki ben önceden böyle forumları sadece sıkıntımın açıklamasını almak için okuyordum ama buranın başka bir anlamı var.. ama kötü hissediyorsa burada kendini ona birşey diyemem...

aynen crafty :81::81:

buraya gırınce ben daha fazla dusunuyorum bebek olayını crafty o yuzden kararım kesın

sebbosh kıyaslamayla ne ılgısı var yazdıklarımda oyle bır anlam yok
böyle bı kelımede kullanmadım
sen bundan sonra craftye katıl yıne tabi o da senın dusuncen
işte bazen sen gibiler yoruyor. farklı manalar cıkartıp.

MEDİ,
hassassın şimdi sen arkadaşım, canım.
Bi kendine gel sen, toparla kafanı bakalım önceee!!!!!
Noldu toplantı onu söyle
iyi misin ?
Herşey üst üste geliyor sende şu an

ayrıca medi delisi
sen gelmek zorundasın ben göbeğime lpg taktırana kadar. Beni memoriale yönlendiren sensin tüm kahrımı, nazımı ve sorularımı çekmek zorundasınnn :)

ben artık topike girmicem kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin.inşallah nurtopu gibi bebişleriniz olur.benim için hep hayaldi ve hep öyle kalacak nasip değilmiş .hepinize hayatta başarılar

medicim güldencim noldunuz kızlar niye bu ümitsizlik yapmayın böle tamam biraz dinlenin gelmeyin topiğe kafanız dağılsın ama sonra gelin yaaaaa medicim sen bizim tüm sorularımıza cevap verirdin espiriler yapardın noldu kuşunm ya nazar mı değdi sana benimde keyfim kaçtı şimdi hem bu topiği sen açtın öle bırakıp gitmek varmı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…