Ocak ayında da çalışacağım diyenler

mediii bende bu konuya girdiğimden beri senin herkesi ayakta tutma moral verme potansiyelini gördüm. şimdi bırakıp gitme bencede. karar senin tabiki. burda daha fazla kafama takarım diyosan kafanın rahat olması en güzeli. ama şunuda unutma burdan aldığın güç ve moral bir çok şeyi değiştiri. sadece bebek konusunda değil her konuda moral umut destek olayların gidişatını etkiler.

medicim güldencim noldunuz kızlar niye bu ümitsizlik yapmayın böle tamam biraz dinlenin gelmeyin topiğe kafanız dağılsın ama sonra gelin yaaaaa medicim sen bizim tüm sorularımıza cevap verirdin

al benden de o kadar
medi Allahın tatlı delisi sana birsürü soru soracaktım,
sen bu topiğin fahri jinekoloğusun hiç biyere gidemezsin

selam kızlarrr...

Medikocan... balım toplantında olumsuz birşey mi oldu, tanıyamıyorum senii.. nerde o cici kızımız.. esprik yapan delümüz.. evet buraya girdikçe insan daha çok düşünüyor bebek olayını (şahsen bende öyleyim), ama kendini bukadar da fazla sıkıntıya sokma tatlım..
zamanla herşey olur.. şaka maka derken bu da bizim 3. boş ayımız oldu sanırım adet oluyorum..
daha uzun süredir deneyenler var ama ümitsizliğe kapılma..
en kötü örneği verim sana..
halam.. evlendi 8 yıl boyunca çocuğu olmadı, tüp bebek ozamanlar çok pahalıydı imkanları yoktu... ama Allahın büyüklüğü işte... hamile kalıverdi.. 91de kızı oldu 94te de oğlu oldu... hiç tedavi görmeden..
nisan-mayısa kadar dinlen bence sonra yine devam et.. öptüm seni canikom.. hepimiz seni çok seviyoruz.. :2:

kızlar üzgünüm ama medi çok haklı kesinlikle katılıyorum ona
insan bazen herşeyden uzaklaşıp kafasını toplamak istiyor,
buradaki arkadaşlıklar süper, derdimizi ancak burada anlatıyoruz
ama buraya girdikçe bebekten başka bişey düşünmüyoruz
ben bi kaç gün girmedim inanın çok az aklıma geldi bebek meselesi ama burada sürekli aklımızda
biraz başka şeylerle uğraşmak lazım yoksa depresyona girecez toptan
ama burada sohbet etmeyi özlüyor insan...

TATLIM BEN OLUMSUZ ANLAMDA DEMEDİM sadece seni kötü hissettirecek hiç bir duruma girilmiyor burada eğlence sohbet muhabbet tabiki hepimizin beklentisi bebekler konuşuluyor ben senin düşüncelerine farklı mana katmadım sadece ben kendi açımdan düşüncemi sundum sanırım yanlış anlaşıldım

siz böyle grupça güzelsiniz kızlar
medicik ayrılık olmaz
burdaki herkes sıcak ve samimi
zincir koparsa dağılır gider topik
güçlüsünüz siz unutmayın
az önce güneş tutulması oldu dua ettim sizler için
teker teker pıtır pıtır hamiş olun diye
sakın ümidinizi kaybetmeyin ne olur

tabi bunda da haklısın

çok üzüldüm ama yanlış anlaşıldığıma ya ben kendimi ifade edemiyorum yada ifade ettiklerim ters köşeden bakılıyor anlamadım gitti ama gerçekten çok üzüldüm...

günaydın kızlarrr

canım sen 1-2 ayda bebek düşünme istersen
azcık kafanı dinle sinilerin bozulmuş senin
kısa süreliğine gelme istersen ama ebediyende gitme çok seviyoruz seni
be çok özlerizz sen bizim medimizsinnn

ben başka yerde bu konuları kimseyle konuşamıyorum,
ne arkadaşlarım ne akrabalarım, annem bile bilmiyor kaç aydır denediğimizi
o yüzden sanal adı altında farkında olmadan o kadar çok şey paylaşıyoruz ki
haftada 1-2 kez görüştüğümüz yakın arkadaşlarımızdan bile yakın oluyoruz.
içimizdekileri bi psikologa döker gibi döküyoruz...
bulut lekelenmem var dedi nete girmedi hepimiz 3 gün merak ettik,
zuzunun 4 buçukta çıkacak sonucunu heyecanla bekledik..
normal hayatta 50-60-70... kadının bu denli dayanışması bence imkansız

ve çok şey öğreniyoruz birbirimizden
örneğin ben;
çalışma sonrası koşa koşa banyoya giderdim temizlenirdim hemen
yumurtlama günü falan hak getire akıntıları iltihap sanıordum az geldiği ay iyi bu ay üşütmemişim diyordum..düşün artık

iyim canım kafamı takmıyorum artık
gittim balık aldım onlarla oyalanıyorum stres atıyorum
yalnız biri hamile doğurur bugünlerde

hay maşallah :) ne "marka" balık aldın :) yavrularını kendi mi atıyor yoksa siz de yardımcı oluyormusunuz

aynen katılıyorum bende birçok şeyi burada ögrendim ve inş hamile kaldığımdada ilk burada paylaşacam sizlerle bende etrafımda birkaç kişi dışında bebek yapmaya çalıştığımı kimse bilmiyo ama burada rahatça konuşuyoruz birbirimize dualar ediyoruz ben seviyorum topiği ve hepinizi

çok üzüldüm ama yanlış anlaşıldığıma ya ben kendimi ifade edemiyorum yada ifade ettiklerim ters köşeden bakılıyor anlamadım gitti ama gerçekten çok üzüldüm...

yanlış anlaşılmadın kuzumm
herkes hepimiz haklı.
boşver üzülme sen
o da çok hassas bi dönemde
regl öncesi hassasiyeti var
işi dertli
hasta insanların içinde bide ruh hastalarıyla uğraşıyor
onu anlıyorum ben
kocada bu sorun çıktığında bende deli gibi olmuştum

selam kızlar bu doktora sinir oldum telefon ettim adetim 5 gün gecikti napayım diye 1 hafta daha bekle diyo yaa sonra test yapcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…