Ocak ayında da çalışacağım diyenler

inşallah bu yeni yılda hepimizin dilekleri kabul olur arkadaşlarr,ben kaçıyorum ufaktan öptm hepinizi,canommmm bu arada sen hamile olabilirsin hııı benceeee,bu arada ben de sigara içiyorum malesef,bir de her ay kırmızı yedikten sonraki bir hafta iyice sapıttırıyorum,neyse,size doyum olmaz yine görüşürüzzz..iyi geceler canlar...

gögüs uçlarım acımaya başladı hafif hafif kasıklarımdada sinsi bir hareketlilik var inşallah sabaha kadar gelir kırmızılarda kanım boşa gitmez bu arada kızlar kan testi için koldan kaln alıyolar dimi daha önce hiç yapmadımda

ya kızlarrrr yarın değilmiş günüm hesaplamada yanlışlık olmuşşş 7.sinde olmam gerekiyomuşş yarın değilmişşşş kasım la aralıgı karıştımışım

koldan canım daha once bol bol yaptırmıs biri olarak cevap vereyımm

zıkkımın kökünü içelim ne diim
bende içiom hala
yuh bize yazık bize
iradesiz insanlarız biz

slm hatunlar.... amannn ben bıraktım da ne değişti okadar sakkındım ne değişti hiç.. saldım gitti artık yeter çok sıkıldım yaaa.... ohhh kafam rahat valla bu ayda hiiiç çalışamama okadar yani yeter yoruluyorum var mı müjdeli hbrlr bu gün bakalım...

beklemede sen dr gittin miii....

craftycim dün soru sormuştum cvbımı okudun mu?

bi de get yaaaa
ne gereksiz atraksiyonlar yapıon sen bize

canım valla şüphelenmek bile yasak bana ama ilişkiden sonra kasıklarımda batmalar olmuştu hatta bir kaç gün sonra koltuktan kalkarken kasıgıma karnıma kramplar batmalar başlamıştı şimdi akıntı lar fln filan derken ne bilim vurun banaaaaaaaaaaa

ben doktora gitmedim canım adet olmayı beklıyorum gitmek için yarın kan testi yaptırıp emin olcam hamile olmadığımdan

ayyyyyyy offff offfffff içimm sıkılıoo daralıooo biiriylenn kavga edesim varrr keske bu gece carolin oynasaydııı hıncımı ondan cıkarırdımmm

hatırlat bakem beybi
ben bınadım bu ara
iş , muhabbet yok bende
varsın lpg gitsin sperm o kadan :)

beklemede kız yarın kaçta gitcen hastaneyee eşim izinli yarın dışarı çıkabiliriz saati söylede ona göre geleyim çok merak ediyotum inş göbüşüne bebek konmuştur

ay o kan testini bekleyipte yok gördüğünde çok dokunuyo insana işte.... hayırlısı inş. kist ile hamiş kalmışsındır...

ben bı kere bayıldım tansıyon dustuuu yatırdılar sedyeye dıktıler ayaklarımıı hemsıre yazık dıo kı cokmu acıttıım

ay ben bide yalnız gitcem bayılmayayım oralarda kim kaldırırama bayılmam heralde gözümü yumarım aldırırım biz eşimle evlilik işlemleri için gitmiştik kan falan alıyolar ya sağlık raporu için ben eşime dedim evlenmiyorum vazgeçtim ben kan veremem kaçıyodum tuttu adam beni sıkı sıkı

ben bı kere bayıldım tansıyon dustuuu yatırdılar sedyeye dıktıler ayaklarımıı hemsıre yazık dıo kı cokmu acıttıım

ay o bişeymiiiiiiii hemşire koluma bandı taktı sonası yok bende bi uyandım doktorla başımda 10 dk gözlerim açık kalmış şuururum gitmiş boş boş bakıyomuşum

beklemede kız yarın kaçta gitcen hastaneyee eşim izinli yarın dışarı çıkabiliriz saati söylede ona göre geleyim çok merak ediyotum inş göbüşüne bebek konmuştur

ay o kan testini bekleyipte yok gördüğünde çok dokunuyo insana işte.... hayırlısı inş. kist ile hamiş kalmışsındır...

sende yarın mutlaka yaptırıosun kan testııı cıkan sonucu gosterıosun doktoraaa varsa ohh negusel yoksa daa alıosun bıhap içiosunnn gelmemesıdee kotuu

sabah erken gidicem 11e kadar gel dedi hemşire aç karınla gitcekmişim ne alakaysa sanki kan şekerime bakacak cazi inşallah dediğin gibidir ama hiç hamile olduğumu hissetmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…