- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.801
gögüs uçlarım acımaya başladı hafif hafif kasıklarımdada sinsi bir hareketlilik var inşallah sabaha kadar gelir kırmızılarda kanım boşa gitmez bu arada kızlar kan testi için koldan kaln alıyolar dimi daha önce hiç yapmadımda
ya kızlarrrr yarın değilmiş günüm hesaplamada yanlışlık olmuşşş 7.sinde olmam gerekiyomuşş yarın değilmişşşş kasım la aralıgı karıştımışım
zıkkımın kökünü içelim ne diim
bende içiom hala
yuh bize yazık bize
iradesiz insanlarız biz
koldan canım daha once bol bol yaptırmıs biri olarak cevap vereyımm
bi de get yaaaa
ne gereksiz atraksiyonlar yapıon sen bize
slm hatunlar.... amannn ben bıraktım da ne değişti okadar sakkındım ne değişti hiç.. saldım gitti artık yeter çok sıkıldım yaaa.... ohhh kafam rahat valla bu ayda hiiiç çalışamama okadar yani yeter yoruluyorumvar mı müjdeli hbrlr bu gün bakalım...
beklemede sen dr gittin miii....
craftycim dün soru sormuştum cvbımı okudun mu?
yandık desene çok korkuyorum ben kan aldırmaktan o damara iğne giriyo ya bayılcakmış gibi oluyorum
ayyyyyyy offff offfffff içimm sıkılıoo daralıooo biiriylenn kavga edesim varrr keske bu gece carolin oynasaydııı hıncımı ondan cıkarırdımmm
slm hatunlar.... amannn ben bıraktım da ne değişti okadar sakkındım ne değişti hiç.. saldım gitti artık yeter çok sıkıldım yaaa.... ohhh kafam rahat valla bu ayda hiiiç çalışamama okadar yani yeter yoruluyorumvar mı müjdeli hbrlr bu gün bakalım...
beklemede sen dr gittin miii....
craftycim dün soru sormuştum cvbımı okudun mu?
o carolinde kaç kadının hıncı vardır kaç kadının onu yolası vardır kim bilir
ben bı kere bayıldım tansıyon dustuuu yatırdılar sedyeye dıktıler ayaklarımıı hemsıre yazık dıo kı cokmu acıttıım
ben bı kere bayıldım tansıyon dustuuu yatırdılar sedyeye dıktıler ayaklarımıı hemsıre yazık dıo kı cokmu acıttıım
beklemede kız yarın kaçta gitcen hastaneyee eşim izinli yarın dışarı çıkabiliriz saati söylede ona göre geleyim çok merak ediyotum inş göbüşüne bebek konmuştur
ay o kan testini bekleyipte yok gördüğünde çok dokunuyo insana işte.... hayırlısı inş. kist ile hamiş kalmışsındır...
sende yarın mutlaka yaptırıosun kan testııı cıkan sonucu gosterıosun doktoraaa varsa ohh negusel yoksa daa alıosun bıhap içiosunnn gelmemesıdee kotuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?