vet canım bugün adetimin 3.günü ultrasonla baktı 6 tane yumurta var önemli olan bunları sağlıklı biçimde büyütmemiz dedi.
teşekkür ederim hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah ama ben burda yazanları okuyunca biraz endişelendim 10-15 yumurtadan bahsediyorlardı ama sanırım normal olanı senin benim gibi,iğnelerle artacak sanırım yumurta sayısıçok güzel başlangıç yapmışsıninşallah böyle devam eder
inşallah...teşekkür ederim hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah ama ben burda yazanları okuyunca biraz endişelendim 10-15 yumurtadan bahsediyorlardı ama sanırım normal olanı senin benim gibi,iğnelerle artacak sanırım yumurta sayısı
Biz özel tüp bebek merkezinde yaptırdık. Bu 3. Denememiz. Ya sizin?
İNŞALLAH OLUR.BENİM BU AY OLMADI.RANDEVUMU BEKLİYORUM.SONRA TEKRAR DENİCEM.İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİ SAĞLIKLI OLURçok güzel başlangıç yapmışsıninşallah böyle devam eder
GAYET İYİ.BENİM 2 TANEYDİ.MAALESEF OLMADI.BUNDAN ÖNCEKİ TÜP BEBEKTE BÖLÜNME AZ OLDU KOYAMADILAR BİLE.ZAMANLA DAHA İYİ OLUYOR.KISMETSE 3. TÜPÜ DENİCEM . MORAL ÇOK ÖNEMLİ.İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ GELİŞİRbende bugün tüp bebek tedavisine başladım doktor 6 yumurta var dedi iyimi bilemedim ilk iğnemi vuruldum bugün rabbim inşallah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder
GAYET İYİ.BENİM 2 TANEYDİ.MAALESEF OLMADI.BUNDAN ÖNCEKİ TÜP BEBEKTE BÖLÜNME AZ OLDU KOYAMADILAR BİLE.ZAMANLA DAHA İYİ OLUYOR.KISMETSE 3. TÜPÜ DENİCEM . MORAL ÇOK ÖNEMLİ.İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ GELİŞİR
ben bugün başladım tedaviye öncelikle yaptıracağın merkezi çok iyi araştırmalısın bence,doktora gittiğimde bana ilk sulu ultrosyon çekti aonrasında bisonraki adet döneminin 2.vya 3. günü gememi söyledi ve bugün başadık bunun haricinde başka özel bişey yapmadık şimdiden kolaylıklar canım sanatüp bebekte tecrübeli olan arkadaşlar tüp bebek tedavi öncesi neler yapmalıyız
canım bunun için çeşitli ilaçlar veriyorlar proksit di gaiba benim eşimde kullandı bunun ahricinde bence mutlaka keçi boynuzu kürü kullan emin ol çok faydalı.aslında bu morfoojiden bende çok korkuyodum ama en son tüp bebek tedavisi gördüğüm doktorum bukonuda beni çok rahatlattı zannetiğiğz kadar vahim olmadığını durumun söyledi.benim de eşimin morfoloji %1bu nasıl yükselir ki
Transfer girdim çıktım derken 15 dakika sürüyor. Bişi yok. Transfer sonrası 1 saat yat. Evine gidince de yat dinlen.ben hala dinleniyorum 7. Hafta içindeyimTra
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonrakusura bakmayın bilmediğimiz için bu kadar soru soruyorum bunalttım ama
ne kadar güzel inş bizde deriz transferden sonraTransfer girdim çıktım derken 15 dakika sürüyor. Bişi yok. Transfer sonrası 1 saat yat. Evine gidince de yat dinlen.ben hala dinleniyorum 7. Hafta içindeyim
Bende aynı duayı ediyorum inş gönlümüze göre olur cnmayy inş ben de öğretmenim bu izin mevzusu canımı sıkıyodu... bugün iğnelerimin 6. günü... şimdiye kadar sadece bir kere izin aldım.. inş yumurta toplama da cumartesiye denk gelirse çok güzel olur transferde artık rapor alacaz...ben TEOG grubundaki öğrencilerin öğretmeni olduğum için biraz sıkıntı oluyo...hayırlısı bakalım artık...
Canim ben öğretmenim. 15 tatili 1. Haftasında yumurta toplandı. 2. Haftanın pazartesi günü transferim oldu. Tam 1 hafta evde dinledim. 3 gün yattım ama tuvalete yemek yapmaya kalktım 4. Gun sinemaya filan gittim kasmadım fazla. 8. Gun okul açıldı ve 1 hafta sonra Pozitifi öğrendim. Allaha Şükür hala rapor almadım biraz dikkat ediyorum. Okadar evde yatmak daha zor benim için hem sürekli yatmak iyi degilmis rahime kan gitmeLimiSTra
transfer daha mı zor oluyor kızlar ben aşılama geçirdim bi onun gibi zannediyorum ama yatmak mı gerekiyor transferden sonrakusura bakmayın bilmediğimiz için bu kadar soru soruyorum bunalttım ama
Canim bizimkide aynıydı. Sadece tüp bebek yöntemiyle çocuk olur dediler. Bizle hemen tedaviye başladık ilk denemede oldu. Bebeğinizi bekliyoruz. Canınızı Sıkma yın tup bebek için her yumurtaya sadece 1 sperm gerekli olduğundan onuda laboratuvarda buluyorlar zaten. Benim 14 yumurtanın 9 u dollenmisTi. 5 i blost ti 1 İrini transfer ettiler 4 unu dondurduk. Ins hayirlisiyla olur bebisin. Moral önemli.benim de eşimin morfoloji %1bu nasıl yükselir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?