ocuklarmzn isimleri...

oğluşum var.adıda ahmet anıl.ahmet kayınpederin adı diğeride benim kızlık soyadım.ben dedelerin ikisininde gönlünü yapmak istiyordum.böylece ikisininde gönlü oldu.eşimle karar verdik.

Benim kızlarımin isimleride büyüğü tuğçe meral küçüğü melisa şimal.büyük kızın ilk ismini eşim koydu ikinci ismide kayınvalidemin çok sevdiği bir arkadaşı vardı vefat etmişti onun adı olsun istedik.
2 kızımın ilk ismini büyük kızımla eşim koydu 2. Ismini de ben koydum

selam benimde 1 oğlum var ismail atakan ismi hesapta yoktu eşim meteistiyodu doğduğun gün ismail atakan olsun dedik babası vefat ettiği için ismail ilk adı olsun dedik ve ismail atakan oldu

Benimde çocuğumun cinsiyeti henüz belli değil.
ama oğlum olursa eşimin adı Burç.Burç Alp koyucaz.:asigim:
Kızım olursa da Rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize koyucaz:çok üzgünüm:

e,e canım altta alya derin yazıyor ya ben hep bu ismi koyacaksın sanmıştım?

benim aşkımın yani oğlumun adı barış daha 6.5 yaşında ismini oğlumuza dedesi koydu yani kayınpederim bizde itiraz etmedik güzel isimdi çünkü ama gerçektende oğlumuz adını tam manasıyla taşıyor kendiyle çook barışık bir çocuk rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin hayırlı evlat olsunlar inşallah

mrb benım daha ilk gebeliğim 21 haftadayım ve bi kızım olucak eşimle birlikte karar verdık ismi irem olucak saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucagıma almak nasıp olur işallah

canım inşallah Allah eli ayağı düzgün çocuk nasip etsin ve düşündüğünüz isimde süper ya gerçekten anlamıda süper isimde inşallah kolay doğum olsun canım

kızımın ismi betül olacak inş.
hem cok bilinmedik,duyulmadık abidik gubidik isimlerden olmadığı için,
hem de manasını eşimle cok beğendiğimiz için seçtik...
Allahım adıyla yaşatsın inş kızımızı...

Kızımın adı NUR;
Oğlumun adı AHMET EMRE.....
Kızımın adını ben çok istedim...oğlumuzunkide beraber koyduk,ahmet kayınpederimin ismi,emreyide ben istedim.....genelde ahmeti kullanıyoruz....

oğlumun adı KUZEY. eşim istedi.benim de hoşuma gitti.hatta arkadşlarımız da bu ismi beğenince koyduk.

benim çocuğum yok henüz ama allah nasip ederse isimlerini düşündük

kız olursa nefes yaren
erkek olursa yusuf efe veya yağız efe

ben asla kayınvalidem veya kayınpederimin annemin babamın onun annesinin babasının vs. istediği isimleri koymam. çocuk bizim zaten kayınvalidem kayınpederim felan karışmazlar.ben 9 haftalık hamileyim.daha cinsiyeti belli değil.1 hafta sonra ultrasona giricem gözükür inşallah ama biz kız olsun istiyoruz =)
düşündüğümüz isimler:
kız olursa:ada doğa veya ada meva ama kesinlikle adayı koyucaz ve adayı kullanıcaz x)
erkek olursa:utku batu

sizin bebislerinizinde isimleri cok güzelmiss :) sağlıkla büyür melekleriniz inşallah ..

edit : babaannem Marilyn istio =) kız olursa.. kendi bulgar ve adı Marilyn oldugu için.bende çok istiyorum Marilyn olmasını ..
Ada Marilyn Erker hoş oluo aslında ( erker soyadımız)

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük oğlumun ismi Ömer Kerem, Ömer kayınpederimin ismi, Keremi eşim koydu.Küçük oğlumun ismi Ali Eren onun adını ben koydum.:)))

Benimde iki tane oğlum var Büyük oğlumun adını eşim koydu >>Alperen<< küçük oğlumun adı ise>>Ali Sinan<< Ali kayınbabamın ismi sinan adını ben koydum,,,,Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı ve sağlıklı ömürler versin,,,,,Eğer ölmeden bir tanede kızım olursa >> Zeynep Hilal<<koymak isterim,,,,

ben bekarligimdan beri tuana vardi aklimda isimide anlamida hem cok güzel hemde kulaga hos geldigi icin kizim olursa istemisdim hep
hamile kaldim ve kiz olursa tuana erkek olursa baranda karar kildik....
allah var ya her ikimizin aileside bizim isimlerimizi koymayinda ne koyarsaniz koyun demislerdi
ama bu isimleri duyunca kayinpederim neden arapca koyucaksiniz onca türk isimi varken dedi ve esim birden baska isimler aramaya basladi....
o sude isiminide cok begeniyordu ama kimseye söylememisdik ben tuana sude olsun madem dedim cift isim istemem dedi sude kulaga cok hos geliyo ama anlamini begenmedim sürülmemis corak tarla o yüzdende istemiyodum sonlara dogru aklimiza geldi kiz olcagida kessinlesince 3kiz ismi ben 3de o yazdi cekilis yapmaya karar verdik :)
o bana ben ona dedim cek diye sonucda ben cekdim okadar kalpden dilemisimki tuana ismini cekdim :) merakimdan onada cekdirdim geri kalan 5isimin icinden oda sudeyi cekdi,ertesi günde annesi demis esime oglum rüyamda gördüm kiziniza tuana sude ismini koyuyosunuz diye ki sudeden kimsenin haberi yokdu geldi anlatdi dedim her isde bi hayir vardir gel koyalim diye ama istemedi....
sonucda zafer benim :)
ama su gercek varki ben zorlu bi dogum gecirdigim icin esim anneme demis bundan sonraki cocuk isminide ona brakiyorum diye cünkü cok fazla aci cekdi kiyamadim ona diye saolsun :)

slm kızlar benim 3,5 yaşında bir kızım var ismi Şevval Yaren . Yaren ismini ben koydum Şevval'i babası. Bekarlığımdan beri bir kızım olursa adını Yaren koymak istedim. Çünkü öncelikle rahmetli babam anneme Yarenim derdi bir de benim kız kardeşim yok kızımı kendime arkadaş olarak doğurdum. Allah herkesin evladına hayırlı uzun ömürler versin

1 tane kızım var adı vildan
dedesi koydu adını
çok seviyomuş o ismi
anlamı çocuklar kullar köleler cennetin kapısında bekleyen dişi meleklermiş erkek meleklerede rıdvan deniyormuş
ben koymak isterdim ama kendi bebişimin adını
aframina koyacaktım
afraeygamber efendimiz zamanında yaşamış mübarek sahabelerden ubeyde nin kızının adıdır
basılmamış temiz toprak ayın 14. gecesi en parlak günü mina: mekkede kutsal dağın adı
adına çeksin isterdim nasip kısmet olmadı inşallah ikinciye

1 oğulum var adı Tuğra. kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı ama ben mızıkçılık yaptım eşim de beğendi bu ismi ve koyduk.kayınvalidem de öğrendi Tuğra koyacağımızı tepkisi şöyle oldu: oo daha ne güzel isimler var.güzel değil o isim.iççinde yumuşak g var dedi. biz de koyduk bu ismi. ondan sonra herkese benim oğlum koydu bu ismi dedi.internetten araştırmış bulmuş dedi.ben de hiç sesimi çıkarmadım ama uyuz oldum..............

oglumun adı deniz derin.esımle karar vererek koyduk.aslında ortada cocuk yokken verılmıs bır karardı ama bız hep kız olur dıye umıt etmıstık.allahtan sectıgımız ısım hem erkege hem kıza konulabılen ısımlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…