ocuklarmzn isimleri...

evliliğimizin ilk yıllarında eşim kızı olursa ismini kendisi koymak istediğini söylemişti.daha ben hamile bile değilken kızımız olursa isminin BUSE olacağını biliyorduk.4 sene sonra hamile kaldım ve kız olduğunu öğrenince eşim buse diye karnımı sever kızıyla konuşurdu.doğumundan 3 gün önece rüyamda kızımın doğduğunu ve ismini İLKİM BUSE koyduğumuzu gördüm.o güne kadar eşimden dolayı hiç isim düşünmemiştim hatta ilkim aklımın ucundan bile geçmemişti.sağolsun eşim bu rüyamı duyduktan ve ben doğum yaptıktan sonra kızım nüfüs cüzdanını çıkartmış bana getirdi.bi baktım ilkim buse yazıyor,nasıl mutlu oldum anlatamam.benim tatlı kızımın adı İLKİM BUSE

bende hamile diilim evlide diilimm:)) ama erkek arkadasımla hep erkek olursa ali kayra kız olursa masal düsünüyoruz kayra ve masal cok cok öncelerden düsündügüm isimlerdi o yüzden onları ben istedim ali yide bitanecikim istedi rahmetli dedesinin ismiymiş bende tamam dedim :))

benım oglumun ismi (dağıstan buğrahan) uzun bır isim ama herkes bısey istedi bizde kırmadık kım ne istedıyse koyduk adına sonuç busırnaşık şey:roflol:

büyük oğlumun adı can babası verdi
küçük oğlumun adı batuhan büyük oğlum bu ismi koymamızı istedi bizde kırmadık
yaşları 12 ve 9 yaşlarındalar
allah hepimizin çocuğunna sağlık sıhhat versin ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin

birtane oğlum var adıda semih allah cümlemizin evlatlarına uzun ömür versin...

Benim Bebeğim Yok Amaa Allah Nasip Edersee Eğerr Erkek Olursa Musab Efe
Kiz Olursada Hayra Istiyorummm

ölen kızımın ismi elif ti kızım kendine yakısır bir isimle cennete gitti ikinci kızım fatma gülsüm peyğamber efendimizin kızlarının ismi hemde hayatta hep gülsün diye ğülsün ğülsüm diye düsünmüstüm ayrıca esimin annesinin ve babaannesin ismi ücüncü kızımınki ise nesibe yagmur nesibe ismi büyük savaslardan birinde iki oğlu kocası ile savasa kelin muhterem bir kadın iki oğlu gözü önünde sehit düsüyor sonra kocası dayanamıyor ve kendide savasa ğiriyor ve aslanlar gibi savasıyor ama yaralanıyor peyğamber efendimizin dikkatini cekiyor ne muhterem kadın söyleyin cekilsin yaralarını sarsın bir istegi varmı sorun ya resulallah tek korkum ölürsem sizi bir daha görememek baska bir sey istemiyorum der peyğamber efendimiz olurmu ya nesibe hatun ölsen bile biz senle ayrılmayacağız sen benim cennet komsumsundur der yagmur ise kızıma rahmet bolluk getirsin diye bence isim cok önemli cocuğunuz size öbür dünyada neden anlamlı güzel bir isim koymadın diye hak soracak

oluşumun adı ahmet berat ahmeti babası istedi dedesinin adı.bende peygamber efendimizin adı diye çok sevdim.beratıda kızlığımdan beri düşünüyodum allah nasip etti koyduk.gelelim kızıma nisanur nurlu kadın demek.bu ismide ben çoook öncelerden hazırlamıştım.aslında ikizler ama ikizlerde yakın isimleri sevmiyorum.

benim kızımın adı Şeyma hastaneden eve geldiğimizde eşimin yakın bir akrabası bizdeydi kendisi imamdı.başka bi düşünceniz yoksa Şeyma koyun dedi Şeyma Peygamber efendimiz(s.a.v)in süt kardeşinin ismidir dedi.biz de çok sevdik ve şeyma koyduk.oğlumun adı Ahmet dedesinin ismi zaten ben de çok severim Ahmet ismini ama bana kalsaydı rahmetli babamın ismini koyardım yani Ali.

benim kızım var 2,5 yaşında su an adı havin:asigim:ismini babası ile ikimiz koyduk ben hamile iken haziran gecesi vardı ordan esti aklımıza:1hug:a.s.

benim kızım var 2,5 yaşında su an adı havin:asigim:ismini babası ile ikimiz koyduk ben hamile iken haziran gecesi vardı ordan esti aklımıza:1hug:a.s.

havin kurtcedeki bi isim
o dizinin hikayesini (senaryosunu degil) ozcan deniz yazmisti
baran da havin de kurt isimleri
kotu demiyorum sadece belirtmek istedim

beni kızımın ismi dila
sabah güneşi
ve iki gönül
demekmiş
hamileyken kızım olcağını
öğrendiğimizde eşimle
birlikte karar verdik.
erkek olsaydı kerim
verecektim...

benimde kızım adı hatice ,hatice annanemin adı kızım doğduğunda annanemle dayımların arası baya açıktı ve annanem çok üzülüyodu bende ona moral olsun diye onun ismini koydum saolsun eşimde hiç karışmadı ama bu sefer eşim koycak ismini ee en doğal hakkı adamın:roflol:

Benim kizimin adi Ecrin Su.

Hikayeside soyle birgun sitelerde kiz isimlerini ariyordum ve begendiklerimi kagida yaziyordum.Liste yaptim karsilarinada anlamlarini yazdim.Ve iclerinden birini secicektim.Kagidi aldim masaya koydum ve geldimki Ecrin ismini esim yuvarlak icine almis ve bu isim olsun demis.Aslinda ben secicektim ama o oyle yapinca zaten benimde hosuma gidiyordu ecrin ismi sonunda karar verdik ecrin olsun dedik.Su isminide kardesim dedi abla Su ekleyin ikinci isim olarak dedi onuda kiramadik.Ecrin Su oldu kizimin adi.Anlamida Sevap Allahtan gelen hediye demek.Ismiyle buyur insallah bitanecik kuzum..

cenabi Allah hepimizin evlatlarini bagislasin.......onlarin acilarini göstermesin ve isimlerine layik etsin insaallah....::))
Arkadaslar cocuklarinizin isimleri cok güzel her birinin degisik bir özelligi var....ne kadar güzeller......
sizlere cok tesekkür ederim buraya katilip ve cocuklariniz isimlerini nasil verdiginizi paylastiginiz icin....::))

Okyanus Kizimin Adini Babasi Koydu Değişik Olsun Diye. Diğer Kizim Nehir Onuda Abllasi Okyanus Koydu Adina Uysun Diye.Allah Hepimizin Çoluguna Çocuguna Hayirli Yazilar Yazsin Olmayanlarada Kucaklarina Olmayi Nasip Etsin.aminnnnnnnnnn

benim oglumun ismi berkay kadir ben hep kadir düşünüyodum ramazanda olucaktı dogumum birde içimden kadir geliyodu eşim berkayda olsund edi berkay kadir oldu oglum akdir gecesine bir hafta vardı dogmuştu :)

benim oğlumun adıda utku:)))

adını ben koydum....

çaba gösterilerek elde edilen zafer anlamında:)))

kızımın adı Ceren

bu ismi ben seçtim özel bir nedeni yok sevdiğim bir isimdi aslında Melisa ismini koymak istiyordum kızıma ama o doğduğu zaman yasaktı nüfusta geçmiyordu ben de Ceren ismini tercih ettim

yerimsenibenbenim oğlumun adı muhammed ataberk akgün herkez çok uzun olmuş diyor şu an 2.5 yaşında. ben hamileyken oğlum olursa isminin başına muhammed koyacağım demiştim.allahım şükür nasip etti bende koymazsam rahatsız olurdum manen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…