ocuklarmzn isimleri...

Büyük kızımın ismi Sevim babaannesinin ismi.Aileye gelen ilk kız torun olduğu için babaannesi istedi bende kırmadım.Küçük cimcimemin ismi Buse Yaren.Küçüğümün 2 ismi var Buse olanı ablası koymak istedi Yarenide ben çok istedim.Anlamı benim için çok güzel arkadaş, dost anlamında.Kızlarıma isimleri çokkk yakışıyor:dance: yarenim ve sevoşum sizi çok seviyorum:asigim:

Ayyy benim biricik kocacıımın adı da Sercan ve çok seviyorum bu ismi. Allah bağışlasın evlatlarınızı hepinizin.a.s.

bnm aşkımın adııda SERCAN çok seviyorum bu ismi..adı gibi gzl hayırlı olur evledınız inşallah

-----------------------------------------------------------------...

Son düzenleme:
Ben de bir cogunuz gibi cocuklarimin isminin Islamiyete ait Kurandan bir isim olamasini cok istedim.Cünkü bir vaazda cocuklarimizin bizim onlara verdigimiz isimden dolayi bizden hak alacagini isitmistim.Ilk kizimin ismi Zeynep.Zeynepim hayata tutunamadi maalesef Cennet kusu oldu.Ikinci oglum oldu adini güzel Kuran okusun diye Abdüssamed koyduk.Sonra bir kizimiz oldu.Adinida Sümeyye Merve koyduk.Islamiyette ilk sehit kadin oldugu icin.Biraz savasci olsun ,kendisini savunsun,dogru bildiginden sasmasin diye.Aynen de öyledir kendisi.Kücük cadaloz.

5 aylik hamileyim ve oglumun ismi Deniz Rafet olucak
Esim ve ben Deniz ismini farkli anlamlarda seviyorduk
ve bu isme karar verdik..
Rafet ise esimin babasInIn ismi..cok fazla torun istemesine ragmen
malesef iki yIl evel kaybettik ve onun isminide koymak istedik..
ama kIzIm olsaydI ismi Talya olucaktI..

a.s.iki kızım var ikisinin isminide kardeşim koydu.büyük kızım doğduğunda kardeşim enişte ismi ne olacak diye sormuş oda daha karar vermedik diye cevaplamış .kardeşimde tuğba koysanıza demiş.eşiminde hoşuna gitmiş adı tuğba oldu.küçük kızıma hamileyken hep gelir karnımı sever özledik seni çabuk doğ derdi.doğduğunda da ismini sen koy dedim kardeşime oda özlem olsun dedi.küçüğün adıda özlem oldu.

benim eger oglum olursa babasinin ismini takicam ve arkasina can, yani ErkanCan
kizim olursada babasinin cok istedigi ismi Tuana, anlami cok güzel, cennet bahcesine düsen ilk yagmur damlasi anlamina geliyor

benim eger oglum olursa babasinin ismini takicam ve arkasina can, yani ErkanCan
kizim olursada babasinin cok istedigi ismi Tuana, anlami cok güzel, cennet bahcesine düsen ilk yagmur damlasi anlamina geliyor

cok güzel isimler canim...insaallah olura.s.

Eylülde doğucak kızım.Adıda Asya allah nasip ederse.ben koydum:1rolleyes:

ben daha 6 aylık hamileyim..oğlum olacak..eşimin babasının ismi kemal..başına kemal konulacak mutlaka..kemal mert diye düşündüm..yada kemal tarık...hangisi güzel sizce???karar vermek çok zor..:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

benim oğlumun adi mehmet ege . mehmet babasinin isteği üzerine dede adı konuldu. oğlum kuşadasinda doğdu. biz sakarada yaşıyoruz. o sebeble bende ikinci ismini ege koydum. biz babasiyla ege diyoruz. sakarayadaki arkadaşlarda ege diyorlar. aydina gidince mehmet diyecekler ve öyle de diyorlar. ikilik oluyor. bebeğim büyünce hangini isterse öyle hitap edilsin. muhtemelen ege olur tabi. tüm bebekler adlariyla büyüsün.babanem şöyle derdi:ad bir boncuktur . takarsin gider diye... ama bebekler büyünce bazen isimlerini beyenmiyorlar.takinti yapıyorlar. umarım oğlum beğenir adini.

2 tane kızım var 5 yaşında biri çağla ismi babası koydu adını .yerimsenibenküçük kızım ayşenur ben koydum onun adınıdayerimseniben

bi tanecik kızım var adı ayşe nur ......eşimle flört dönemimizde kızımız olursa bu ismi koyarız diye kararlaştırmıştıkve öylede oldu..nurlu bereketli kadın anlamında.....bi oğluşum olacaktı ama olmadı rabbim onu yanında istedi.eğer doğsaydı ismi kerem olacaktı.......

benim oglumun adi da gurkan efe.gurkani babasi koydu efeyide amcasi trden aramis soylemis abi efede koyun diye oyle koyduk.aslinda ben mirac burak koyucaktim ama esim istemedi tasiyamaz gunah olur diye.hep icimde ukte kaldi.

Masaallah cocuklariniz isimleri cok güzel...Allah onlari sizlere bagislasin.....

Benim Bir Oğlum Vardi öldü Adi Da Muhammed Efe ...
Ama şimödi Hamileyim Kizimiz Olacak Allah Nasipederse Inşallah Adini Ne Koyacağimiza Kararvermedik.fikri Olan Varsa Söylesin ...

valla sen böyle sorunca yazmadan edemedim sevdigim isimlerden birkacını EBRAR mesela büyük insanlar demek ERVA cennette su dağıtan kişi demek ECRİN Allah'ın hediyesi demek CEYLİN cennet kapısı demek, NUREFŞAN nur saçan demek,ZİŞAN şanlı demek BERSUMA bir melek ismi ALARCIN güzelliğini ateşin kırmızısından alan demek AHSEN en güzel demek aklıma geldikce yazarım daha Allah analı babalı büyütsün haaa bu arada ben henüz bekarım ama bebegim olunca ismini yıllar önce belirlemistim KATRE LALİN olacak katre damla demek lalin de al dudaklı güzel kız demek..

benim bebişimin adı Hatice Ceren. Hatice hem Hatice annemizin adı hemde kayınvalidemin adı. kayınvalidem isim konusunda herhangi birşey söylemedi ama onun hoşuna gider diye düşündük. bu arada kızıma kayınvalidem bakıyor. ben ecrin ceren istemiştim ama babiş Hatice Ceren istedi. şimdi kayınvalidem Hatice diye seviyor ama biz ikisini de kullanıyoruz. ileride kendisine kalmış.. bi kızım daha olursa ecrin su koycam adını. oğlum olursa yusuf ve hamza ismini çok beğeniyorum. ama onada kayınpederin ismini verebiliriz.çünkü ailede hep kız torun var. erkek olursa onun ismi şart yani. görümcem bebek sezonunu kapadı iki kızı var. eltim 2.ye sıcak bakmıyor. 2. ve 3. ye sıcak bakan bi ben varım

benim ilk kızım doğana kadar bebişimin ismine karar verememiştik 10 gün kadar isimsiz gezdi çocuğum sonra aldık elimize ansiklopediyi anlamını çok beğendiğimiz için BETÜL dedik çokta sevdiğim bi isimdi ortak karar oldu yani, ikinci oğluşumun isminide daha doğmadan ben istedim eşimde beğendi BAHADIR koyduk ikisinin isim anlamıda çok güzel hayat boyu üzerlerinde taşırlar inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…