İnsanlar neden böyle hayır aldıysan vericeğin zamanı da bil hee veremeyeceksen deki arkadaşım böyle böyle durumum yok senide zor durumda bırakıyrm ama durum bundn ibaret de banada yazık değil mi şimdi napacagm bilmiyorm birde bunu yaptgm için kendmi suçlu hissettirdi bana bu yüzdende ayrı kızdım ona yani.İyi yapmışsın sonuçta senin de ihtiyacın var.
Çok iyi yapmışsın. Kibarca anlatmışsın durumu. Kırılacak hiçbir şey yok. İçin rahat olsunMerhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
Valla kendimi ondan borç para istiyormuşum gibi hissetim o kadar içim el vermedi yani.Zaten geri vereceğini söylemiş. Siz de zor durumdasınız ki olmasanız bile borç olarak vermiş olduğunuz için sormanız normal bence.
3 ay olmuş sonuçta
İyi yapmışsın miya ama çektiğin mesaj yanlış.Sana 3 ay önce 300 lira para vermiştim artık onu ödemen gerek ve ben paramı istiyorum diyecektin.Sen veremezsen ben kuzenimden isterim demen yanlış olmuş sanki alacağını istemek değilde sen ondan borç istiyormuşsun gibi olmuş kuzenimden isterim diyerek madem öyle kuzeninden istesin diye düşünmüştür karşı taraf.Merhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
yok yazmadı ve mesajı gördüğünüde cok iyi biliyorum yani normalde beni iki günde bir arardı ama ortadan kayboldu bir anda benim kızdıgm parayı vermemesi değil bana açıklama yapmaması bana deseki ben parayı veremicm tmm arkadaşm helal olsun isteimyrm der basımn caresine bakarm ama bunun yaptıgı beni kullanmaya giriyor artk bn böyle düşünüyrm.Cevap yazmadi mi daha
İyi yapmışsın miya ama çektiğin mesaj yanlış.Sana 3 ay önce 300 lira para vermiştim artık onu ödemen gerek ve ben paramı istiyorum diyecektin.Sen veremezsen ben kuzenimden isterim demen yanlış olmuş sanki alacağını istemek değilde sen ondan borç istiyormuşsun gibi olmuş kuzenimden isterim diyerek madem öyle kuzeninden istesin diye düşünmüştür karşı taraf.
vermezsede artk napayım görüşmeyeceğim gerçek yüzünü görmş oldum.3 ayda vermeyen şimdi hiç vermez bence. az bile yapmışsın.
Allah seni yaBende kaç sene önçe arkadaşımdan borç almıştım, o zaman maddi durumum bayağı kötüydü. Ne zaman ödeyebilirim bilmiyorum demiştim. O da canın sağolsun demişti. Ödedim mi hatırlamıyorum iyi hatırlattın, ben bi arayıp sorayım ödedim mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?