Ay evet ödememişimİstemiyorum ben sana onu ihtiyacın olduğu için verdim ve canın sağolsun demiştim o zaman da dedi. Bana univ. okurken yaptıklarının yanında devede kulak kalır dedi. Canım arkadaşım benim Helal hoş olsun, doğacak yeğenime bişiler alırsın dedi. Bende altın takmaktan yırtamazsın ama dedim, tamam dedi. Yüzsüzlükte level atladım şu an
İyi niyetinden dolayı yapmışsın bunu. Kendini suçlama bir daha böyle bir şey olursa bu yaşadığın aklına gelsin.Birde benim yaptıgım bir salaklık daha var ben buna parayı şirketin benm şirketin harcamam gerekn paradan tutup verdm yani bu şirketin parasıydı bende suan şirkete borçluyum aslında benm şuan düştğm durum kötü işin içinden bir şeklde çıkacagm ama bu aptallıgımıda unutmayacagm.
Oncelikle duzgun yazdiginiz ve paragraf koydugunuz icin cok tesekkurlerMerhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
Emanet vermişin zaten parayi borç vererek istemek tabiki de hakkin canim.
Onun sana istemeden vermesi gerekirdi.
3 ay geçmiş 300tl de çok büyük bi para değil zamanın da verebilirdi.
İyi niyetinden dolayı yapmışsın bunu. Kendini suçlama bir daha böyle bir şey olursa bu yaşadığın aklına gelsin.
Ama o kişiye de bi ayar çek bence. Hiç sevmem böyle insanları
geç bile kalmıssınız istemekleMerhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
Oncelikle duzgun yazdiginiz ve paragraf koydugunuz icin cok tesekkurler
Son zamanlarda konu okumak eziyet halini almaya baslamisti
Konunuza gelince asla kendinizi kotu hissedeceginiz birsey yok
2hafta icin alinmis 3ay olmus,Arkadasinizin kotu hissetmesi lazim parayi alacak kadar samimi,istendiginde bir msj atamayacak kadar cekinceli mi?
İnsaniz hepimizin dar zamanlari oluyor bunlar normal ancak sizi arayip veya msj atip ya arkadasim dardayim ben aklimda
Ama elim skisik ilk firsatta odeyecegim dese amenna
Neyse sizin fazla birsey yapmaniza gerek yok
Muhtemelen kusluk cikarip odemeyecek araniz soguyacak benimde verdigim biri vardi aynini yapti.Parayi aldiktan sonra ne aradi ne sordu kusluk cikartti yatti ustune hastasi vardi basimin gozumun sadakasi olsun dedim gectim
Arkadaslarla borc harc islerine ortaklik islerine girmemek lazim hem arkadastan hem sinirlerinden iyiniyetinden oluyor insan
Ben hala saf gibi bir umut getirir diye bekliyorum ama saflık işte bendekigeç bile kalmıssınız istemekle
100 tl de olsa neden kalsın kı bır baskasında paranız
ama sankı uzerıne yatmıs gbı gorunuyor
Emanet vermişin zaten parayi borç vererek istemek tabiki de hakkin canim.
Onun sana istemeden vermesi gerekirdi.
3 ay geçmiş 300tl de çok büyük bi para değil zamanın da verebilirdi.
verimi kötü olayım yoksa vermeden mi hesabı
bunu bende bu gunlerde çok fazla yaşıyorum , verdim ama hiçççç oralı olmuyorlar bile geri dönüş için
siz sessiz kalmayınBen hala saf gibi bir umut getirir diye bekliyorum ama saflık işte bendeki
bugunde beni arayıp bir acıklamaa yapmazsa hiç aramasın zaten.
siz sessiz kalmayın
siz arayın
paramı getır deyın
yumusak olmayın
almasını bıldıgı gbıo vermesını de bılsın
insan paranın derdinde değil ama en azından olumsuzda olsa bir haber bekliyor yani vericem yada vermicem diye zaten gidip bogazna yapışcak halim yok işte insanlar değişmiş herkesi kendm gibi sanıyorum.
çok iyi niyetlisin
kendi paranı isterken bu kadar kasılmana gerek yoktu
direk borç verdiğim 300 lırayı alabilir miyim yazsan bile kırılmaya hakkı yok
zaten borcun vadesi çoktan geçmiş
sen niye utanıp sıkılıyosun
o utansın biraz
valla kime bu kadar güvenpde bir kaç milyar verdnz ayıptr sormasıne yazıkkı canım gene senınkı 300 tl benımkı bir kaç milyar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?