• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ki ne of

Borcunu vaktinde geri vermedigi icin asil o ayip etmis. Veremeyecekse de haber verip falanca zamanda vercegim demeliydi.

Of sorma tatlım sırf bu yüzden arkadaşlarımla artık bir eşyamı paylaşmıyorum artık ödünç vermek falan... Gelmiyor arkadaş ben eşyamı istemeden GELMİYOR! Hayır istediğimde de YEMEDİK gibi tepkilerde aldım. İyide arkadaş şu gün kullanıcam diyorsun o günün üzerinden birkaç gün geçiyor ee versene benim ödünç aldığın eşyamı. Suistimal edildim. Sütten dilim yandı o yüzden artık YOK. Borç para vermek adetim değildir zaten çok acil sağlık meselesi dışında ihtiyacı yoksa ben de de yok derim varsada. Uğraşamam sonra... :KK67:

Of sorma tatlım sırf bu yüzden arkadaşlarımla artık bir eşyamı paylaşmıyorum artık ödünç vermek falan... Gelmiyor arkadaş ben eşyamı istemeden GELMİYOR! Hayır istediğimde de YEMEDİK gibi tepkilerde aldım. İyide arkadaş şu gün kullanıcam diyorsun o günün üzerinden birkaç gün geçiyor ee versene benim ödünç aldığın eşyamı. Suistimal edildim. Sütten dilim yandı o yüzden artık YOK. Borç para vermek adetim değildir zaten çok acil sağlık meselesi dışında ihtiyacı yoksa ben de de yok derim varsada. Uğraşamam sonra... :KK67:
Genelde bende öyleyimdir ama o gün nedensen iyilik melekliğim tuttu. En iyisini yapıyorsun bsvr.

Merhaba bayanlar,

Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.

Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.

Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.

Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
ayyy bu szie ders olsun bir daha vermeyin borç falan. Ben zamanın da o hataya çok düştüm sonra pişman oldum. Alemin zengini ben miyim ki? Boş verin yok deyin isteyenlere.

Merhaba bayanlar,

Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.

Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.

Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.

Bende de var onun aynısından, hem de kuzenim.. Her gün alkole verecek parası var ama bana gelince durumlar çok kötü..

Ayıp etmemişsiniz. Arkadaşınız sizden iki hafta sonra ödeyeceğim diye almış bu parayı ve iki buçuk ay olmuş,lafını dahi etmemiş. Ödeyememiş olabilir söz verdiği tarihte ama en azından"sana 2 hafta demiştim ama toparlayamadım,beni biraz daha idare edebilirmisin"demeliydi.
O utanıp rahatsız olmuyorsa sizde istemekten utanmayın.

Ayıp etmemişsiniz. Arkadaşınız sizden iki hafta sonra ödeyeceğim diye almış bu parayı ve iki buçuk ay olmuş,lafını dahi etmemiş. Ödeyememiş olabilir söz verdiği tarihte ama en azından"sana 2 hafta demiştim ama toparlayamadım,beni biraz daha idare edebilirmisin"demeliydi.
O utanıp rahatsız olmuyorsa sizde istemekten utanmayın.

artık ona kabus olacagım sürekli rahatsz edeceğim arayacagm kendisi kaşındı. bana bugun cvp verseydi bişey demiyecektm ama bu yaptıgı terbiyeszlk

Merhaba bayanlar,

Ah canim ahhh
Iyilikten maraz dogar demisler dogru demisler
Mesaj atmakla yanlis yapmamisin
Bu sikintinin aynisini bende yasadim kimseyle paylasamadim
Verdigim miktar ise 1800€ dusunun
o para gitti
seni cok iyi anliyorum
Allah bildigi gibi yapsin boylelerini

Merhaba bayanlar,

Eşimde Şen'im gibi be ayıp olacak yahu senin paran
Ben lisedeyken bir kıza 20 lira verdim bütün arkadaşlardan toplamış hepsi utanıyor ben istedim gitti bakkala bozdurdu of senin yüzünden bozdum paramı dedi
Benim paramla 200 luk yapmasaydın dedim
Eşimde birine kaç yıl önce 15 bin vermiş adam ödemiyor araba almış arabasını satsın ödesin benim paramı kullanıp birde utanmadan cvp vermiyor

iki hafta sonra istemen bile utanılacak birşey değil, iki hafta sonra diyorsan iki hafta sonra getirmen lazım. getirmiyorsan dolandırıcısın demektir. sen ayıp mı yaparım diye düşünürken, paran uçmuş geçmiş olsun. birkaç gün ses seda çıkmazsa, o para en sevdiğinden çıksın vs. diye beddua et bol bol :) içinde kalmasın

Utanılacak sıkılacak bişey yok ki sizin açınızdan, utanması gereken insan zaten rahatmış baksaniza cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Benim de 15.000 tl uçtu gitti ara ki bulasın ahh ahhh yine geldi aklıma:kızgın:

Back
X