• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ki ne of

Merhaba bayanlar,

Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.

Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.

Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.

Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
Iyi yapmissiniz mesaj atmakla. borc verirken iyi ama geri isterken kotu oluyorsunuz malesef.3 yil once yasadigim bi olay aklima geldi.ev arkadasim parasinin olmadigini ve ihtiyacinin oldugunu soyleyip benden ilk once 250 tl sonra 400, 500 derken 750 tl borc verdim. borc verirken iyi biriydim ona gore.bana ihtiyacin oldugunu soyledi sonra ben bunu gozlemledim baktim internetten fuzuli alisveris yapiyor full lüks kiyafetler..mesela elbise aldi 400 tl ye ve ihtiyaci yokken pantolonlar falan neyse.bana da bu durum batti acikcasi kendimi enayi gibi hissettim.sonra benim aileme para gondermem gerekiyordu ben 750 tl yi istedim unutmus hanfendi aldigi paralari, yaziyo ciziyo hesap yapiyor falan hep eksik cikariyo. Allah tan ben de gün gün telefonuma yazmistim hangi tarihlerde ne kadar borc aldigini. bana "ailene butun birikmis paranimi gondereceksin" diyor inanmiyor bana, yalanci muamelesi yapti. parami aldim ama kötü oldum parami almakla.hic almayip onda kalsaynis aramiz iyi olacakmis. o gun bugundur tövbe ettim kimseye borc vermiyorum. verirken iyisiniz alirken sizden kötüsü olmaz.

Ayni ben salaklligimiza a doymayalım ,bides erkek olacaklar,
Bende nerd3yse tövbe ettim ,dedimki acaba ayni kişiye ki verdik paraları:)
perpa diyince yok dedim o değil
Alırken hepside iyiler zaten, okadar çok yadadimki artik inşallah akıllandım,en son benim verdiğim kişi telf tamamen kapattıydı,ben yinede saf,saf, şarz yoktur,müsait değildir diye,diye,anlamam haftalarını aldı,nitekim aldığı hiçbirşeyi getirmedi 3 yıl oldu dun gibi hala ama

Artık asla kimseye borç fln yok,
Arada ufak tefek istiyenler oluyor da onlarda getirmiyor

Allam benimv3 krş borcum olsa gece uyuyamam nasıl bir karaktersizlik bu

Arkadasin biraz paranın ustune yatmaya çalışıyor bence. Borcunu odeyecek olan insan telefonuna cevap verir en kotu suan ayarlayamiyorum der.

Utanılacak sıkılacak bişey yok ki sizin açınızdan, utanması gereken insan zaten rahatmış baksaniza cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Benim de 15.000 tl uçtu gitti ara ki bulasın ahh ahhh yine geldi aklıma:kızgın:

ah canım 15000 mi ?
valla ben olsam yataklara düşerm 15000 ne demek :D
simdi aradım şirket telefonmdan gene acmadı ona öyle bir mesaj atıcamki aramasada olur içimde kalmasın yeter.

Iyi yapmissiniz mesaj atmakla. borc verirken iyi ama geri isterken kotu oluyorsunuz malesef.3 yil once yasadigim bi olay aklima geldi.ev arkadasim parasinin olmadigini ve ihtiyacinin oldugunu soyleyip benden ilk once 250 tl sonra 400, 500 derken 750 tl borc verdim. borc verirken iyi biriydim ona gore.bana ihtiyacin oldugunu soyledi sonra ben bunu gozlemledim baktim internetten fuzuli alisveris yapiyor full lüks kiyafetler..mesela elbise aldi 400 tl ye ve ihtiyaci yokken pantolonlar falan neyse.bana da bu durum batti acikcasi kendimi enayi gibi hissettim.sonra benim aileme para gondermem gerekiyordu ben 750 tl yi istedim unutmus hanfendi aldigi paralari, yaziyo ciziyo hesap yapiyor falan hep eksik cikariyo. Allah tan ben de gün gün telefonuma yazmistim hangi tarihlerde ne kadar borc aldigini. bana "ailene butun birikmis paranimi gondereceksin" diyor inanmiyor bana, yalanci muamelesi yapti. parami aldim ama kötü oldum parami almakla.hic almayip onda kalsaynis aramiz iyi olacakmis. o gun bugundur tövbe ettim kimseye borc vermiyorum. verirken iyisiniz alirken sizden kötüsü olmaz.
zaten sinirlerim gergin bunu okudum iyice sinir oldum şıfıntıya bak hele birde yüzsüz gibi üste cıkmaya calısmıs.

Ayni ben salaklligimiza a doymayalım ,bides erkek olacaklar,
Bende nerd3yse tövbe ettim ,dedimki acaba ayni kişiye ki verdik paraları:)
perpa diyince yok dedim o değil
Alırken hepside iyiler zaten, okadar çok yadadimki artik inşallah akıllandım,en son benim verdiğim kişi telf tamamen kapattıydı,ben yinede saf,saf, şarz yoktur,müsait değildir diye,diye,anlamam haftalarını aldı,nitekim aldığı hiçbirşeyi getirmedi 3 yıl oldu dun gibi hala ama

Artık asla kimseye borç fln yok,
Arada ufak tefek istiyenler oluyor da onlarda getirmiyor

Allam benimv3 krş borcum olsa gece uyuyamam nasıl bir karaktersizlik bu

İçimden geçen bütün küfürleri ediyorum parayı vermemsinde değilm telefonlarıma cvp vermemesindeyim ne kadar terbiyesizmiş. şeytan diyor mesaj bi sürü şeyler söyle rahatla

Evet arkadaşlar sonunda ulaştım üç kagıtcıya.
Yok cok hastaymısta geri dönememişte en geç cumaya kadar parayı göndericem bugun halletemye calıscam ama en geç cuma dedi sana getirirm dedi bnde hesap numaramı atıyorum buraya gönder dedm bekliyeceğim bakalm pek inanmadım ama parayı yollayacagına falan.

Merhaba bayanlar,

Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.

Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.

Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.

İyilikten maraz doğar
Benimde aynı şey başıma geldi verdim kötü oldum resmen ,
Sonunda bende mesaj atarak hallettim ama inan sanki alacaklı o gibi yerin dibine girdim yazarken
Aslında para verip kötü olacağına paran olsada yok diyip kötü olmak daha iyi sanırım :)

İyilikten maraz doğar
Benimde aynı şey başıma geldi verdim kötü oldum resmen ,
Sonunda bende mesaj atarak hallettim ama inan sanki alacaklı o gibi yerin dibine girdim yazarken
Aslında para verip kötü olacağına paran olsada yok diyip kötü olmak daha iyi sanırım :)

Ben genelde böyle param yok diyip geçiştirenlerdenim ama nedense o an iyilk meleği olasım geldi cıkarttm hemen verdm. :)
Şimdide cumaya kadar vereceğini söyledi bakalm hç sanmyrm ama.

Ben genelde böyle param yok diyip geçiştirenlerdenim ama nedense o an iyilk meleği olasım geldi cıkarttm hemen verdm. :)
Şimdide cumaya kadar vereceğini söyledi bakalm hç sanmyrm ama.

zaten bende de varsa yok diyemiyenlerdenim,kalbim çok hassas ve sonra vermediğim için takıntı yapar gece yastığa kafamı koyduğumda vicdan azabı çekerim.Dediğim gibi bazen vurdumduymaz olmak gerekiyor.Umarım verir,ben kurtardım darısı size :))

zaten bende de varsa yok diyemiyenlerdenim,kalbim çok hassas ve sonra vermediğim için takıntı yapar gece yastığa kafamı koyduğumda vicdan azabı çekerim.Dediğim gibi bazen vurdumduymaz olmak gerekiyor.Umarım verir,ben kurtardım darısı size :))
ayy hadi inşallah canım kurtulurm bu işten diye ümit ediyrm.)

borc alirken kendine guvenemiyorsa kisi tarih vermiycek diyecekki ozaman ne zaman oderim bilemiyorum elime gecince vericem boyle 2 hafta sonra 1 ay sonra denilince bekler haliyle insan

borc alirken kendine guvenemiyorsa kisi tarih vermiycek diyecekki ozaman ne zaman oderim bilemiyorum elime gecince vericem boyle 2 hafta sonra 1 ay sonra denilince bekler haliyle insan
sonra mesaj atınca bozuluyorlar.
hata bendemi yani şimdi.

ben çalıştıgım firmada müdürüm o yzden beni çok zengn sanıyor galiba.
ama oyle bir sey yok işte benmde aileme karşı sorumluluklarm var zaten bir sürü borcu var babamn annemn. insanlara hersey kolay geliyor müdürüm diye param cok sandı beni galba ki her zaman lafın arasındada şakayla karşk derdi sen müdürsn paran coktr senin diyede oyle bir dünya yok malesf.
müdürler patronlar öle maalesef sinir oluyom ben ya.
zam vermek bile istemiyolar daha ne diyosun.

Merhaba bayanlar,

kuzenimden isterim kısmına hiç girmeseydin.Yok bende iste diyecek.Vermesi gerekir ayıbı o yapmış.Paranı al bidaha da borç verme.

Back
X