Iyi yapmissiniz mesaj atmakla. borc verirken iyi ama geri isterken kotu oluyorsunuz malesef.3 yil once yasadigim bi olay aklima geldi.ev arkadasim parasinin olmadigini ve ihtiyacinin oldugunu soyleyip benden ilk once 250 tl sonra 400, 500 derken 750 tl borc verdim. borc verirken iyi biriydim ona gore.bana ihtiyacin oldugunu soyledi sonra ben bunu gozlemledim baktim internetten fuzuli alisveris yapiyor full lüks kiyafetler..mesela elbise aldi 400 tl ye ve ihtiyaci yokken pantolonlar falan neyse.bana da bu durum batti acikcasi kendimi enayi gibi hissettim.sonra benim aileme para gondermem gerekiyordu ben 750 tl yi istedim unutmus hanfendi aldigi paralari, yaziyo ciziyo hesap yapiyor falan hep eksik cikariyo. Allah tan ben de gün gün telefonuma yazmistim hangi tarihlerde ne kadar borc aldigini. bana "ailene butun birikmis paranimi gondereceksin" diyor inanmiyor bana, yalanci muamelesi yapti. parami aldim ama kötü oldum parami almakla.hic almayip onda kalsaynis aramiz iyi olacakmis. o gun bugundur tövbe ettim kimseye borc vermiyorum. verirken iyisiniz alirken sizden kötüsü olmaz.Merhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.