OFF OFF...

Benimde mantığım almıyor.
Kızın anlattığı çoğu şeyle eşimin itirafı tutuyor evet.
Ama geç kalınmış bir itiraf tabiki
Kızın dediği bana enayisin safsın gösterişçisin.

Cok sakin gordum seni, yaniliyor da olabilirim. Nasil sogukkanliligini koruyabiliyorsun? Ben boyle bir durumda kendimi kaybederdim, hakliyken haksiz duruma duserdim.

Cok sakin gordum seni, yaniliyor da olabilirim. Nasil sogukkanliligini koruyabiliyorsun? Ben boyle bir durumda kendimi kaybederdim, hakliyken haksiz duruma duserdim.

Soğukkalnlı mı lütfen yazdıklarımı kendinizi yerime koyarak okuyun.
Beynim uyuşmuş durumda ağlamaktan gözlerim şişti.
Olayın şokundayım.

Erkek yada bayan die genellemiycem hicbir zaman insanoglunun sevgisin cok emin olmamaliyiz cunku bu sekilde baslik acan bayanlarin hikayesinde hep cok kiskanilan bi iliskimiz vardi yada beni cok sevio eminim ifadeleri oluo

Soğukkalnlı mı lütfen yazdıklarımı kendinizi yerime koyarak okuyun.
Beynim uyuşmuş durumda ağlamaktan gözlerim şişti.
Olayın şokundayım.

Kendimi senin yerine koyarak okuyorum, onun icin bu yorumu yaptim. Acini kendi icinde yasiyorsun, aglamayi seciyorsun. Ben olsam daha hircin saldirgan bir tavir sergilerdim boyle bir durumda. Kotu birsey soylemiyorum; aksine senin tavrin daha olgun diyorum. Buraya konu acarak fikir aliyorsun, daha mantikli davranabiliyorsun. Cok zor bir durum... Affetsen de, esine eskisi gibi guvenebilecek misin? Daha da onemlisi eskisi gibi sevebilecek misin?

Seveceğimi sanmıyorum her bakışımda iğrenerek bakıyorum.
Sakinliğimi koruyorum evet kismeyede duyurmadım ama pişman olmamak için iyice kara vermeye çalışıyorum.
Arkadaşlarım yuva bozma dedikleri için burada objektif karar almak için yazdım.
Ağlıyorum evet elimden başka hiçbirşey gelmiyor çünkü.
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Çok acı

evlendikten sonra bitmemiş ki bence
bitiren adam telefonunu falan neden değiştirmez?
bu adamın korkusu yok ama neden yok ben anlayamadım
Evet haklısın
Şu anda bende onu düşünüyorum.
Bana nasıl ulaşacakalrını düşündü bunu hiç düşünmemiştim.
Gerçi ben fb bağımlısı gibiyim tekrar açardım kapatmazdım.
Kız yakanı bırakacam son kez görüşelim demiş ve düğünden 1 ay önce son kez görüşmüşler ve kız orda foto çektirmiş.
Eşim özensiz giyinmiş bir arkadaş sormuştu.
Normal eski bir tişört ve kot özenli gibid eğildi fotoda.

özenli değilmiş ama foto çektirebilmiş bu da ilginç , arkadaşım hala kocanı savunuyorsun anlıyorum seviyorsun kondurmak istemiyorsun ama kendine yazık etme .

Senleyken başkasına ait olmuş bir adama ancak iğrenilerek bakılır zaten.. Cinsellik şart değil gönlü kaymış işte diğer kadına. işin doğrusu cinsellikten daha acı geliyor bu bana.

özenli değilmiş ama foto çektirebilmiş bu da ilginç , arkadaşım hala kocanı savunuyorsun anlıyorum seviyorsun kondurmak istemiyorsun ama kendine yazık etme .

Hayır biri sormuştu nasıl giyinmişti özenli miydi diye.
Bizim çektirdiğimiz fotolar gibi değil gülmeden normal zorla çektirmiş gibi.
Savunmuyorum gerçekten.
Çünkü tek suçlu eşim kısa ve net !!!

siz artık boşverin özenini falan
belli ki karar vermek için kendinize süre vermişsiniz
bu süre içinde çevrenizdeki herkesle eşiniz de dahil iletişimi kesin o şekilde verin kararınızı
bir süre belirleyin
o süre boyunca eşinize uzak kalmak istediğinizi, o süre sonunda kararınızı vereceğinizi söyleyin

Hayır biri sormuştu nasıl giyinmişti özenli miydi diye.
Bizim çektirdiğimiz fotolar gibi değil gülmeden normal zorla çektirmiş gibi.
Savunmuyorum gerçekten.
Çünkü tek suçlu eşim kısa ve net !!!
böyle ucuz bir kadınla seni muhatap etmiş ya daha ne bekleyeceksin bu adamdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…