OFF OFF...

Eşim en son dayanamamış ve yeter beni arama falan deyince kız bana yazmış ümidi tamamen bitince.
Ama kız hala bana gelecek seni boşayıp diyor.
Bunu boyle anlatan esin ama...yani sana yalan soyleyen kisi.

Belki kizi kandirdi burada bir suru konu var sevgilim evlendi ama beni seviyor bosanacakmis diye umut verilen kadin var bakti esinde hareket yok belki kavga ettiler o da bunu odetmek istedi...

Bir erkek iki tehditle kuzu kuzu cafelere gitmez. Gitse bile fotograf cekiliyorsa ben o adamin aklindan suphe ederim. Bu durumda esine dikkat et herkes tarafindan kolayca kandirilma olasilgi cok yuksek...

gerçekten off offf Allah hakkınızda hayırlısını ihsan etsin inşallah...Yalnız benim anlamadığım kız eşinizin face şifresini kırdı ise eşiniz tekrar o face nasıl girdi de sizle birlikte o adresi kapatabildi? Bildiğim kadarıyla face şifresi kırıldı ise şifrenin değiştirilmesi gerekir ve o değiştirilen şifre olmadan siz o hesaba giremezsiniz..İnşallah yanılıyorumdur.

Ya ben ne dediğimi inanın bilmiyorum. Daha olay çok taze yüzyüze 2 kere görüşmüşer. ama telefonla konuşmuşlar facede konuşmuşlar. çok ağır çok
eşinizin o yazmış dediği face konuşmalarını büyük ihtimalle eşiniz yazmış
bakın bakalım o üzülmüş mü o konuşmaları yaparken
burada bir anlık gafletten bahsetseniz anlamaya çalışırım
ama siz içinde telefon görüşmeleri olan, yazışmalar olan, bir de üstüne yüzyüze görüşme olan bir ilişkiden bahsediyorsunuz
barışacaksanız da bari blöf yapın da kaybetme korkusu yaşasın birazcık

Evet iyi anlaşıyorduk hiç beklemezdim cidden beni seviyordu yani bir kadın hisseder bence.
Ama unutamam ömrüm boyunca bu olayı çok ama çok zor.

Belli ki o kadını umutlandırmış ve sonra bırakmış kadın da hırs yapıp size ulaşmış ..
Eşiniz bu hataları yaparken nelere mal olacağını eminim ki düşünmemiştir bile ..
Şuan pişman belki sizi kaybetmek korkuyor ama bu onu temizlemiyor maalesef işte ..
Ailelere açtınız mı konuyu .? Aynı evde misiniz şuan ?

Cafeye nişanlıyken tanışmaya yüzyüze görüşmeye gitmiş.
2.sinde de yurtdışına gidecem söz bidaha seni rahatsız etmeyeceğim ama son kez görüşelim dediği için gitmiş eşim.

Mailden değiştik tekrar şifreyi bir süre kız kullanmış eşim girmediğinden farketmemiş.

Hayır daha kimseye anlatmadım anlatamadım.
Ailem eşimi çok sever onlarda şoka girecek eminim.
Kimse beklemez eşimden o kadar iyi bir insandır ki herkes eşin nasıls eni seviyor nasıl şanslısın nasıl yakışıyorsunuz falan derdi bzie

Öyle mi dersin.
Ne yapayım sence okypete. Beynim durdu inan ki
Senin düşüncelerin çok öenmli benim için.
teşekkür ederim. ama ben hazmedemem.
kendini dinle, bunu unutabilecekmisin,bir daha yapmayacağına emin olabiliyor musun.
bir çizgi çekebileceksen,unutacaksan ömrün boyunca bu tedirginliği yaşamayacaksan et derim.
ama ben edemem. bu benim kararım olurdu. ama kkda bunu kabul edip hayatına kocasıyla devam edenlerde var. sen kendini tarrt. kendin karar vereceksin buna.

Bnde hazmedebileceğimi düşünmüyorum unutacağımıda sanmıyorum.
Ama onu bu kadar severken hala aklım almıyor. Bir iki arkadaşıma anlattım evliyken yapmadıysa yada cinsellik yoksa aldatma sayılmaz dediler ama başka bir kadın var işin ucunda çok gurur kırıcı.

ben esinizi hic inandirici bulmadim acikcasi.. her aldatan erkegin potansiyel kacis tuneli "bana iftira atiyor, beni tehdit ediyor" yalanlaridir

ayrica is sadece face'te/whatsapp'ta/tel'de konusmakla kalmamis, 2 kere gorusmusler, o nedenle de tehdit edilmis gibi gelmiyor bana, insan kendini tehdit eden biriyle fotograf cektirir mi?

bisey diyemiyorum, herkesin yasantisi, tercihleri, secimleri farkli.. ama ben olsam arkama bile bakmadan bosanma davasini acardim. gencim, guzelim, bu adam bana yar olamadiysa mutlaka disarida baska birisi vardir benim icin derdim ve ozguvenimden de hicbisey kaybetmezdim. herkes hatasinin bedelini odemeli. cocugunuz yok en azindan, daha saglikli dusunebilirsiniz su asamada.

Fotoğraflar tehditten önce yani ilk tanıştıklarında. Evet çok haklısınız

Aynı başlıktaki gibi koca bir off ..
Çok zor .. Herşey güzel giderken bu tarz bir durumla karşılaşmak çok daha zor ..
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah .. Belli kafan çok karışık duygular, düşünceler allak bullak .
Bir psikoloğa mı gitsen acaba ? Yararı olur belki .. En azından sağlıklı düşünüp, tartıp bir karara varmanı sağlar
diye düşünüyorum ..

bence tam tersi
keşke sadece cinsellik olsaydı
nişanlılık döneminde cinsel açlıkla dürtülerine, nefsine yenilmiş diye kendinizi avuturdunuz belki
şimdi avunacak neyiniz var?
eşinizin yaptığına kendi içinizde nasıl bir kılıf uydurup affedeceksiniz?

kadın sana bunu söylemiş iyi yapmış en azından kiminle yaşadığını biliyorsun arkandan dönen dolapları daha net gördün.
kadın demeseydi bundan haberiniz olmuyacaktı

bu aldatmadan haberin öyle yada böyle olmuş ya başka kadınlar varsa
ya başka kadınlarla da haltler etmiş se

sana ağlıyor olması pişman olması timsah göz yaşyaşaları dökmesi onun masumlaştırmaz aksine daha da kötü eder

heleki bir de güven sarsıldıysa ve daha önemlisi insanın içine kuşku düştüyse o kuşku zaten ölümden beter sen bunla yaşıyacaksan senin hayatın.

Haklısın gitmem gerek. Herşey çok iyiydi gerçekten hiç ama hiç beklemezdim hala şoktayım.

Hiçbirşeyim yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…